- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #10831 üzenetére
De csak azért ugrottak rá mert 1ft-ról indul,ha már 500 Ft lenne nem kéne senkinek.Nálam állandóan rinyálnak,hogy megvesz tőlem egy 500Ft-os telefont aztán mittomén van neki valami apró jelentéktelen hibája ami nem befolyásolja a működést és veri a nyálát
Mos is árulom a 9110-et nemrég még 10k körül árulgatták,én 5k-ért árulom és nem kell senkinek,ill hívtak rá de ilyen 2000Ft-os ajánlatokkal. -
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #10656 üzenetére
Köszönöm, hát nem találtam sajna műanyag házat. De a 3720 jobb, mert van benne zseblámpa és strapabíró (gyerekbíró).
minolta5: ja túléltem, azért nem írtam sokáig. Láttam sok eladó E63-at vaterán mostanság és egyre megy le az ára, már 30k körül lehet jó állapotút kapni. Eladod a 2300-t???
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #10504 üzenetére
köszi... nem moind cak január, van ami még tavaly dec vége... ja meg természetesen az év legelső telefonja, a 3300, ami véletlen kimaradt a felsorolásból (nincs a polcon, este arról hallgatok zenét
)
igencsak pörgök mostanában... :d
hallod, van valaki oldmobilon, veszettül akar egy 7110est, adjál már el egyet neki...leállna, telespammeli az oldalt... neked úgyis van fölösbe.
-
fullextra
tag
válasz
csoda120 #10419 üzenetére
Vaterán, vigyázni, vigyázni, vigyázni!!
2-3-4éve teljesen más morál uralkodott.
pár hónapja megint elkezdtem, és valami káosz ami ott megy. a licitálók/vásárló jelöltek fele kb. komolytalan.
olyanok vannak például, hogy elég virgoncan licitál az aukció teljes időtartama alatt, majd megnyeri, és aztmondja, hogy hát ő nem vett semmit tőlem, és egyébként is külföldön volt...
aszittem falnak megyek...amióta voltak ezek a tv-s promóciói, v(at)era, aki a férje dolgait adja el, meg yuki(wookie), aki lezuhant a lufival, nos szvsz. ezek miatt boldog-boldogtalan beregisztrált, és most játszótérnek használják.
aki, nem fizet, kertel, mesél, telefont nem veszi fel, ígérget, eltűnik, nem válaszol, adj neki egy határidőt a fizetésre, ezt a levelet továbbítsd a vaterának is, ha nem teljesíti határidőn belül a tranzakciót, akkor írd be neki szépen, szigorúan a negatívját!
jaa, és mindenképpen add meg, hogy pl. 90%-on aluli pozitívval rendelkező ne vehessen részt!
-
-
-
csoda120
aktív tag
válasz
csoda120 #10399 üzenetére
Kicsit rendet raktam a szekrényemben,mert elég nagy volt a felfordulás
Ha valakit érdekel a telefonjaim közzül valamelyik,akkor írjon,mert szortírozok...Nokiák,Ericssonok kivétel
Pl Panasonic G50,X100 1500ft/db Fórumtársaknak 1000ft/db A G50-hez van töltő,de nem reagál,lehet csak akksi,nem tudom.X100 nincs töltő,így nem tudom,hogy működik-eElőtte
Utánna
(#10401) golya32 Igen ez az allegroup cég van,ez írta,hogy van egy sorszámom vagy mi és azt írjam a közleménybe...
-
golya32
senior tag
válasz
csoda120 #10399 üzenetére
Te adod meg az időt, átlagban 21nap.
Ha lejár leveszi a 10ft-t és újra felrakhatod.
Nézd meg a mailjaidban hová kell utalni, mert új cég vette meg a vaterát és mindenkinek egyedi számlaszámot adott amin fizetnie kell, ha meg nincs meg a mail akkor írj nekik újra.
A kódod már nem számít, csak a számlaszám!!!
Cég neve: Allegroup.hu kft -
golya32
senior tag
válasz
csoda120 #10357 üzenetére
Vatera:
Igen 6%, ha SIKERES AZ AUKCIÓ egyébként csak a felrakási díj van ami általában 10-20ft/db
Nézd meg a levelet mit írtak, ott vannak az adatok,
meg a számlaszám, megjegyzés rovatba felhasználónevet kell írni.Nincs up-olás, de van külön díj, és akkor előre rakja a termékedet.
-
tschyllagh
tag
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #10179 üzenetére
Parancsolj!
Ma kaptam(sima 6610): -
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #10143 üzenetére
Nekem a 1200 meg a 1209 mellé lett egy 7360, ehhez Minolta jóvoltából már doboz is van, sikerrel függetleníttettem a 2630-asokat meg a 6234est, így azt is tudom használni. ja, meg tegnap Novinyul kollégától egy full dobozos gyönyörű, szinte új 6670. meg egy bliszteres PT-3 kamera. (volt már egy, de az nem volt bliszteres...
)
-
-
KSparrow
őstag
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #9994 üzenetére
posta kicsit sok lenne....
Ahogy nézem ennek sincs antennája,de szép.Nekem táskásba hotline van,egy benefon forte,egy motorola associate 2000,ez dobozos,meg egy sufnituning Hilti-s dobzba belefabrikált Motorola MCR4800.Utóbbi az után elég nagy feltűnést keltett,sztem a táskából kilógó antena miatt,biztos azt hitték,hogy detonátor
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
csoda120 #9972 üzenetére
Bocsi, mindig elviszi vmi más a pénzt.
Tőletek bármit elfogadok (csoda, Sparrow), mert ti még kultúráltabbak vagytok, nem it de kaptam már egy kollektíve leugatást. (makettező fórum)Csoda: Csere? Egyébként az alka biznisszel mi van?
Egyébként pedzegetem, hogy leállok a gyüjtéssel, azt a kevés pénzemet is felemészti.
Bár nem birom ki, hogy hetente legalább 2 telót be ne szerezzek.
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #9861 üzenetére
Ne vicceljetek már,ha egy szifon 4-et ellopnak azt is leszarják,ha betörnek hozzád azt is leszarják,majd pont ilyen 1500ft-os telefon után nyomoznak...Egyszer amikor nyári munkán voltam elloptak tőlünk vagy 7-8db telefont,munka közben nem láttuk a táskákat,nekem szerencsém volt beleraktam a 6210-et az uzsidobozba,nem találták meg sztem.
Feljelentés megtörtént ismeretlen tettes ellen(tudtuk ki a tettes,de annyival el volt intézve hogy a rendőr megkérdezte,hogy náluk van-e ők azt mondták nem és ennyi volt a nyomozás),1 hónap után lezárult a nyomozás,eredménytelenül....és tudtuk ki a tettes.nevetséges
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
csoda120 #9843 üzenetére
Pedig 20 másodpercenként frissítgettem. Mint kiderült Márk volt az oldmobilról. Az ottani nevemmel vagyok pedig fent, rzolee8. Mindenesetre már felvettem a kapcsolatot, remélem megegyezünk.
area_51: (másik űrlény
) Én se gondoltam hogy ennyire felmegy azvára, nem éri megy szerintem 2100ért postával.
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #9801 üzenetére
nekem magyar és használom, de gyanúsan nagyon világos az előlap. a plexi amúgy gyári lesz, és lehet ez is gyárni, nem hisezm, valaki ragasztgatott vonna.. .
amúgy szépen van megcsinálva, ha mégis házi tunnig... de így legalább kiszúrtam egyből...
ma a flottából lemaradva jött még egy ötödik 3100, egy negyedik 6230i, 3 darab 3220, meg egy 6100. meg tegnap voltam GSM boltban, és vettem 6020 előlapot meg 6111 leírást gubera kosárból, 200-200ért..szép a 6020-asom, már csak fekete kéne a 6021-re.
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #9801 üzenetére
Köszi! Én imádom a V60i-it Minolta eladta nekem jutányos áron az övét én meg vettem hozzá egy zsír új gyári fekete előlapot,nagyon vad.
Saint:nekem is kéne ilyen ericcson,vagy az öreg w126-os merci is jó lenneEgy másik fórumon vagy egy hétig ez a telefon volt a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged