- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nervus
csendes tag
Ennyi volt a verseny? Az f@sza.
Nekem meg most se indul... Ha így fog folytatódni, feladom az egészet a picsába, nemigazbazmeg, hogy nem tud elindulni... -
nervus
csendes tag
Najó, most meg képtelen elindulni az rfactor....
Tegnap még ment tökéletesen, most meg észre se veszi, hogy megpróbálom elindítani...
-
nervus
csendes tag
Arohadtéletbe :'( Nem értem ide időben
Bár jelszót se kaptam :/ [?]
-
nervus
csendes tag
Jaj, 1 hete nem voltam itt :/ Holnaptól megint aktív leszek, kicsit eltemetett a meló + a kormányszerelés
-
nervus
csendes tag
Muszáj minden futam után ilyen nyavalygást csapni? Nem akarok senkit se megsérteni, se kötekedni nem akarok senkivel....
De...Azért minden tisztelet a versenybíróságnak, hogy bírják idegekkel. Én csak olvasom, de már felb@sz.
-
nervus
csendes tag
válasz
zsomboor #3446 üzenetére
Hát én inkább kussolok, mert alapból nem vagyok az első 10-ben, de azért elsírom
Én egy celluxozott, pillanatragasztózott, félig megforrasztott kormánnyal mentem
Nagyjából sírva értem be, imádkozom, hogy javítható legyen normálisan, mert ha nem, akkor nem fogok 10ezerért venni egy másik ilyet, viszont 40ezret se fogok kiadni egy jóért.. -
nervus
csendes tag
Nos, megtaláltam régi nickem jelszavát, így mától ezzel fogok írni
Igaz, hogy hozzászólás alig van, de mégis több, mint 4 éves.
Sajnos a mai futamon váratlan technikai hiba miatt nem tudok indulni. Sejtésem szerint valami letört a kormányban, ezért irányíthatatlan lett. Már tegnap láttam, hogy eléggé gyenge lábakon állRemélem, hogy a jövő heti futamra ki tudom javítani valahogy :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged