Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow
üzenetére
Gratula! Ha eladó még a régi 8850,nekem kellene,ha a panel tökéletes.
Saint: Most én is beszálljak a sztorimesélésbe?
Egy ismerősömnek anno 2004(!)-ben a lova kivette a kezéből a 8850-esét és szépen megette,aztán figyelte egész nap a lovat mikor sz*rik,ki is tolta 8850-et a ló és ezek után is ment(saját szememmel láttam),csak egy kicsit megrágta a telót,így a burkolat meg a kijelző eldobós.Asszem még ma is megvan neki,múltkor feljött pont a téma. 
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Egy ismerősömnek anno 2004(!)-ben a lova kivette a kezéből a 8850-esét és szépen megette,aztán figyelte egész nap a lovat mikor sz*rik,ki is tolta 8850-et a ló és ezek után is ment(saját szememmel láttam),csak egy kicsit megrágta a telót,így a burkolat meg a kijelző eldobós.Asszem még ma is megvan neki,múltkor feljött pont a téma.