- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
zorzy4 #10356 üzenetére
Igazad van,hisz sok tömegtelefon.Nem is adnék ki pénzt egy ilyen pack-ért.Ezeket egy MT50-re és egy C35-ösre cseréltem,ami szerintem megérte.Igen én valamiért annak a híve vagyok,hogy sok sz@rból könnyen lehet csinálni egy jót
Emiatt donor párti vagyok
Hol férnek el??Lassan már sehol sem.Kinyitom a szekrényajtót és potyognak kifele
Holnap csinálok egy képet,hogy mekkora a zsúfoltság
Amúgy pont ma gondolkoztam és szántam el magam.Az alcateleket,motorolákat,siemenseket,lgket mind száműzöm egy dobozba.Csak a Nokiákat,Ericssonokat,Benefonokat és pár egyedi,különleges telefont hagyok a polcokon.Jahhh,meg mennek a vaterára
Tényleg lenne is egy pár kérdésem
Utalnám a 100ft-ot a vaterának.A névhez mit kell írni,kinek küldöm?
Vatera 6%-ot vesz le az eladot termék árából?
Ott lehet-e UP-olni vagy lejárat,felrakási sorrend van?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xbox Series X|S
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- SzoftverPremium.hu
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest