- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #27973 üzenetére
3x fizettem 180 körül a htck-ért, a legelső 2006 ban volt, nem ért egyik se annyit max a felét, így utólag átgondolva, szerintem nem volt pénztárca barát egyik se
. A One szériából azért nem vettem, mert a sensation után nem lett volna valami nagy kunszt, arról nem is beszélve, hogy a sensation méreténél nagyobb nem kell nekem, túl nagyok, pedig lapát kezem van
-
3.Aragorn
addikt
válasz
bunkomen #27843 üzenetére
Jé, ott a régi c35i-m.
Meg öcsém motorolája a jobb alsó sarokban, ha jól látom. Bár nem ennyiért vette az tény. Annó átment rajta a csuklós-busz 3 kerekével és még évekig működött. A telefon, nem a busz. Bár valószínűleg a busz is.
Csak az antenna hajlott meg, meg a kijelzőt védő plexi repedt meg.
-
Oldmobil
aktív tag
válasz
bunkomen #27152 üzenetére
Ha gondolod, gyere fel a www.mobilecollectors.net-re, elég jó gyűjtő közösség alakult ki, szinte a világ minden pontjáról vannak már, ez erre van kitalálva, bárki feltöltheti a telefonjai fotóit, adatot, leírást adhat hozzá, hozzászólhat, lehet egyéni gyűjteményt készíteni, külön listázhatók a saját feltöltött fotók. Az adatbázisban közel 3000 telefon van már és 2600-nál is több fotó, amelyet mind gyűjtők töltöttek fel.
Üdv, -
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #26984 üzenetére
Hja érdekes egy oldal, néha össze vissza írogat, meg hát a kínaiak se hülyék az imei számokat lemásolni, nekem a doboza gyanús, ugyan ilyenekbe raktak anno rengeteg más tipust is, pl.8910 volt is vaterán ott is egyezett minden szám, de pl láttam már 7250est is ilyen dobozban csak az színesebb volt, nem 2 színű és az imeik passzoltak, biztosat csak a nokia szerviz mondhat, vagy még az se
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest