- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #27973 üzenetére
3x fizettem 180 körül a htck-ért, a legelső 2006 ban volt, nem ért egyik se annyit max a felét, így utólag átgondolva, szerintem nem volt pénztárca barát egyik se
. A One szériából azért nem vettem, mert a sensation után nem lett volna valami nagy kunszt, arról nem is beszélve, hogy a sensation méreténél nagyobb nem kell nekem, túl nagyok, pedig lapát kezem van
-
3.Aragorn
addikt
válasz
bunkomen #27843 üzenetére
Jé, ott a régi c35i-m.
Meg öcsém motorolája a jobb alsó sarokban, ha jól látom. Bár nem ennyiért vette az tény. Annó átment rajta a csuklós-busz 3 kerekével és még évekig működött. A telefon, nem a busz. Bár valószínűleg a busz is.
Csak az antenna hajlott meg, meg a kijelzőt védő plexi repedt meg.
-
-
Oldmobil
aktív tag
válasz
bunkomen #27152 üzenetére
Ha gondolod, gyere fel a www.mobilecollectors.net-re, elég jó gyűjtő közösség alakult ki, szinte a világ minden pontjáról vannak már, ez erre van kitalálva, bárki feltöltheti a telefonjai fotóit, adatot, leírást adhat hozzá, hozzászólhat, lehet egyéni gyűjteményt készíteni, külön listázhatók a saját feltöltött fotók. Az adatbázisban közel 3000 telefon van már és 2600-nál is több fotó, amelyet mind gyűjtők töltöttek fel.
Üdv, -
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #26984 üzenetére
Hja érdekes egy oldal, néha össze vissza írogat, meg hát a kínaiak se hülyék az imei számokat lemásolni, nekem a doboza gyanús, ugyan ilyenekbe raktak anno rengeteg más tipust is, pl.8910 volt is vaterán ott is egyezett minden szám, de pl láttam már 7250est is ilyen dobozban csak az színesebb volt, nem 2 színű és az imeik passzoltak, biztosat csak a nokia szerviz mondhat, vagy még az se
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest