- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #29432 üzenetére
Ja. Államvizsgára tanulás mellett pihenésnek lefotózok 1-1 telefont az oldalamra előre gondolva. 65 telefon van meg, általában 8, néha 2 megapixeles képek a 808-cal. 65 telefon (a pagereket egybe vettem, 1616 és 1616 proto is egyben van, így 65 telefon. 385 kép, 0,98GB. Kelleni fog egy jó tárhely, még van kb 200 telefon
(275 típusom van, de van, ami nem lesz kint, amíg nics felújítva/ új belőle, na meg E60-ból is 5 fázist külön feltenni fölösleges, mehetnek egybe, de külön modellnek számolom. persze a telefonok mellé még sakát leírást is készíteni fogok
-
Dr Dee
tag
-
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #29347 üzenetére
de lehet mégis mega.. Nem tudom, javítson ki
És OFF
Csak nem figyeltem
De, hogy telefon is legyen: Megjött a netes kalkuláció a 8100 Pearl-höz, sikerült is kinyitni
Meg ma kaptam egy OT 918D-t, romos állapotban, repedt (akarom mondani szikánkosra tört) üveggel, de megy és android. Hogy kell kezelni? -
bunkomen
aktív tag
válasz
KSparrow #28974 üzenetére
Ma azt álmodtam, hogy az egyik ismerősömnek 7700-ja volt és a szájába rágtam, hogy ha megunta akkor el ne adja, hanem engem hívjon
Amúgy én 2 éve gyűjtöm a Nokiákat és most tartok 97 db-nál. Most jön majd a neheze, a drágább és ritkább telefonok. De remélem 2022-re én is hasonlóan fogok állni velük
-
MurdR
veterán
válasz
KSparrow #28435 üzenetére
De még ez a duma basszus.... rendesen fogom a fejemet, hogy ennyi f.szságot hogy lehet összehordani egy hirdetésben.
"2 generációs, vagyis 900/1800 Mhz-en dolgozi, ami azt jelenti, hogy az USÁ-ban, (de különben mindenütt) nem lehet használni, mert ott 1900 Mhz-en dolgoznak a mobilok, (Ausztráliában nem tudom, ott meg azt hiszem 450/900/1800Mhz-en dolgoznak a készülékek), tehát elméletileg mindenütt a világon lehet a készüléket használni, csak Észak-Amerikában nem. Na, de nagyon belemélyedtem a témába, de az a lényeg, hogy Magyarországon és Európában a készülék működik"
-
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #28402 üzenetére
szóval nekem is volt limit, 2000/ telefon. ugyanis ennyi volt a heti zsebpénz
Aztán egyszer rászántam magam, hog inkább legyen drágább, de ne kelljen ráköltenem (annyit) és vettem drágábban. így jött ki pl egy dobozos, minimális kopású N8 17-ből SIM-olvasó javítással, postával, mindennel. Vagy az N95-öm: hiába vettem 15-ért, amióta megvan, 5 alkalommal nem volt össze bekapcsolva. Áll a polcon, és szép. nem használom, el van téve mint egy múzeumban. Vagy az E70, ami fóliás és új.Persze, mikor 7280-ast vettem 1400-ért, nem bántam meg, még akkor se, mikor 6000 ment rá csak a tárcsa cseréjére.
Bunkomen: nem akartam egyedi árakat írni, mert az maga a horror
Ami vicces: nincse rendes E60-om. Van 7 proto, 5 fázis, de végleges nincsAmúgy a mai nap a 7600 protot használtam, de nagyon kényelmetlen volt a 808 és a Z10 mellett. Használom inkább az E52-t, hó végén úgyis vissza kell adnom, mert céges.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Battlefield 6
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest