- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagoan
csendes tag
Köszi a részletes választ, teljesen igazad van, szinte tök mindegy lenne mennyi idő alatt nyírja le, engem azonban zavarna ha minden nyírást a vége előtt nem sokkal abba kellene hagynia, hogy feltöltsön, majd ha feltöltött kimenne még 5 percre befejezni.
Mivel területileg elvileg a kisebbik, 600-as is elég lenne, gondoltam megkérdezni mennyit tudnak a gépek valós körülmények között.Lehet az baj a Parkside-nál már megszoktam, hogy elmegy több mint 4 órát egy töltéssel, így minden nap ennyi időre volt kiküldve, aztán csinált amit tudott :-)
Viszont az mindenképp pozitív, hogy tudja, sőt időnként túlszárnyalja a papíron leírtakat
-
bagoan
csendes tag
Köszi, ez megnyugtató, nem tudom mennyire arányos a rajzom, 6x12m-ről van szó mindössze, szóval a forgolódások száma mindenhogy sok lesz.
Nehezítésképp a bal felső sarokban van egy lekövezett rész, rajta egy trambulin, a jobb alsóban pedig egy hasonló méretű, de füves kiugró, ott van az öntöző szelepaknája.
A zsákutca szerű parkolás feltételezem itt nem gond (a trambulin alatt), ugye? A drótosnak ez is nagy kihívás, próbáltam kizárni azt a részt, aztán belevenni, egyik sem az igazi...
-
bagoan
csendes tag
#thamasz, #Chal
Köszi a válaszokat, a megoldani alatt pont ezt értettem, hogy nagyobb kár nélkül lekezelné, csak hülyén tettem fel a kérdést
Amúgy ezek a Yuka gépek milyen algoritmus szerint nyírnak? Ami videókat láttam ott mindig párhuzamosan egyesen nyírt, a manualból azonban sokkal okosabb nem lettem, mire jó a szög beállítás?!
Az pl. megoldható, hogy egyik nap hosszában a másik nap keresztbe nyírjon, így biztosítva h a lábak körül is a lehető legjobban le legyen nyírva?
Azzal tisztában vagyok, hogy a szegély/akadályok mentém nem nyír 10-15cm-t, csak kárt ne okozzon.
Az a gond h nagyon pici a kert, összesen 70nm, ezét relatív sok a széle, viszont eddig (Parkside Józsi előtt) olyan volt mint a perzsaszőnyeg, csak a két naponta fűnyírózás kezdett már picit sok lenni :-)Szóval ágyúval verébre ez az egész robotozás nálam, de ha már belekezdtem ne legyen rondább mint eddig...
Köszi.
-
bagoan
csendes tag
válasz
thamasz #2931 üzenetére
A rajz a jelenlegi állapot, a világoszöld a határoló drót, a négy barna pötty a hintaállvány lábai, (felül pedig egy fügefa van körbe drótozva).
Sajnos az állvány lába túl közel van a kerítéshez ahhoz,hogy körbe is legyen kerítve, de el is tudjon menni mögötte. Már többször elakadt azért hiányzik a fű itt-ott :-(
A kérdés, hogy egy okosabb gép meg tudná oldani?
Köszi -
bagoan
csendes tag
Sziasztok,
Elsősorban Yuka mini tulajoktól szeretnék segítséget kapni. El tud menni vajon a gép egy kb. 55cm széles (keskeny) fal és oszlop (hinta állvány lába) között?
Kettő ilyen helyem is van és sajnos Parkside Józsi (nálunk így hívják PMRDA 20-Li B2-t) itt rendszeresen elvérzik :-(
Ha nem sikerül neki, azt azzal hálálja meg h szép félkör alakban kitúrja maga alatt a füvet...Tudom körbe is járathatnám, de egyéb bénázásai sem igazán tetszenek, gyakorlatilag nem lehet egyedül hagyni, rosszabb mint egy gyerek :-)
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged