- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 
			  Mobilarena Retro teló rajongók topicja 
 Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
 RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

pszili8 aktív tag válasz  csoda120

üzenetére csoda120

üzenetéreDe csak azért ugrottak rá mert 1ft-ról indul,ha már 500 Ft lenne nem kéne senkinek.Nálam állandóan rinyálnak,hogy megvesz tőlem egy 500Ft-os telefont aztán mittomén van neki valami apró jelentéktelen hibája ami nem befolyásolja a működést és veri a nyálát  
 Mos is árulom a 9110-et nemrég még 10k körül árulgatták,én 5k-ért árulom és nem kell senkinek,ill hívtak rá de ilyen 2000Ft-os ajánlatokkal.
- 

- 

meroly veterán válasz  csoda120

üzenetére csoda120

üzenetéreKöszönöm, hát nem találtam sajna műanyag házat. De a 3720 jobb, mert van benne zseblámpa és strapabíró (gyerekbíró).  minolta5: ja túléltem, azért nem írtam sokáig. Láttam sok eladó E63-at vaterán mostanság és egyre megy le az ára, már 30k körül lehet jó állapotút kapni. Eladod a 2300-t??? 
- 

KSparrow őstag válasz  csoda120

üzenetére csoda120

üzenetéreköszi... nem moind cak január, van ami még tavaly dec vége... ja meg természetesen az év legelső telefonja, a 3300, ami véletlen kimaradt a felsorolásból (nincs a polcon, este arról hallgatok zenét  ) )
 igencsak pörgök mostanában... :d
 hallod, van valaki oldmobilon, veszettül akar egy 7110est, adjál már el egyet neki... leállna, telespammeli az oldalt... neked úgyis van fölösbe. leállna, telespammeli az oldalt... neked úgyis van fölösbe. 
- 

fullextra tag válasz  csoda120

üzenetére csoda120

üzenetéreVaterán, vigyázni, vigyázni, vigyázni!! 
 2-3-4éve teljesen más morál uralkodott.
 pár hónapja megint elkezdtem, és valami káosz ami ott megy. a licitálók/vásárló jelöltek fele kb. komolytalan.
 olyanok vannak például, hogy elég virgoncan licitál az aukció teljes időtartama alatt, majd megnyeri, és aztmondja, hogy hát ő nem vett semmit tőlem, és egyébként is külföldön volt...
 aszittem falnak megyek...amióta voltak ezek a tv-s promóciói, v(at)era, aki a férje dolgait adja el, meg yuki(wookie), aki lezuhant a lufival, nos szvsz. ezek miatt boldog-boldogtalan beregisztrált, és most játszótérnek használják. aki, nem fizet, kertel, mesél, telefont nem veszi fel, ígérget, eltűnik, nem válaszol, adj neki egy határidőt a fizetésre, ezt a levelet továbbítsd a vaterának is, ha nem teljesíti határidőn belül a tranzakciót, akkor írd be neki szépen, szigorúan a negatívját! jaa, és mindenképpen add meg, hogy pl. 90%-on aluli pozitívval rendelkező ne vehessen részt! 
- 

- 

- 

csoda120 aktív tag válasz  csoda120

üzenetére csoda120

üzenetéreKicsit rendet raktam a szekrényemben,mert elég nagy volt a felfordulás  
 Ha valakit érdekel a telefonjaim közzül valamelyik,akkor írjon,mert szortírozok...Nokiák,Ericssonok kivétel 
 Pl Panasonic G50,X100 1500ft/db Fórumtársaknak 1000ft/db A G50-hez van töltő,de nem reagál,lehet csak akksi,nem tudom.X100 nincs töltő,így nem tudom,hogy működik-eElőtte Utánna (#10401) golya32 Igen ez az allegroup cég van,ez írta,hogy van egy sorszámom vagy mi és azt írjam a közleménybe... 
- 

golya32 senior tag válasz  csoda120

üzenetére csoda120

üzenetéreTe adod meg az időt, átlagban 21nap. 
 Ha lejár leveszi a 10ft-t és újra felrakhatod.
 Nézd meg a mailjaidban hová kell utalni, mert új cég vette meg a vaterát és mindenkinek egyedi számlaszámot adott amin fizetnie kell, ha meg nincs meg a mail akkor írj nekik újra.
 A kódod már nem számít, csak a számlaszám!!!
 Cég neve: Allegroup.hu kft
- 

golya32 senior tag válasz  csoda120

üzenetére csoda120

üzenetéreVatera: Igen 6%, ha SIKERES AZ AUKCIÓ egyébként csak a felrakási díj van ami általában 10-20ft/db 
 Nézd meg a levelet mit írtak, ott vannak az adatok,
 meg a számlaszám, megjegyzés rovatba felhasználónevet kell írni.Nincs up-olás, de van külön díj, és akkor előre rakja a termékedet. 
- 

tschyllagh tag 
- 

üzenetére csoda120

üzenetéreParancsolj! 
 Ma kaptam(sima 6610): 
- 

üzenetére csoda120

üzenetéreNekem a 1200 meg a 1209 mellé lett egy 7360, ehhez Minolta jóvoltából már doboz is van, sikerrel függetleníttettem a 2630-asokat meg a 6234est, így azt is tudom használni. ja, meg tegnap Novinyul kollégától egy full dobozos gyönyörű, szinte új 6670. meg egy bliszteres PT-3 kamera. (volt már egy, de az nem volt bliszteres...  ) )
- 

- 

KSparrow őstag 
- 

üzenetére csoda120

üzenetéreposta kicsit sok lenne....  Ahogy nézem ennek sincs antennája,de szép.Nekem táskásba hotline van,egy benefon forte,egy motorola associate 2000,ez dobozos,meg egy sufnituning Hilti-s dobzba belefabrikált Motorola MCR4800.Utóbbi az után elég nagy feltűnést keltett,sztem a táskából kilógó antena miatt,biztos azt hitték,hogy detonátor Ahogy nézem ennek sincs antennája,de szép.Nekem táskásba hotline van,egy benefon forte,egy motorola associate 2000,ez dobozos,meg egy sufnituning Hilti-s dobzba belefabrikált Motorola MCR4800.Utóbbi az után elég nagy feltűnést keltett,sztem a táskából kilógó antena miatt,biztos azt hitték,hogy detonátor 
- 

Earl_Muttley őstag válasz  csoda120

üzenetére csoda120

üzenetéreBocsi, mindig elviszi vmi más a pénzt. 
 Tőletek bármit elfogadok (csoda, Sparrow), mert ti még kultúráltabbak vagytok, nem it de kaptam már egy kollektíve leugatást. (makettező fórum)Csoda: Csere? Egyébként az alka biznisszel mi van? Egyébként pedzegetem, hogy leállok a gyüjtéssel, azt a kevés pénzemet is felemészti. Bár nem birom ki, hogy hetente legalább 2 telót be ne szerezzek. 
- 

üzenetére csoda120

üzenetéreNe vicceljetek már,ha egy szifon 4-et ellopnak azt is leszarják,ha betörnek hozzád azt is leszarják,majd pont ilyen 1500ft-os telefon után nyomoznak...Egyszer amikor nyári munkán voltam elloptak tőlünk vagy 7-8db telefont,munka közben nem láttuk a táskákat,nekem szerencsém volt beleraktam a 6210-et az uzsidobozba,nem találták meg sztem.  Feljelentés megtörtént ismeretlen tettes ellen(tudtuk ki a tettes,de annyival el volt intézve hogy a rendőr megkérdezte,hogy náluk van-e ők azt mondták nem és ennyi volt a nyomozás),1 hónap után lezárult a nyomozás,eredménytelenül....és tudtuk ki a tettes.nevetséges Feljelentés megtörtént ismeretlen tettes ellen(tudtuk ki a tettes,de annyival el volt intézve hogy a rendőr megkérdezte,hogy náluk van-e ők azt mondták nem és ennyi volt a nyomozás),1 hónap után lezárult a nyomozás,eredménytelenül....és tudtuk ki a tettes.nevetséges
- 

Earl_Muttley őstag válasz  csoda120

üzenetére csoda120

üzenetérePedig 20 másodpercenként frissítgettem. Mint kiderült Márk volt az oldmobilról. Az ottani nevemmel vagyok pedig fent, rzolee8. Mindenesetre már felvettem a kapcsolatot, remélem megegyezünk. area_51: (másik űrlény  ) Én se gondoltam hogy ennyire felmegy azvára, nem éri megy szerintem 2100ért postával. ) Én se gondoltam hogy ennyire felmegy azvára, nem éri megy szerintem 2100ért postával.
- 

üzenetére csoda120

üzenetérenekem magyar és használom, de gyanúsan nagyon világos az előlap. a plexi amúgy gyári lesz, és lehet ez is gyárni, nem hisezm, valaki ragasztgatott vonna.. .  amúgy szépen van megcsinálva, ha mégis házi tunnig... de így legalább kiszúrtam egyből... amúgy szépen van megcsinálva, ha mégis házi tunnig... de így legalább kiszúrtam egyből... 
 ma a flottából lemaradva jött még egy ötödik 3100, egy negyedik 6230i, 3 darab 3220, meg egy 6100. meg tegnap voltam GSM boltban, és vettem 6020 előlapot meg 6111 leírást gubera kosárból, 200-200ért.. szép a 6020-asom, már csak fekete kéne a 6021-re. szép a 6020-asom, már csak fekete kéne a 6021-re.
- 

üzenetére csoda120

üzenetéreKöszi! Én imádom a V60i-it Minolta eladta nekem jutányos áron az övét én meg vettem hozzá egy zsír új gyári fekete előlapot,nagyon vad.  
 Saint:nekem is kéne ilyen ericcson,vagy az öreg w126-os merci is jó lenne Egy másik fórumon vagy egy hétig ez a telefon volt a téma. Egy másik fórumon vagy egy hétig ez a telefon volt a téma. 
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sorozatok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Packeta
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A 8700-al mi van?Olyat én is szeretnék,meg Z5-öt is 1x...
 A 8700-al mi van?Olyat én is szeretnék,meg Z5-öt is 1x... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)...érdemes lenne rákeresni.
 )...érdemes lenne rákeresni.