-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
pszili8 #5464 üzenetére
én ugyan 20 percre lakom egy piactól, ahol a rend kedvéért még telefonok is vannak, minden szombaton, kedden és csütörtökön regge. hétköznap még ott is vagyok mellette suliban. és mégis tök ritkán megyek ki. ha suli van, akkor azért, mert nullladikra megyek, azaz 7:15-re, ha meg szombat van, a halál se kel föl. pedig vannak ritkaságok is, a 252 NC például onnan jött. talán jövő héten már ki tudok nézni.
-
meroly
veterán
válasz
pszili8 #5387 üzenetére
Én is így voltam az 5110-el, aztán vettem egy 6150-et és átraktam az akkut, feléledt. Majd a saját akkujával is elindult, szentül azt hittem hogy rossz, mert az akku érintkező sarui kicsit meg vannak görbülve.
Jajj úgy várom ezt a 3650-est mint a messiást. Régen akartam egyet, a symbian megismerése miatt, mert a 7650-est én annyira nem szeretem a joy miatt.
minolta5: ja így már korrekt, de az Erdos nem is lesz soha kapható szerintem. Az egész úgy ahogy van kamu hír volt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pszili8 #5325 üzenetére
itt azt írja Viktor, hogy a 3510i kijelzője van benne.
mindegy mondjuk, nekem monokróm kell, 8800 kijelzője úgysem hegeszthető rálesznek rezisztív érintőkijelzős telefonhoz érintő ceruzám (stylus), ha valakit érdekelne. pár száz forintért.
[link]
-
KSparrow
őstag
-
csoda120
aktív tag
-
zorzy4
addikt
válasz
pszili8 #5100 üzenetére
Gondolom az ár szempont. Csak én úgy vagyok vele hogy legalább 3 évre veszek már telefont, és akkor én akarom kibontani először. És használt telefonnál az akkut nem tudod felmérni.
Most vettem vissza zárható uzsonnás tasakokat a telefonoknak. így hozom majd találkozóra azt a kb 50db-ot. -
meroly
veterán
válasz
pszili8 #5088 üzenetére
Látom ez a 6300 bejött. Én is sokadszorra térek vissza a 6230i-hez.
minolta5: hát kötött a keret, de annyira nem. Igazából nincs semmi ami tetszene. Ami szóba jöhet és az ellenérv:
6303 - fém
6303i - fém
3720 - durung, rossz a perem, gyenge akku
Ezért gondolkozom az utángyártott műanyag házon 6303-ire.. de az meg fos....Azért jó hogy a 6230 mindenkinél ott figyelt. Annak idején nem tetszett. Akkor volt asszem 6101-em meg 7270-em és azok sokkal menőbbek voltak.
-
KSparrow
őstag
válasz
pszili8 #5017 üzenetére
Szerintem ez 5210. ha megbontod a tied, akkor ha beteszed a helyére (akár kijelző nélkül is) és beindul, akkor az, ha narancsak a ledek. de ilyan 2100-8210-8250, 5210 kategória, de a kijelzőcsatiból kiindulva mondom az 5210est.
Ha neked nem kell, engem lehet édelkelne olcsóér, mert az én 5210esemen szarakszik a szoft. -
meroly
veterán
válasz
pszili8 #4894 üzenetére
Hát igen, gyönyörű az biztos, de sajnos nagyon-nagyon kényes. Eleve nem csak a kijelző körül van ugye üveg, ami alapból könnyebben törik mint a műanyag, hanem a billentyűzet fölött is. Én meg annyira nem tudok vigyázni rá mint egy hímestojásra, ezért nekem nem vált be. A hátlap meg szerintem ocsmány, bár legalább nem csúszott
-
meroly
veterán
válasz
pszili8 #4802 üzenetére
Bakker, pont a napokban néztem egy ilyet, mert a BT PAN-on kívül a céges notin sehogy máshogy nem férek hozzá a teljes nethez, a VPN minden esetben kell hogy kiengedjen, ahhoz meg ugye korlátozott net jár. BT PAN-al ment, arra voltam kíváncsi ezzel a mifi-vel megy-e....
bepe79: hm... nem rossz
minolta5: nekem csak a hétköznapok jók sajnos....
Most hogy kezdődik az egyetem, meg már főleg.
-
zombinyul
addikt
válasz
pszili8 #4583 üzenetére
Nekem volt N95-ösöm is(épp hogy jött fel a nap,bőven szürkület volt még),gondoltam kipróbálom,milyen képet csinál a szép havas fákról...Semmi képzaj,csak lestem
Új szoftverrel elképesztő képet csinált,alig maradt el a HP Photosmart R707-esemtől...Nagyon egybe van az a telefon,csak sajnos gyenge az akku,meg as csúszka...P1-es sokkalta tovább bírja WIFI-t "lopva",de azért szerettem
Viszont ami 6500c-om volt,nagyon átvertek vele,meg is szabadultam tőle,pedig nagyon jó telefon
Annak pedig hogy megszabadultam az 5310-estől én is örültem,még ha egy K550-esem is volt csak helyette.
Így utólag visszagondolva,valami elképesztő mennyi telefon fordult meg a kezeim között
Mind régiségek,mind újak.Kiváltképp 2009 nyara óta.ligeti8:Ha vigyázol rá,akkor nem esik le a kupak,ha mégis sikerül lekapnod,nagyot kell ejteni rajta
Nekem esett egyszer csórikám egy nagyot betonra,mégsem esett le
meroly:Szerintem ne félj tőle,nagyon strapás kis fém telefon,szép,jó,minőségi.Abszolút nem csajos "cukitelefon" szerintem
Mindenképp megéri az árát,és ha kell,van hozzá egy használatlan gyári headsetem -
meroly
veterán
válasz
pszili8 #4591 üzenetére
Ja tényleg a legteteje műanyag, de a kijelző körül és a kamera körül fém, a többi szintén műanyag.
Akksi gond? Sim nélkül nem kapcsol ki, csak ha sim-et rak bele, gondolom nem akkora süttyő hogy töltőn nem próbálta ki. Mindenesetre írtam neki.... a lényeg, hogy hangszórók, kijelző, stb jók, akkor már jó lesz alkatrésznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Hálózati / IP kamera
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 2042
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged