Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
XboxGamePass
üzenetére
-
Tuomas
addikt
válasz
XboxGamePass
üzenetére
WTF.. Ott van alul, hogy ingyenes fizetés, a nagy rózsaszín gomb alatt.

Ez fura
-
aujjobba
addikt
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Az "ingyenes fizetés" lehetőség nem kattintható?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Screenshot?
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Hmm érdekes. 2 hónapja használom aktívan és 1 millió forint ment át rajta. Nálam 40 ezer ft körül már csak csatlakozással engedi. Akkor elnézést úgy látszik mindenkinél más.
[kép]aujjobba: Nem értem félre, nem vagyok óvodás. Nem is enged fizetni, hanem egyből az appstoreba dob a linkkel.. Kisebb összeg alatt megy.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
XboxGamePass
üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Most néztem, és gond nélkül lehet bankkártyával használni a fizetési hivatkozást (ahogy eddig is), nem tudom te mit nézel.
-
aujjobba
addikt
válasz
Lex Icon
üzenetére
Nem frissül az app, legalábbis az AppStore nem talál frissítést.
Szerintem a béta és a végleges 13.1 rendszer eltérése miatt lehet a probléma (nem ugyanaz a build a kettő), de amint felmegy nálam a végleges a béta helyett, kipróbálom és megírom a tapasztalatot.
Béta alatt nálam is sz*r. -
Tuomas
addikt
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Ajjaj
Akkor nem releváns
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
aujjobba
üzenetére
Elnézést a "tagok" alatt azt értettem, hogy emberek.. valóban én fogalmaztam pontatlanul..
Ne nyissatok már kést..
gzbotii: Mai nap új felfedezése. Amikor írtam, hogy csatlakozni akar az 40,000 Ft. Most csináltam egy 5000 forintosat, annál valóban nem kér csatlakozást. Nem tudtam, hogy van összeghatár ami alatt nem kötelező csatlakozni.

petipetya: Csinálj egyet 40-50 ezer forintért, azzal csatlakoztatni akar a Revoluthoz.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
XboxGamePass
üzenetére
-
aujjobba
addikt
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Revolut tagok között appon belül bármikor tudsz pénzt mozgatni, így semmi értelme nem lenne a fizetési hivatkozásnak.
szerk.: olvasd át mégegyszer amit írtam. Ha kizárólag tagok között menne a fizetési hivatkozás, akkor semmi értelme nem lenne, hiszen a tagok bármikor küldözgethetnek pénzt egymásnak az appon belül.
-
XboxGamePass
senior tag
Fizetési hivatkozás kéréssel már nem tudnak olyan tagok fizetni, akinek nincs Revolutja? Amikor küldök a fizetés helyett csatlakozást ajánl fel a linken. 
aujjobba Szerk.: Dehogynem pont ezért használtam olyanok fizettek nekem itt akinek nincs Revolutja és nem akartam lassú utalással bajlódni...
Nekem ez volt a Revolut egyik leghasznosabb funkciója...
-
-
tuzpenge
őstag
válasz
Tuomas
üzenetére
Kinek megy a véglegesen? Csak mert a kolléga azt írta hogy állítólag! Amúgy azért revolut hiba mert app újranyitáskor jó csak egy háttérbe helyezés és visszahívás után szar, és egyetlen másik programnál nincs ilyen hiba. Szóval kizárásos alapon.
gzboti: Amúgy a iso13 már nem béta, tegnap óta kint van a végleges. -
tuzpenge
őstag
válasz
aujjobba
üzenetére
Béta van rajtam, de a build ugyan az mint a véglegesé. Nem hinném hogy ez a kulcs, sokkal inkább a rev appja amivel semmit sem kezdtek 1-1,5 het, pedig akkor is jeleztem, meg ma megint. A szokásos maszlag szöveg jött hogy keresnek egy technikust bla-bla. Megvárom a választ és megírom hogy ne technikust keressenek hanem egy normális app programozót.
-
tuzpenge
őstag
Jó nagy sz@r még mindig ez az app, nem is értem hogy nem képesek javítani. IOS13 alatt nincs billentyűzetem, így nem tudok topupolni mivel a 3DS kódot nem tudom beírni egy app háttérbe rakás és újrahívás után. Hogyan lehetséges ez hogy heteken keresztül nem képesek javítani.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszi, ez tetszetősnek tűnik, viszont PayPal oldalon nem működik, ezt a hibaüzenetet dobja tegnap óta: Sajnáljuk. Jelenleg nem tudjuk feldolgozni a kérését. Próbálja újra később.
Gyanús hogy nem szeretné, hogy így használjam.
-
sopruk
senior tag
válasz
bigdady
üzenetére
Ezt az összefoglalóban jól megfogalmazták:

"Melyik pénznemet használja először
Először mindig a terhelés pénznemében próbálja levonni a kívánt összeget a számládról - ha abból nem áll rendelkezésre megfelelő összeg, akkor az accountod fő devizájában, ami magyarországi regisztráció esetén a forint lesz. Ha abból sem áll rendelkezésre elegendő, akkor abból a pénznemből, amiből a legtöbb van az accountodon. Nem osztja szét a terhelést, több deviza között. Tehát ha van 100$ és 500€a számládon, és érkezik 200$ terhelés, akkor mindet az euró számlára terheli. Hivatalos Revolut leírás: [link] -
sopruk
senior tag
-
bigdady
nagyúr
Kapizsgálom, kösz.
Ha jól értem hétvégén nem szabad csak konvertálni mert kb csak annak van díja.
EUR/usd alapú virtuális kártyát is tudok kérni ingyenesen ugye? Csak ne hétvégén töltsem fel HUF bankkártyámról... -
Almos
aktív tag
válasz
JohnnyWeiss
üzenetére
Én is ezt tudom megerősíteni, ha fizetési linken fizetnek, akkor azonnal megjelenik a pénz (és inaktívvá válik a fizetési link). Én is kipróbáltam magamnak.
Akinek nem jött meg a pénz, ott szerintem azért nem jött meg, mert még nem fizettek. -
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Mennyi a fizikai/virtuális bankkártya éves díja egy év ingyenes időszak után?
Hogy tudok részvény árat visszakapni ha eladom?
Kösz -
aujjobba
addikt
válasz
JohnnyWeiss
üzenetére
Volt már tárgyalva, ahány BIN csekkoló szolgáltatással nézed meg annyiféle eredményt kapsz.
Az enyém az egyik ilyen oldal szerint UK prepaid, a másik helyen FR debit, a harmadikon HU debit. -
z67
őstag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Igen, sikerült. Köszönöm mindenkinek!
-
z67
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen láttam, de gondolom akkor ezt a száma vagy valami más alapján automatikusan különböztetik meg, nem az alkalmazott bogarassza ki.
-
z67
őstag
Lottózóban mi a tapasztalat, elvileg elfogadják, ugye?
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
Berci77
üzenetére
Én üzenetet is kaptam egyből, mikor a fizetési linken fizettek és a pénz is azonnal ott volt.
Nem lehet hogy nem is fizették ki?
Én először kipróbáltam magamon. Létrehoztam egy fizetési linket és kifizettem magamnak a saját bankkártyámmal. Csináld meg te is és látni fogod hogyan működik. -
Gsx-rr
veterán
válasz
instantwater
üzenetére
Az jo mert az itteni tranzakcios koltseg kb 1200 az otthoni 2500 korul van.
Most vettem egy dobozos kolat Revolut-al (Apple watch pikk pakk ment)holnap megnezem a Cib-es forintos kartyammal.
Igy ,hogy megvolt az elso vasarlas, hogy irjak jova a bonuszt?
-
-
Quinine911
aktív tag
-
adabra
senior tag
válasz
Quinine911
üzenetére
"Közben azt olvastam, hogy eldobhatóval napi 5 vásárlás a limit."
Ez tényleg így van?
GPay -hez egy virtuális kártyát használok, de az elmúlt időszakban max napi 3-4 tranzakcióm volt... -
sopruk
senior tag
válasz
tPedro_
üzenetére
Úgy emlékszem másnak is engedte PayPass-al vásárolni elsőre, de utána problémák adódtak a működéssel, így a Chip&Pin számít aktiválásnak.
Összefoglalóban:
"Kártya aktiválása
Amikor kézhez kapjuk a fizikai kártyádat, az első vásárláskor Chip & PIN fizessünk (a kártyát a POS terminálba helyezve) vagy egy ATM-ben próbáljuk megváltoztatni a PIN kódunk (akár ugyan arra)" -
Quinine911
aktív tag
válasz
JohnnyWeiss
üzenetére
Köszi! Ott még azt látom, hogy úton van

-
JohnnyWeiss
tag
válasz
Quinine911
üzenetére
Az app-ban látod, hogy aktiválva lett e a kártya, ha nem azt látod, hogy úton van hozzád, akkor aktiváltad.
-
hedgehog
senior tag
válasz
D@reeo
üzenetére
én ezt szoktam használni, ez szerintem egyszerűbb: https://www.iban.com/calculate-iban
-
-
kanyi51
senior tag
válasz
Quinine911
üzenetére
Rosszul fogalmaztam, én kapom, nincs határ
-
-
Lex Icon
senior tag
-
Tuomas
addikt
válasz
Quinine911
üzenetére
-
Sziasztok,
Revolutról utalnék nem saját Uni credit bankos számlára, de nem vagyok biztos az UniCredites iban/bic/swift generálásban. Tud erre valaki megfelelő weboldalt, ahová a számlaszámot bedobva kiadja a megfelelő adatokat? KösziIlletve pontosabban, kitöltök mindent és kiírja, hogy "Sajnáljuk, de valamilyen jiba történt. Próbálkozz később." tegnap óta
-
beers
addikt
Kufstein - Volksbank ATM tesztelve, minden plusz költség nélkül adott Eurót!
-
viktorhu
veterán
válasz
Quinine911
üzenetére
Kényelem vs biztonság kérdése.
Ha minden vásárláskor új kártyaszámot akarsz megadni, akkor eldobható kell. Egy számot egyszer tudsz használni, így később nem tudnak vele visszaélni.
Én a virtuális kártyámat rögzítettem google pay-ben, paypalban, alin és más oldalakon - nekem nem jó az eldobható.
-
Quinine911
aktív tag
Skacok, lehet amatőr a kérdés, sorry, de az egyszer használatos virtuális kártyák számára van limit?
Mármint, megkreálok egyet, ami utána mindig változni fog...na de arra hogy hányszor, van limit?Ha jól tudom, rendes "virtuálisat" talán 20 darabot lehet ingyen rendelni/cserélni havonta.
De az eldobható? Egyszer berendeltem és utána végtelenszer kapok újra generált számot?Van aki ezt használja. érdemdes ezt kiváltani? Vagy inkább csak a sima virtuális ami jobban megy az átlag user-nél?
THX
-
tPedro_
őstag
válasz
Quinine911
üzenetére
Nekem is mára írták, tegnap jött meg.
Az aktiválás még hátra van. -
Quinine911
aktív tag
válasz
Quinine911
üzenetére
Visszaszívom, ebben a szent Minutumban dobta be a postás
Akkor napra pontosan jött! Mehet az aktíválás. -
aujjobba
addikt
válasz
trouble
üzenetére
Akkor ennyi, úgy tűnik droidon kicsit másképp fest a Simple.
Nade a lényeg marad, hogy ha még fel is tudnád venni rendesen alá a R kártyát, akkor se tudnál a Simple-lel közvetlenül a R kártyával NFC fizetni, max feltölteni a R kártyával a Simple kártyát majd a Simple kártyával NFC fizetni.Itt az összefoglalóban valahol le van írva hogyan lehet a GooglePay-t felhekkelni és alátenni a R kártyát, ezt nem tudom működik-e még.
-
sopruk
senior tag
válasz
trouble
üzenetére
Most megpróbáltam újra hozzáadni a Virtuális Revolutot és sikerült. Annyi hogy korábban a Simple appon próbálkoztam, most pedig webes felületen és bevette.
(Meg nem tudom számít e, de már mindenre tudok gondolni, hogy a kártya nevét utólag módosítottam...)
Nálam sincs 3 pötty, nem tudom hova beírni a biztonsági azonosítást.
A 100 ft-ot ismét később fogja csak visszaadni
Nálam is úgy néz ki, mint amit te küldtél képet. Nem tudom, hogy ez akkor inaktív-e, vagy ez így néz ki. Te csak NFC-s fizetéssel próbálkoztál?
Én vonatjegyet szoktam vásárolni Simple-el, majd kiderül, hogy ott felajánlja-e a kártyát fizetésre.
Ha addig ott marad, mert valaki korábban írta, hogy másnapra eltűnt neki...
szerk.: Sorry gzbotii, sokáig szerkesztettem a hozzászólást, az alatt írtad ezt
-
gzbotii
nagyúr
További Simpleel kapcsolatos témában erre: OTP topic
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem ez volt a Revolut egyik leghasznosabb funkciója...