Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 
			  Mobilarena Retro teló rajongók topicja 
 Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
 RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

stufen2 aktív tag válasz  quailstorm

üzenetére quailstorm

üzenetérenem voltam sose oda az n95ökért, én akkor már a nokiák irányába se néztem, bár a 8gb teccik nekem is, de egy 500 forintos dummynál akkor, meg most se tartom többre, akkor htc td2 vel rohangáltam, nem hinném hogy tudtak volna olyat mondani, hogy nokiát vegyek, ahogy most se, de ez a csúszkás mechanizmus szerintem amúgy is egy zsákutca, még szarabb mint a flippes, elég sok kábelhibás volt anno 
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Sorozatok
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Revolut
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest