- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
meroly
veterán
válasz
Stimpy001 #4924 üzenetére
Párom régi 6060-asán is már felül vannak a csíkok. Amióta a 128x160-as kijelzőt nyomatta a nokia, azok a csíkok felülre kerültek.
Amúgy tényleg jó böszme, nem is néztem még a méreteket. Összehasonlítva a 6230i-vel, hát ejha!
-
meroly
veterán
válasz
Stimpy001 #4922 üzenetére
Majd akkor összehasonlító fotókat is várok
Ez alapján a kép alapján sima S40 tűnik.... -
Magnum_
nagyúr
válasz
Stimpy001 #4742 üzenetére
na ázé'... tetszeni fog.
voltam Gáborpécs-nél. nem semmi egy kincsesbarlang, amivel rendelkezik.
és ha már arra jártam, a 3510-esem kapott szép fehér-bordó házat.
továbbá szavazást kérnék. ez legyen (nekem ez tetszik) vagy pediglen ez (ez se szar szerintem, cask kissé feminin, ill itt kéne fehér akku töltö csatlakozó, ami nincs.)
-
meroly
veterán
válasz
Stimpy001 #4704 üzenetére
Mit is intéz pontosan? A nagy semmit? Egyszer meg kellett írni az oldalt, de mindent te csinálsz, minden automatikus, tehát ők semmit sem szolgáltatnak, csak a tárhelyet adják, azt a pár kb-ot, amit elhasználsz egy hirdetéssel.
Normális aukciós irodát megértem, mert ott terembérlet, alkalmazottak, stb, stb.... -
zorzy4
addikt
-
pszili8
aktív tag
válasz
Stimpy001 #4459 üzenetére
Nekem van T66-osom,de szerintem nem olyan nagy szám,de tényleg ritka,mégritkább ami működik.Az enyémen pixelhibás a kijelző,az oldalán a csúszka törött(kigondolná
),és sajnos a led sem villog,de külsőleg szép,használható is.Nagy szerencsém hogy ilyen sas szemem van és kiszúrom az ilyeneket
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Stimpy001 #3771 üzenetére
szép nagyon. drága vót?
-
bepe79
addikt
válasz
Stimpy001 #3738 üzenetére
Jajj. Ez fájt.
A fotóboltot inkább kihagynám, mert nem akarom a 25% ÁFA megfizetését pár év börtönre cserélni.
Viszont lenne egy másik kérdésem: most azt látom az általad adott oldalon ( http://intmail.183.com.cn/item/itemStatusQuery.do ), hogy eltűntek az eddigiek, és a legutolsó bejegyzés ez: 邮件号码 年份 当前状态 邮件寄达国 当前位置 邮件当前状态日期
RRxxxxxxxxxCN 2010 departure from outward office of exchange HUNGARY 2010-08-06Most akkor mi a helyzet? Hová tűntek az augusztus 9 és aug. 11-ei bejegyzések, amik ma reggel még ott voltak? Neked is megváltozott? És a te 8855-ödre most mit ír? Neked is eltűnt a VÁM-os bejegyzés? Komolyan nem értem, hogy mi a fákk történik a telefonnal...
-
bepe79
addikt
válasz
Stimpy001 #3738 üzenetére
És ha a 150 euro alatt van, és az ilyet nem vámolhatják? Vagy ha átjutott a vámon, mindent rendben találtak, és a posta most továbbítja a napokban hozzám? Vagy hiú remény? Mert az viszont bizakodásra ad okot, hogy nem hold-ot írnak, hanem held-et, tehát múlt időben beszélnek a vám-os tartásról a tracking oldalon. Ilyenkor minden esetben a Kőbányai csomagszortírozóban köt ki a cucc, vagy lehet, hogy túljut a vámon és a posta kézbesíti a napokban? És mi van ha be kell mennem és nincs nyomtatóm? Meg tegyük fel ismerősöm sincs, aki kinyomtathatná nekem, stb.?!
-
bepe79
addikt
válasz
Stimpy001 #3652 üzenetére
Most már az enyém is több napja dekkol itt valahol pesten, és egy deka előrelépés nincs, nem képesek továbbítani a 18. kerületi postának...
Vagy pedig az enyémre is rászáll majd a VÁM, mert más okot nem igazán tudok elképzelni. Most már lassan az enyém is 2 hete "jön"..
-
csoda120
aktív tag
válasz
Stimpy001 #3681 üzenetére
Itt PH-n bukkantam rá vagyis Ő rám
(Csak neked,megsúgom 1500ft postával együtt)
Az 5140-re vagyok a legkiváncsibb.Sokkal ritkább mint az i-s.
Á-Á azért az egész fizum nem.Egy hónapban olyan 3-10k között költök telefonokra.Ez sok mindentől függ,ha van egy jó vétel akkor jobban kiköltekezem magam.Pl ezek is elég jó vételek amiket most felsoroltam.
Te például menyit adnál a felsorolt telefonokért,úgy,hogy mindegyik működik?
Na erre kiváncsi vagyok -
-
csoda120
aktív tag
válasz
Stimpy001 #3675 üzenetére
Hidd el akkor sem érnek annyit.
Én még 15-20k-t sem adnék értük.Itt-ott lehet még találni...Na meg plusz előny,hogy ez a fóliás dolog nem olyan nagy szám ennél a típusnál,hisz nem igazán kopnak,karcolódnak ezek a készülékek.Ami van nekem 2db azok is elég szép állapotban vannak,pedig használták őket.
-
csoda120
aktív tag
válasz
Stimpy001 #3669 üzenetére
Nekem is a 3. "default" színből van 2db-om.Felajánlás útján kerültek hozzám.Csak az egyikhez van akksim.Töltöttem mind a két telefonnal,de egyikkel sem töltött,szerintem az akksi lehet al udas mert még a gyári ericsson akksi.A telefonok lehet működnek
Amúgy 35k-t szerintem nem érnek
Az nagyon sok értük
-
bepe79
addikt
válasz
Stimpy001 #3652 üzenetére
Itt az enyém:
RRxxxxxxxxxCN 2010 departure from inward office of exchange BUDAPEST HUNGARY 2010-08-09
RRxxxxxxxxxCN 2010 arrival at inward office of exchange BUDAPEST HUNGARY 2010-08-09
RRxxxxxxxxxCN 2010 departure from outward office of exchange HUNGARY 2010-08-06
RRxxxxxxxxxCN 2010 arrival at transit office of exchange HUNGARY 2010-08-06
RRxxxxxxxxxCN 2010 arrival at transit office of exchange SHENZHEN HUNGARY 2010-08-03
RRxxxxxxxxxCN 2010 departure from transit office of exchange SHENZHEN HUNGARY 2010-08-03
RRxxxxxxxxxCN 2010 posting HUNGARY 2010-08-02Tehát ezek alapján az enyém is mehet most még akkor a VÁM-ra, bár gyanús, hogy a tiéd ahogy elhagyta valamelyik BP-i központot, még aznap elment a VÁM-ra, az enyém meg tegnap, tehát aznap nem. Mondjuk ettől még simán mehet ma vagy holnap az enyém is a VÁM-ra.
-
bepe79
addikt
válasz
Stimpy001 #3649 üzenetére
Az enyém (mint most kiderült a tracking number alapján) Shenzen-ből jön, Kínából, és a tracking number-öm is CN-es. Viszont utolsó mozzanatként már ezt írja: 2010 departure from inward office of exchange BUDAPEST HUNGARY 2010-08-09, tehát hogy túljutott a pesti szortírozóközponton is elvileg. Nem hiszem, hogy ezután jönne a vámolás, az még a Shenzen és BP közti részben meg kellett, hogy történjen. Úgyhogy szerintem nem lesz gáz, meg az én tracking number-em alapján nem látok ilyeneket, mint te, hogy hold by Customs (tartja a vám). Na mind1, érdekes dolog ez.
-
bepe79
addikt
válasz
Stimpy001 #3631 üzenetére
Igen, elfogadta, és minden ok, ezt írja:
邮件号码 年份 状态 位置 邮件寄达国 状态发生日期 收件人签字
RRxxxxxxCN 2010 departure from inward office of exchange BUDAPEST HUNGARY 2010-08-09
RRxxxxxxCN 2010 arrival at inward office of exchange BUDAPEST HUNGARY 2010-08-09
RRxxxxxxCN 2010 departure from outward office of exchange HUNGARY 2010-08-06
RRxxxxxxCN 2010 arrival at transit office of exchange HUNGARY 2010-08-06
RRxxxxxxCN 2010 arrival at transit office of exchange SHENZHEN HUNGARY 2010-08-03
RRxxxxxxCN 2010 departure from transit office of exchange SHENZHEN HUNGARY 2010-08-03
RRxxxxxxCN 2010 posting HUNGARY 2010-08-02A tiéd hogyhogy már egy hete dekkol itt pesten, és nem küldték tovább a szortírozóból a kerületi kisposta-kirendeltséghez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged