- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #9192 üzenetére
Kábellel lehet nyitni,de sztem ha elviszel 10db-ot egy GSM-esnek biztos akciós árat mond,vagy odaadsz neki 2db-ot fizetségül még az is megéri neked sztem.
Minolta:egyébként úgy volt,hogy a T39 ajándék lesz,de meggondoltam magam
Huhh,vagy 2órája törölgettem a telefonospolcot,le mindent letörölgetni aztán vissza -
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #9013 üzenetére
bocs, nem vettem észre, hogy kétszer ment el.
-Do you speak english?
-Yes!
-Name?
-Abdul al-Rhazib.
-Sex? -Three to five times a week.
-No, no...I mean male or female?
-Yes, male, female, sometimes camel.
-Holy cow!
-Yes, cow, sheep, animals in general.
-But isn't that hostile?
-Horse style, doggy style, any style!
-Oh dear!
-No, no! Deer run too fast.. -
pszili8
aktív tag
-
selenge
tag
válasz
KSparrow #8784 üzenetére
ez a legnagyobb problem a píz
ezért nem akarok elkezdeni gyújtögetni telefonokat, mert tudom h akkor minden pénzem arra menne
rájöttem a tutira, mosógépszerelőnek kell menni, tegnap volt itt 6csavarozás, egy csatlakozó kihúzott, megállapította h rossz a szárító elektronika fizetésél: számla kell:mondom nem, akkor 6,5k3percet nem volt itt basszus
-
selenge
tag
válasz
KSparrow #8446 üzenetére
akkor nem
de majd egyszer lehet kinézek
nah lényeg h nagyon sokat nem akarok érte adni, majd egyszer... 9000nekem is tettszik, komoly gép
am mpx 300tipikusan megbámulós telefon
akartam hozzá venni autós töltőt... bementem 2üzletbe, teljesen hülyének néztek
az egyik üzletben azt mondta srác jól mutatna a vitrinben, volt bent vagy 30 olds mobile
majdnem azt mondtam h ... csúnyát
-
selenge
tag
válasz
KSparrow #8442 üzenetére
azért 9500, mert az mpx a kommunikátor ellenfelének lett tervezve, és ahogy nézem az 50mhzel erősebb proci is az mpx malmára hajtja a szekeret, de ahhoz h korrekt összehasonlítást tudjak csinálni, jó lenne mellé a 9500is... ha esetleg tudsz szerezni olcsóért érdekelne -természetesen használható _
am merre piacozol?lehet ismerjük egymást
-
selenge
tag
válasz
KSparrow #8386 üzenetére
dede, az az eladó alőször 40k minimálárral tette fel
röhögtem is magamban, van egy másik, annak 21 a minimálára, de nekem meg van egy se p1i-m amitől meg kellett volna válnom, h éegyen kp-m, aztán itt ph-n találtam egyet, és kell is neki a p1..
holnap találkozom vele, és biznicelünk... szal 1et alszom és a kezemben tartom végre 6éve vágyott kicsikémet
-
Lontika
csendes tag
válasz
KSparrow #8304 üzenetére
A symbianos telefonokra lehet távirányító programot rakni. Persze ez csak akkor működőképes, ha a telefonban van infraport. Én a Psiloc IrRemote nevű alkalmazást használom:
Lehet vele kezelni tv-t, rádiót, dvd-t, a jó öreg szalagos videót, hifit, stb... Mondhatni hogy ez egy univerzális távirányító a készülékben. Mindent tud amit kell, és rengeteg márkát kezel. 7650 esetében telefon tetején lévő infrát kell a kezelni kívánt eszköz felé tartani, (7650-nél azért vagány mert csak simán úgy használod mintha egy távirányító lenne), és indulhat a varázslat. Nekem 3-4 méter a hatótávolsága, de van amikor kevesebb, eszközönként változó. -
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #8263 üzenetére
gyerekek: következő nagy felfedezés: Motorola e1: az egy dolog, hogy szinte karcmentes, az egy másik, hogy találtam benne egy 128Mb-s microsd-t, de az, hogy egy kis matrica a telefonon azt állítja: "Motorola PCS Engineering sample"-- vagyis hogy ez egy proto, hát lehidalok...
ennél jobb napot..
gyönyörű 8850. akku nélküli de tesztelt üzemképes 9000. proto e1. microsd, és 6 dummy, emellett suliban 2 db német 5ös..ennél jobb nem is lehetne...
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #8232 üzenetére
Gratula! Ha eladó még a régi 8850,nekem kellene,ha a panel tökéletes.
Saint: Most én is beszálljak a sztorimesélésbe?Egy ismerősömnek anno 2004(!)-ben a lova kivette a kezéből a 8850-esét és szépen megette,aztán figyelte egész nap a lovat mikor sz*rik,ki is tolta 8850-et a ló és ezek után is ment(saját szememmel láttam),csak egy kicsit megrágta a telót,így a burkolat meg a kijelző eldobós.Asszem még ma is megvan neki,múltkor feljött pont a téma.
-
Pastika
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged