- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
-
-
-
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
KSparrow #32422 üzenetére
R520:
Megkérdeztem, kaptam egy kis háttértörténetet az eladótól. Még az akkori PannonGSM-nél volt tesztelő, elvileg ezt nem lett volna szabad kihoznia. Használta még egy kicsit, aztán kapott egy rendeset. A dobozon le van ragasztva az IMEI, de valamelyik papírján rajta van.
-
T0rnad0
addikt
-
-
-
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz
KSparrow #32049 üzenetére
Akkor most jöjjön egy ellentétes eladó...
8310 előlapot találtam, meg még pár alkatrészt. Kb 5 nap után visszaírt, hogy sajnálja de azt az előlapot már más viszi, hamarosan utal. Hát mondom az nagy kár, az lett volna a lényeg... Kicsit később megint írt, hogy lebeszélte a vevővel, hogy átadja nekem a 8310 előlapot, mert neki annyira nem fontos és amúgy is visz csomó minden mást is
-
bunkomen
aktív tag
válasz
KSparrow #32031 üzenetére
Nekem is kék, de nem ez a lényeg amiért írok, hanem: MŰKÖDIK A 7600!!!
Legalábbis lejárt pannon kártyával most már jó ideje nyomogatom... voda és t kártyát nem szerette. Lehet egy rosszul sikerült függetlenítés miatt lett ilyen? Biztonsági kódot nem tudtam, master kóddal reseteltem, vagy 10 perce böngészek benne...
-
bumbalaci55
tag
válasz
KSparrow #32023 üzenetére
Ez csak az én véleményem meg szituációm, de egy iPad mini mellett minden régi telefonomat tudom használni hosszabb ideig. Persze nem mindenki szeret több eszközzel mászkálni, de nem is mindig kellett, hogy bármilyen modernebb kütyü legyen nálam. Sokszor úgy van, hogy csak egy telefon legyen a zsebben és kész.
-
golya32
senior tag
válasz
KSparrow #31850 üzenetére
Boldog karácsonyt!
Itt ázsiába azt mondta a tuk-tuk os amikor meghallotta magyarok vagyunk, hogy Mo-n gyártják a nokiát
Mondjuk ennyi 1112 és társait egy rakáson még nem láttam mindenki ilyet használ, az a szokás kihangosító hangszórót használják kijelzővel kifelé teszik a fülükre. -
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #31789 üzenetére
Kb a használati értéke meg kimerül a falhoz csapkodásban. Fanatikusnak jó, de egy 3100-at szívesebben használsz, egy 1680c-2 meg csúcsmodell mellette.
Az amúgy menő ha pont ez az. Vissza tudod követni? Ebből azért volt sok.
Amikor Hito megvette az N950-et, azt egyből tudtam hogy a Danitól. Csak neki volt az országban, annak is beverte a képernyőjét
-
-
T0rnad0
addikt
válasz
KSparrow #31466 üzenetére
Ezeröccázé?
Szép képek, ennek a hármasnak nálam is lenne helye
-
bunkomen
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest