Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekera
csendes tag
válasz
Alvin76
üzenetére
Ahogy Mikrofon is írja, nem darál csak összegyűjti.
A robotfűnyíróhoz hozzákapcsolódik egy "adapter", amely a robotporszívókhoz hasonlóan egy forgóhenger (fésüs és lapátos) segítségével gyűjti össze a leveleket és akár egyszerre a frissen levágott füvet is. Kijelölt helyen kiüríti és neked csak kukázni kell.
Találsz róla videókat is.
Dió, szilva, alma és cserenyefa levelek is ok, nálam a selyemfenyő hosszúszárú tűleveleit felcsavarta a tengelyre és leállt.
Applikációban kizártam azt a terület és többin végigment.
Összeségébven nagyon hasznos és kényelmes, akkor is dolgozik amikor nem vagyok otthon és főként nem nekem kell!!!
Nem az én időmet foglalja le a gereblyézés és a fű összeseprése.
Ára van, pénzbe kerül, ahogy írtam egyénileg kell mérlegelni mit hozhat hosszabb időtávban. -
mikrofon
veterán
válasz
Alvin76
üzenetére
Darálni nem darálja le de össze szedi. Nekem két éve van meg és két éve nem kellett gereblyézni pedig 3 diófa egy cseresznyefa egy aranylepényfa egy kisebb szilvafa és két kisebb körtefa van. A diófának ugye nagyok a levelei az aranylepényfának meg nagyon kicsik. Mindegyikkel megbirkózik. Sőt igazából fűszellőztetőnek is elmegy mert én kicsit előbb teszem fel a gyűjtőfeltétet mint a levelek hullása így összeszedi a vágott füvet is, meglepően sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamera eladó
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest