- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #31298 üzenetére
Mármint ugyanazt az IMEIt? --> nem dobja le a rendszer?
Mondjuk azt tudom, hogy Samsungokon át lehet írni, ergo kihoztak egyet előfizuval, nem fizették, aztán mikor letiltotta a szolgáltató, akkor átírták párezerért az IMEI-t, és ment tovább a telefon. Pár éve volt már, de droidos Samu-k voltak.
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #30964 üzenetére
kijelző alattti por: Bont, takarít nekem is.
A fólia: ha új előlap van rajta, akkor legyen fóliás-ha lehet. Nem azért, mert nem karcolódik, hanem mert jelzi, hogy új az előap, új állapotú a telefon. És ez nem a fólia melétén múlik, hanem azon, hogy gyári-e.egyszer felújítottam egy Nokia 5510-est, fóliás gyönyörű volt. Leejtettem. Bucskázott a lépcsőn, lepattant a durva kerámi kaspón, minden volt. a kijelzőn akkora karc, csoda hogy nem vágta ketté a plexit. Lehúztam a fóliát, és a telefon karcmentes volt. Azóta nem húzom le a fóliát.
Hogy miért ritka? olyan, mint a 2300. Keveset forgalmazták, kevesebben vették. van benne TV-vevő, de a kamera gyenge (2mp fix) de akkor jobban megérte egy N90 az AF miatt, vagy egy N93. Olyan, mint az N73-N77 páros. kb ugyan az a teljesítmény (ok, az N77-ben az N82 LCD-je van) de kis különbségek-nem biztos, hogy a jó irányba.
-
-
válasz
stufen2 #30924 üzenetére
ja amúgy a HTC akkor minden volt, csak pár éves fiatal nem.
1990 környékén alapították, és azóta komolyan foglalkozott WM alapú PDA-kkal.
Emiatt is szomorú, mennyire elhanyagolják a WP-t, pedig ők hagyományosan Windows OEM-ek.
Na meg a PC-knél ismert gyártókat látnám ismét nagyon szívesen! Főleg a Dell-t. Meg úgy az összes volt WP7-es gyártó visszatérhetne a WP-be. -
-
válasz
stufen2 #30921 üzenetére
hát HD2-ről én sem nagyon akartam volna váltani.
Az mondjuk már tényleg az a korszaka volt a Nokiának, hogy már lehetett érezni, hogy gázos a helyzet.
Akkor kicsit úgy tűnt nekem, mintha a Nokia arra koncentrált volna, hogy a Sony Ericssont lenyomja (ami egyébként mindig is sikerült nekik), viszont a többiekkel nem foglalkoztak eléggé.
Mindenesetre elég drágán adták a cuccaikat, pláne a többiekhez képest.jó teló a HD2 nagyon, egyet majd kéne is szereznem. (persze szigorúan gyári ROM-mal, gyári cuccokkal, mégiscsak úgy az igazi.
)
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #30824 üzenetére
nekem nem is az a bajom, csak akkor lenne olcsóbb, érted, ennyiért tényleg gyárit várnék el, na meg keret nélkül nem tudom berakni
De a 3 nap az minden egyes darabra él, nem? tehát pl. a 7500 házat visszaküldhetem, hogy mégse kell... Na meg gombsor nélkül nem megyek semmire. de most az a legbosszantóbb, hogy megrendelek valamit, és akkor kihagynak belőle valamit... -
zorzy4
addikt
válasz
stufen2 #30677 üzenetére
Én már ebből rég nem csinálok problémát. És nem is az akku a legnagyobb probléma, hanem az hogy minél régebbi egy telefon annál valószínűbb, hogy álltában elromlik. Az alkarészek száradnak vetemednek bomlanak, és elég egy mikroszkopikus változás valahol, és a teló meghal. Ezért nem bírom azt a hozzá állást, hogy csak működő telefon való a gyűjteménybe. Persze egy tucatmodellnél, vagy egy közelmúltbeli telefonnál, érdemes válogatni, de minél régebbi vagy ritkább egy teló, annál inkább el kel fogadni, hogy muzeális értékét, nem a működése, akkuja, doboza, és külső állapota határozza meg. Akkut általában meg lehet oldani, de egyszerre úgysem lehet az egész gyűjteményt használni.
-
-
zorzy4
addikt
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #30378 üzenetére
élőben kell léátni, ha AMOLED meg AF kamera, akkor eredeti. A kínai klónokon a ház nagyon pöpec / gyári, nekem van sapphire arte klónom, és azon olyan ház van, egyszer feltettem egy kölcsönadott eredetire, és 100%-ban passzolt. a ház nem lényeg. a panel ihen. kijelző, menü, ikonok, stb.
-
stufen2
aktív tag
válasz
stufen2 #30114 üzenetére
De ez árulja a 3db 8810est is darabját asszem 50 körül, 25 körül vette.
-
válasz
stufen2 #30063 üzenetére
na jó, de a szifon 2007-ben jelent meg az inkább 2-3 év, mint egy, másrészt az csupán egy techdemo volt az új felületről, nem volt olyan összetett, mint a Series 90, nameg az is „csak” 320*480 volt.
A touch diamond2-ben meg jócskán erősebb hw volt. (mint ahogy az első iPhone-ban is.)
Az OMAP 1510-et nem hiszem, hogy erre a célra találták ki. -
KSparrow
őstag
-
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #29754 üzenetére
Pár napja szereztem egy Nokia X5-01-est, 35 óra van benne, egyszer lett sajnos leejtve, de amúgy hibátlan, fóliás, teljes saját dobozos.
Emellé szereztem tegnap egy BlackBerry 9500 Storm-ot, meg egy Nokia E65-öt. A BB fóliás, mindenhol. Mikrokarcmentes, vadonat új, Vodafone függő. Tokkal, saját dobozában, leírással, tojástartó és töltő nincs, de microUSB, szóval nincs gond.
Érdekessége, hogy a kijelző ugyan kapacitív, de még gondoltak a rezisztív érintőre szokott emberekre. Így az érintés csak kijelöl, és szó szerint az egész kijelzőt le kell nyomni, hogy "kattintsunk" . Könnyen mozdul, de mindenképp furcsa, hogy mozog az érintő és az LCD. Olyan, mint a 7110 görgő, azt is be kell ugye nyomni; csak itt a komplett kijelző mozdul.
Az E65 ugyan nem fóliás, de pár minimális karcot leszámítva hibátlan, barna, szintén saját dobozban, ez komplett, tojástartóval, leírással, 256-os microSD-vel, Vodafone-osan. A life timer összesen 6 óra 58 perc. -
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- OLED monitor topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Windows 11
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- PlayStation 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged