- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sagesz93 #2553 üzenetére
összeraktam faterral a hétvégén (szombaton) a fűnyírót
kellett egy kis barkács, mert nem volt áram ott, ahova a dokkolót szántam, de megoldottuk. vasárnap utólag le is betonoztam a helyét, így ez fixnek tekinthető, majd házikót is barkácsolok nekiaz egész üzembe helyezés annyira egyértelmű, hogy nem lehet elrontani. az applikáció is végig visz a folyamaton, de a user manual is. kihagyni nem lehet semmit, és szerintem hibázni se
ami nem ment elsőre, az a telefonnal irányítás a határoló vonal meghatározásához. talán azért is érzem ezt, mert siettem, le akartam tudni mihamarabb
lehet neki adni no-go zónákat a körbe kerített részeken belül, de a fix akadályokat is felismeri, mint a hinta lábai, így azokat külön nem adtam hozzá.
ahhoz, hogy állítgatni tudjam, kell neki a Bluetooth kapcsolat, azaz a gép mellett kell állni, de ha elindítom az Access+ 4G modult, akkor távolról is lehet vezérelni. szerencsére a kertben mindenhol van wifi, még ha gyenge, akkor is, így a robot ügyesen körbe ment.
ami fura volt, hogy milyen minta szerint nyír:
először elment abba a kiszögellésbe, és a narancs vonalnak megfelelően nyírta le az egész területet, majd feltette magát töltőre, és utána a faház sarkától a zöld vonalnak megfelelően is nyírt egy sort, amíg eljött a 17:00 és leállította magát.
a programban azt írtam be neki, hogy 9:00 - 17:00 között nyírjon. azt hittem, hogy ez csak az az időtartam, ami alatt ha egyszer lenyírja az egészet, akkor jó, de úgy tűnik addig megy körbe a gyepen, amíg a beállított idő le nem telik, szóval azt azért szűkebbre szabom majd.egyelőre csak a kert fele van feltérképezve, majd holnap hozzá adom a maradékot is.
ami csalódás: az általa meghatározott szegélytől is bentebb járkál, majdnem egy egész fűnyíró szélességet elhagy így...
ami öröm: irtó halk, nem gondoltam, hogy ennyire csendes. -
Ch4os
aktív tag
válasz
sagesz93 #2533 üzenetére
i108e kistesója i105e van, de még téliesítve.
Ha kell tavasszal ki tudom tesztelni, de nekem úgy rémlik elég a net a dokkolóig. Viszont oda kell. Appon akkor frissül a map az akt. nyírási állapottal, nyírási időzítő állítás. De a gép beállítás bizonyos dolgait nem tudod távolról megoldani, ahhoz közel kell lenni a géphez és BT-on keresztül konfigurálod magát a gépet, dokkoló függetlenül. (pl: map módosítás) -
koanla
aktív tag
válasz
sagesz93 #2533 üzenetére
Ugyan nálam i105e van, de ebből a szempontból azt hiszem, nincs eltérés a két modell között.
Nekem is a dokkolóig (és a kert hátsó részének a feléig, harmadáig kábé) ér a wifi, de a tavalyi szezont szépen végigvágta így is.
Ha nagyon para, akkor lehet hozzá kapni kiegészítő netet egyébiránt. -
-
válasz
sagesz93 #1686 üzenetére
az nem derült ki, hogy mennyire tud közel menni a lábazathoz?
továbbra is az a bajom, hogy csak 10cm térkő van körben mindenhol (100 méteres mennyiségben) a szomszéd kerítés zsalukő lábazata és a füvem között. eddig a Landroid a legéletképesebbnek tűnő robot, de azt összeveri a sok ütközésmeg ez az Airseekers csak kamerával tájékozódik, semmi LIDAR meg ilyesmi?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest