Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
Yuka 600-800 között egyébként csak az akksi mérete a különbség, vagy van más hardveres dolog is? Az akksi cserélhető, ha pl most veszek egy 600-ast, később a 800-as akksiját bele tudom tenni, vagy ennél bonyolultabb a téma? Most csak kb 200m2-re kell, de később lehet majd nagyobb területről szó, csak nem tudom mikor, egyáltalán ez a gép megéli-e azt, így lehet most csak egy 600-ast vennék.
-
sagesz93
addikt
-
sagesz93
addikt
Köszi ha megnézed nekem, a dokkolás helyén még tuti van wi-fi, tehát ha odáig elég neki, akkor jó lesz
Már csak az a kérdés milyen erős a vétele, most iphone 14 pronak még megvan a kert közepén is a jel, akkor csak meglesz a fűnyírónak is a ház falánál még...
A Yuka Mini széria is érdekes számomra, úgy látszik ez az év lesz amikor elég jó választék lesz ezekből a gépekből versenyképes áron. -
sagesz93
addikt
Sziasztok, valaki tervez idén navimow i108e-t venni? [link] idén úgy érzem eljött az ideje. Kérdés: ennek folyamatos internet kapcsolatra van szüksége? Mert a dokkolóig elér a wifi, de a kert végébe nem hiszem.
-
sagesz93
addikt
Ha jól olvastam 10 centit hagy. 1000m2 alatt csak Vision elegendő azt mondják, felette ajánlott az RTK. 5 kamerás talán? Robotporszívókból kiindulva a LIDAR nélküliek nem a legjobbak, így ez egy gyengeség lehet. De az RTK segít rajta.(nekem csak 300m2-m van, jó lenne ha tudná a dolgát magától
)
-
sagesz93
addikt
Indul még egy projekt kickstarteren, airseekers tron, valaki tud róla valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest