-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #8998 üzenetére
Köztisztviselő,de most megint cserélték a céges flottát és a régiket el lehet hozni ingyen(csak faternak,ő is telefonfüggő
) az újabbakat meg ócsóé árulják(6300,E51,6230i stb) Van most kb 6 db 2630-as és a hülye paraszt aki használta benyomja az ujjával a kijelzőt,hogy kapjon új telót
-
selenge
tag
válasz
Magnum_ #8911 üzenetére
nekem a legtöbb amit használtam egy telefont nem volt 1év
majd újratelepítés lesz, csak nem egyszerű mert az 1terrás winyómat valamiért nem ismerik fel mostanában a gépek, újra kéne particionálni, csak van rajta 700gigányi adat (jó ebből 500fontos
amit le kellene menteni, és ez elég nehézkes
-
stahltec
csendes tag
-
selenge
tag
válasz
Magnum_ #8887 üzenetére
hát, én örültem hogy megcsinálja végre valaki... azért a 100euróhoz képest ami zágrábban van... nem is tudom honnan vették ezt a baromságot
aztán elmentem motorozni, és egy holdfényes nyári éjszakán valahol pest és fehérvár között 200km/h sebesség mellett a be nem zippzárazptt zsebembeől kitessékelte a felhajtóerő meg a gravitáció meg mitttudmén mi
-
KSparrow
őstag
válasz
Magnum_ #8817 üzenetére
ja, kb olyan, mint nálunk a 13-as. én is ezt hallottam. (nem csak a finneknél, minden olyan északi tájolású országban, asszem)
nekem meg most meghaldokolt a semmi bajos k300i-m? nem akar feltölteni. egész este fenn volt töltőn, de meg se nyikkant. az akkut bikáztam majd amikor rámértem, felvett valamennyit, remélem nem sz*rta össze magát a teló -
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #8750 üzenetére
T6-tól felfelé van minden torxom a csillagos égig csak 5-ös nincs,de lehet ,hogy holnapra lesz,ha haver nem felejti el..
Iguana:Az a baj,hogy én megcsinálom a CNC-re a progit,de a tanárom nemhiszem,hogy megegengedi,hogy a17 millás gépet 5-10 db ilyenért elindítsam.De azért megkérdezem.Egyébként ha nem jön össze akkor 0.5-ös lemezből vágok oda egy profilt és kalap-kabát.
Ligeti:CNC gépen csak méretpontos dolgot csinálunk... -
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #8745 üzenetére
Köszi,ha Golya nem tud szerezni akkor veszek itt ahol te mondtad.Ezt az utángyártottat megcsinálom úgy döntöttem,már csak fékezőgörgő kell(normális mert ami benne van sztem nem is fékez) meg ez a vas.
Hatással voltál rám.
A 8910i-t szétszedtem teljesen,mert ki akartam szedni belőle a fékezőt,de inkább ráhagytam,viszont sajnos az alsó műanyag eltört.De nem baj majd a suliban csinálok a CNC marógéppel fémből,meg műanyagból is pár db-ot
Egyébként ahogy beleraktam ezt a fémdarabot,az egész mechanika sokkal stabilabb lett,nem lötyög,eddig amikor nyomkodtam a gombokat mindig lötyögött és kattogott a szerkezet,ez nagyon idegesítő,telefonálás közben is hallatszott amikor mozgott.
Valaki fórumtalira tud hozni T5-ös csavarhúzót? -
GabeCivic
csendes tag
-
KSparrow
őstag
válasz
Magnum_ #8672 üzenetére
lehet, de nekem akkor se kéne, mert az egésznek műanyaghatása van. a fekete az igazi. mindenben. 5800 szürke, n82 black, 5310nél is a feketén sötétebb a műanyag keret, a kék meg piros szürkébb, a fekete meg olyan mint a gombsor, és még sorolhatnám. szerintem a fekete minden színt ver.
-
KSparrow
őstag
válasz
Magnum_ #8668 üzenetére
nekem nem jön be. EZEN a képen egyértelműen látszik, hogy kicsit eláll az oldala, megkockáztatom, nem átfestve van, hanem az egész úgy kamu, ahogy van. nekem nagyon műanyagnak hat a ház is a képen. (egy ügyesebb átépítés, de kb olyan szintű, mint a nemrég belinkelt 8290 ház...)
nekem mindenképp a full fekete jön be.
Golya, Pszili: nekem így olyan hatása van a gombsornak, mintha az egészet kiemelték volna egy feketéből, és úgy tették volna be. -
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #8651 üzenetére
De nekem fémszínű kék' de az meg lehetetlen szinte.Am a T29 bill-en látszik,hogy refurbished.
A 3310-eseket egy gsm-es srác vettem meg 1500/db és pampog hogy adásvételi kell,meg tökéletes legyen meg minden.Írtam neki ,hogy 10éves telókról van szó,ő mint gsm-es aki 300%-os haszonnal kiteszi a boltba és még ő magyaráz.Kikészít az ilyen,adjam szaré-hugyé,de olyan legyen mint az új.Hát fákjú bzdmg!
Ja és szólok előre,hogy lesz jópár 6000-es sorozatú nokiám óccón eladó! pl:6020,6230,6230i stb-stb
Sárgaréz 8850! -
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #8645 üzenetére
Szépek nagyon!Nekem is kéne 8850-8810-8910 dokkoló,de én nem adok érte 1500-nál többet.Az a T29 refurbished ugye?
Nem hiszem el tegnap felraktam 8db 3310-est ebből 5db-ot elvittek ma
Szerintetek sokat kérek a 8810 előlapért?2k-ért árulom,nézik,de ilyen 1000ft körül kéne mindenkinek,annyiért én oda nem adom,5k-ért vettem. -
selenge
tag
válasz
Magnum_ #8622 üzenetére
jól van megértettem
megpróbálok életet lelni egy am szintén kb retronak számító palm treoba... ha azt tudom használni ideiglenesen, akkor megvárom míg lesz egy kis plusz zsozsó és meglesem saint gépét... persze ha félre tudja tenni nekem kicsit
nem az árral van a bajom mert nagyon korrekt..
a kib@szott pénz... igaz hogy ebben az orszégban az átlag kereset 209k... de sajna én ebbe nem tartozom bele.. nah nem politizálni akarok csak csak.. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged