Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
lasse001
őstag
válasz
Misi1980
üzenetére
Szia. Ma elindítottam a masinát. Vegyesek az érzéseim. Kábelt kellett kihúznom és routert raknom a bungimba hogy megfeleljen neki a wifi. A jelerősítő nem tetszett neki. A gps antennától 3 méterre egy fém (vékony) lemez garázsban már nincsen jel. De mikor megy akkor teszi a dolgát. Meglátjuk hosszabb távon. Direkt vettem neki egy fali tartót(gps antenna). De nagyon érzékeny. Meglátjuk.
-
lasse001
őstag
Sziasztok. Sikerült a gyártótól 1 év garanciával vennem 1 Anthbot Genie 600 as fűnyírót. Van valakinek róla tapasztalata? Szállíttassál vettem 200000 ft. Elméletileg gyári felújjitott.
-
lasse001
őstag
Szia. Nekem az előző fűnyírómon volt hasonló. Landroid volt de az hasonló. Az elindult de néha nyírás közben kezdett pirosan villogni. Akkor el kezdett egyhelyben pörögni a gép. Ki kellett húznom a konnektorból fél óra pihi és ment tovább. Én a tápra trafójára gyanakodtam. De idővel hibásan eladtam és vettem másikat.
-
lasse001
őstag
Sziasztok! Ahogy látom van itt sok szaki. Tudom hogy nem teljesen ide való de hátha tud valaki segíteni. A füvembe bekerült valamilyen másik fajta fű ami elégé zavar. Tavaly kijött a kertészem és lefújta Puma permetszerrel. De még csak meg sem látszott rajta semmi. Kifizettem az árát ami nem volt olcsó. 4 hét múlva kijött és azt mondta ez ilyen nem lehet vele mit csinálni. Feltöltök pár képet hátha tudja valaki mit lehet vele csinálni. Vagy egyáltalán mi ez?
-
lasse001
őstag
Sziasztok. Van itt valakinek Landix lx 790 es fűnyírója? Mennyire vagy elégedett vele?
-
lasse001
őstag
Vett még valaki rajtam kívül az Obiban Landscape LX790? Két napja vettem és telepítettem. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest