-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScottiMarci
csendes tag
Tegnap megjött a 7110esem, ami az aláírásomban benne van. Életem legjobb vétele volt.
Egy karcolás sincs rajta. A flip csúszik mint állat. Gyönyörű állapotban van. Az akkuja is tökéletes. le volt merülve, amikor kaptam. Tegnap töltöttem egy órát, kiírta hogy feltöltött. Tegnap egész nap játszottam vele(racket, snake II) és ma is zúztam vele, telefonálgattam. És 7ből 1 csík ment le. Életem legjobb vétele volt.
-
ScottiMarci
csendes tag
Nincs valakinek eladó 5110-esbe való akku?
-
ScottiMarci
csendes tag
Valaki tudna adni tippeket, honnan tudnék szerezni motorola startac-ot?
-
ScottiMarci
csendes tag
Használhatod
-
ScottiMarci
csendes tag
Hogy érted, hogy felhasználnád? :p
-
ScottiMarci
csendes tag
Vatera
Keresgéltem kicsit...
-
ScottiMarci
csendes tag
Hali!
Nagy retro teló rajongó vagyok én is, de ahogy nézem én még kevés vagyok hozzátok képest.Bár az is lehet, hogy még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy szerencsém legyen ennyi retró telefonhoz.
Tegnap sikerült szereznem egy hibátlan 7110-est.Szinte egy karcolás sincs rajta és az akkuja szinte új.
Ő a legújabb tagja a retró telóimnak.
(Bár nincs is sok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged