Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Új funkciókat kapott a Pixel Watch 4
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obito1
csendes tag
válasz
pszili8
üzenetére
Hogyérted hogy rosszul? Hát én úgy csináltam hogy először feltöltöttem az akkut egy ericsson tötővel( olyan régi multitöltővel) Akkor utánna be kapcsolt és működöt kb 5percig(!!!) és utánna lemerült.Azután megint feltöltöttem azzal a töltővel, de amikor be kapcsolnam már csak "nyöszörgött". Léci ha te vagy valaki tud segíteni, vagy van ötlete irja meg, mert nem túl gyakori ez a teló manapság és nem szeretném a kukába dobni:S
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AliExpress tapasztalatok
- Fűnyíró topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest