- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
szekera #2581 üzenetére
A két modell között nem ismerem a különbséget. Javaslom lépj be a Yuka Facebook csoportba (Mammotion Yuka Official Group) és ott olvasgass. Látni fogod hogy minden jól működik és a hibákat, sajátosságokat is. Illetve nyugodtan kérdezhetsz biztos kapsz választ, akár a típus különbségre is. Persze angolul mert nemzetközi a csoport. Elején követtem én is, mostmár nem annyira olvasom.
Ha telket úgy érted, hogy nem vagytok ott, tehát napokra ott hagyod hogy önállóan sepergessen, akkor ez lehet kockázatos, mert azért napi gondozást igényel a seprőrésze.
(Én biztos csakis kintről venném hogy ne támogassam a magyar állam tevékenységét a 27% ÁFA-val....)
-
pomk
őstag
válasz
szekera #2559 üzenetére
Plusz Parkside esetén cserélhető az akksi, így ha nagyobb akksit veszel bele akkor több időt tud nyírni egy feltöltéssel (de természetesen a töltési idő is több). De tölteni akár lehet éjszaka / hajnalban is amikor a nedves fű miatt nem érdemes nyírni. Így akár az ütemezésekkel is lehet játszani.
-
Ch4os
aktív tag
válasz
szekera #2559 üzenetére
A i105e segway 18cm-es vágási szélességgel kb. 100nm/óra sebességgel dolgozik. kb. 2 órát bír egy akkuval és tölt 45p majd újra.
Én a 450nm területet naponta egy akuval nyírom tehát nem nyírja le 100% egy alkalommal, de egy hét alatt megvan bőven a 2x teljes.
Akksi miatt is jobb, mert csak napi 1 töltést kap. Tovább bírja.Nem kell törekedni a "ma nyírd le a teljes füvet" elvhez (mint ahogy nekiindul az ember a normál nyíróval), mert holnap megint nyír pár órát és nem fogod észrevenni az 1 napos fű növekedést. De ezt írták előttem is.
Ezért tartom kamu, hasraütéses, #kimondnagyobbat adatnak ezeket a mekkora nm-re való a gép adatokat. Nekem most napi 2órát dolgozik, mi lenne ha 24h-t menne? de mi van ha 1 hétig esik az eső?
-
válasz
szekera #2559 üzenetére
A 20 órát szerintem jól számoltad. De azt kell figyelembe venni, hogy a Yuka egy szisztematikus gép, a Parkside meg nem, tehát teljesen máshogy kell értelmezni az X óra nyírási időt. Szerintem 800m2-en nem jut el a mindenhova kb. egy random működésű gép sem 20 óra nyírási idő alatt, bár lehet hogy találnánk ilyen nagyobb gépet, nem kerestem.
Pl. tavaszi indításkor ha a kézi nyírás után alacsonyabbra állítom a Worx m700-at, akkor kell neki jó 8-10 nap, de lehet hogy több is, mire egyenletes magasságú lesz a fű mindenhol (~630m2-őn).
Illetve mindkét gép megy délelőttől kési délutánig általában, semmi szükség rá, hogy éjszaka dolgozzanak. Összeségében folyamatosan karbantartják a területet, de a szisztematikus valamivel hatékonyabban (ezt mondjuk ki is használják a gyártók, láthatóan ugyanakkora területhez jóval kisebb akkukapacitást adnak). Ha valahova nem jutnak el napon belül, nincs semmi, majd másnap eljutnak. A robotfűnyírók így működnek, egy kicsit vágnak a tetejéből, de ezt minden nap megteszik, nagyobb időtávot nézve így előbb-utóbb egyenletes eredményt kapunk mindenhol. Ezért is van az, hogy ezek a gépek alkalmatlanok arra az itt is néha felmerülő igényre, hogy valaki elvigye pl. a nyaralóba, lenyírja ott a füvet, majd aznap vagy másnap hazavigye.
Szerintem a 3 év gari nagyon fontos ilyen értékű gépnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Amazon
- Könyvajánló
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- OLED TV topic
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Family Link
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest