- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #10570 üzenetére
7610-ért sokalltam a 2k-t mivel akksi nélkül ki se tudtam volna próbálni,na meg kicsit ramaty állapotban volt.A 3200 viszont megérte volna mert tényleg nagyon szép állapotban volt és működött,azt sajnálom is,hogy ott hagytam
HTC-t nézegettem olyan 12-20k között adogatják őket.Ha tényleg bele megy a srác akkor szerintem elcserélem vele -
KSparrow
őstag
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #10505 üzenetére
3300-m lehet én is használnám,de angol,ami engem kicsit zavar.Még a magyart is töröm,nemhogy az angolt
Jópénzért mindentVan 2db-om de nem ajánlom mert elég lepusztultak szegények,az antennánál mind a kettőböl le van törve egy darab
Jah amúgy sikerült regisztrálnom a vaterára
akit érdekel nézze meg a termékeim,ott is csoda120 a nevem.Nem volt sok időm,így egyenlőre csak pár dolog került fel,de a héten felrakok még 20-30db telefont.
A zenehallgatásról jut eszembe.kb 3hónapja bizonyos okok miatt az E50-embe egy 20-as kártyát kellett bele raknom amin wapoztam és a 7210-be raktam bele a 30-as kártyám.A 20-as kártya december közepén megszünt,a kis 7210-et pedig annyira megszerettem,hogy nem raktam vissza a 30-as kártyám
Magyarul azóta a kis 7210-et használom.Sokkal hangosabb és tisztább a beszédhangszórója,van benne rádió,kicsi és nem utolsó sorban nekem tetszik a megjelenése
Úgyhogy rájöttem,hogy egy alaptelefon,amiben csak rádió van az is kielégíti az én hétköznapi igényeimet
-
törölt tag
válasz
KSparrow #10418 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek. Valahogy megvan a "varázsa" ahogy összeáll a kezeid alatt a teló. Én még ezenkívül annak is híve vagyok, hogy ha csak lehet teljesen felújítsam a telót. Van persze a másik kategória, a nagyon ritka telefonok (és itt nem 8850-re meg ilyenekre gondolok, amivel tele van a net), na azokra összekaparnék egy nagyobb összeget is. Esetemben ez 5-10 ezer ft, főiskolás vagyok, nem tehetem meg, hogy 20-30 ezreket költsek egy gyűjteményben álló telóra.
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #10122 üzenetére
Ma beszéltem a környékbeliekkel,kiderült pár számomra is újdonság,ha ezért nem ítélik el őket akkor semmiért...Kiderült a cukros dolog(azoknál dolgozott akiknek belerakta a cukrot a traktorjába)azért rúgták ki mert ellopott 40k-t,egy másik szomszéddal azt játszotta el,hogy a Démász jutalmat adott(100k-t) aki lebuktatott valakit aki lopta az áramot.A szomszédnak előadta,hogy kirúgta az asszony engedjék oda,oda is engedték,ott lakott pár napig kikötötte a villanyórát a körből(nem mérte a fogyasztást,visszament az asszonyhoz és felnyomta a szomszédot a démásznál.700k büntetést kaptak.Van tanú aki előtt röhögve mondta,hogy de jó,hogy leégett a tanya.Tisztán látszik,hogy gyújtogatás volt,2szoba teljesen ép amin nincs ablak,egyik szobában csak egy fotel égett el,arra dobhatta a gyújtós,belül vannak az üvegdarabok.Erre azért csak lép vmit a rendőrség.A környékbeliek rettegnek,holnap megyünk a rendőrségre.
Anevemearl: Nem hinném,hogy jó ötlet ilyeneket csinálni,mert az ilyen lazán elmegy és átvágja a torkodat... -
Earl_Muttley
őstag
válasz
KSparrow #10122 üzenetére
Van kocsija az illetőnek? Ha igen akkor szögek a kerék elé és mögé, cukor a tankba, ilyesmik, vagy akár egy kis baseballütős kezelés, mind a concédnak, mind a verdának.
Vagy egy kis kővel dobálás...Hiába, ha vki Csepelen nő fel egy lakótelepen ahol voltak már ügyek, jegyzetel egy-két bosszútervet.
Egyébként meg lett volna 2110 Olimpifonom, meg 337, 388-as Ericssonom, de most írta hogy odaadta az unokájának játszani. Bazz...
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #10069 üzenetére
7210
Lassan 2 hónapja ezt használomVan egy kis tanácstalanságom és kiváncsi lennék az ötletekre
Beszereztem ma egy második N-gage classicot.
Mind a kettő hibás,várom az esetleges megoldásokat1. Bekapcsol,működik.Az összes gomb működik a menü és az opció gombok kivételével.Csináltam rajta egy frissítést a ..7370.-es kóddal,de nem segített.
2.Ezen is minden működik,de ezen pedig a vissza és a számgombok nem működnek.Vagyis így működik:
123 lenyomásakor mindíg 2-est ír
456=5
789=8
csillag,kettőskereszt,vissza=csillag
0=2Nem szeretném szétbarmolni a bill.fóliát,ha nem muszály.A második teló tulaja azt mondja,hogy egy szoftverfrissítés segítene rajta.
Szerintetek?
Tudtok olyan oldalt ahol ezt meg tudom csinálni? -
-
válasz
KSparrow #9870 üzenetére
több összetevő függvénye, arányában valóban kevés az a telcsi, ami ilyen szempontból problémát okozhat - mert nem tesznek feljelentést, vagy nem tudják megadni az imei azonosítót...stb -, de van ilyen! változó, és inkább embere válogatja, nem telcsije, vagy annak értéke! van olyan, aki mgasról tesz a 100 e ft-os telcsije eltulajdonítására, nem ér neki annyit az egész macera, de olyan ember is akad, aki a régi olcsó telcsije eltulajdonítását követően mindent elkövet annak érdekében, hogy megkerüljön! olyannal is találkozni, hogy mostanság csak néhány ezer forintot ér egy régebbi telcsi, de még körözés alatt áll, mert anno feljelentést tettek az eltulajdonítása miatt - és akkor az imei számát is megadták! persze ez a ritkább, de van ilyen!
sms nincs, a letiltás meg esetleges; vagy nem tiltják le, és figyelik, hogy mikor jelentkezik fel a hálózatra, milyen sim kártyával, vagy letiltják, és nem jelentkezik fel a hálózatra!area_51; nem mindig/minden telcsinél olyan egyszerű az...
arkades; kicsi az esélye - ha mégis, akkor sincs mitől tartanod, nem?
a topic mivoltára való tekintettel most megkeresem a nokia 7110 telcsimet, és feltöltöm az akkumulátorát, mert már elég régen használtam utoljára...
-
törölt tag
-
-
KSparrow
őstag
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #9616 üzenetére
db-ra nekem is megvan,elég jó bőven,akár duplán,triplán is
Kb 350-400db
Csak sajnos az állapotúk nem iazán szalonképes
7280 nyugi neked is lessz,én sem gondoltam volna,hogy belebotlok egybeTémához szólva szerintem legyen sok is és szép állapotú is a gyűjtemény
valamelyik hónapban végre tényleg rászánom magam és nem költök telefonokra,hanem a meglévőeket csinosítgatom. (előlapok,gombsorok,hátlapok,házak stb...)
Ha minden jól megy akkor ezek gazdája leszek:
Végre lessz 7110-em-2x samsung D500i mindkettő szalagkábel hibás, az egyik csak alkatrésznek jó, vagy kirakni dísznek
-2x nokia 7110 bekapcsolnak, de az egyik térerőhibás, a másik akár használható is lehetne, de nincs működő akksim
-2x siemens st55 az egyik működőképes, a másik kódhibával szenved, akksi halott a másikon nincs
-1x nokia 3210 villám mintás előlap akksi halott működik, nincs magyar nyelv , de fogad magyar kártyát
-1x nokia 6210 akksi halott, működik, nincs magyar nyelv , de fogad magyar kártyát
-2x nokia 5110 akksi halott, működik, nincs magyar nyelv , de fogad magyar kártyát, az egyik csak alkatrésznek, kijelző nyomorog, nem tudom mi baja
-1x nokia 3120 leesett azóta semmi, nem tudom mi baja
-1x nokia 6020 nem mindig érzékeli a sim-et, amúgy működne
-1x nokia 3310 akksi halott, működik, nincs magyar nyelv , de fogad magyar kártyát,cicás ház
-1x SE v640i egyszercsak megállt ,azóta semmi, nem tudom mi baja
-1x siemens C75 működik, nincs magyar nyelv , de fogad magyar kártyát
-1x sagem my411cv nincs akksi , vodás működő
-1x sagem my400v voda , működik szépség hibás
-1x LG KG225 t-s szalagkábel hibás
-1x LG B1200 panonos kopott, működik
-1x LG nem tudom mi a tipusa mert hiányzik belőle a KRH cimke de független , gyenge akksi szalagkábelhiba,látszik a kijelző, csak megfordul a kép (magyarországon nem volt kapható, ezért nincs is benne magyar nyelv -
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #9241 üzenetére
na szóval az úgy volt, hogy szoktam követni a demotiválót, azon volt egy link a kommenthuszárra, és azon pedig... ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged