- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
zorzy4 #12698 üzenetére
E63 nem igazán jön be külsőre
(#12700) pszili8 Wifi nem túl lényeges. Alapból van mobilra 150Mb-om. N95 10k-ért??Nézegettem,de én olyan 15-20 körül láttam. Feltétel mindenképp,hogy Nokia legyen és Symbianos
(#12701) T0rnad0 Az a baj, hogy kicsibe adja ki az órát
(#12716) meroly Netre nekem csak annyira kéne, hogy az aukciós oldalon nyomon tudjam köveni a liciteimet és ne kelledjen emiatt bekapcsolnom a laptopot. Vagy pl utcán mászkálva is tudjak licitálni
-
selenge
tag
válasz
zorzy4 #12559 üzenetére
rottyanva kaptam meg a csomagot, vettek fel valami jegyzőkönyvet...
iphont nem tudom, a külső rész széttörött, de a kijelző meg fehéren viláégít és a jobb szélén van 3 csík... ebből gondolom hogy az is halott - bár feloldani sikerült a billentyűzárat, ezt a hangjelzéséből tudom
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #12530 üzenetére
Ja én is csak várom hogy valaki írjon, nem akarom hogy csak én irkálok ide
de figyelek.
Tegnap adott Anevemearl egy adag cuccot, pl. egy kijelzőbajos 8310est, és mont kiderült, 6510 kijelző volt benne. nekem meg volt itthon egy 6510, 8310 kijelzővel (vagy fordítva, a fene se tudja) mindenesetre siketült összeépíteni, így most végre van még egy jó 8310-esem meg egy 6510-esem.ha egy 6210 beinduláskor megakad a legelső pittyenésnél (ez esetben folyamatos sípolás, a kijelző fekete, nem csak bevillan, úgy marad) mit csináljak?
-
pszili8
aktív tag
válasz
zorzy4 #12479 üzenetére
Szinte minden régi motorola megy töltőn akksi nélkül
Szép fogás
Nekem a héten jött még 1 BB 8820 szinte karcmentes,megvolt a heti adag.
Am az előzőekhez no komm....Az persze nem zavar senkit,hogy 5percenként nyit valaki egy új topikot egy kérdés miatt,de ez a topik aztán kiveri a biztosítékot.... -
meroly
veterán
válasz
zorzy4 #12198 üzenetére
Óha!
Örülök, hogy rám gondoltál, de ne számíts rám, mert teljesen beleszerelmesedtem a 3720-baMinden téren kielégít telefonok terén. Ezért is nem járok errefelé sem, meg ezért nem keresgélek most egy jó darabig újat. De kedves hogy gondoltál rám.
6610 nem az enyém, ismerősnek kéne, mert leejtette és összefolyt neki.
-
-
csoda120
aktív tag
válasz
zorzy4 #12114 üzenetére
Köszi.Mint ahogy írta Marci is 22 vagyok arra írtam
Amúgy 8k-ért vettem
(#12119) KSparrow Köszi.Van dobozos,számlás (69.000ft) 7650-em,nekem csak a dokkoló kéne.
Megjött a 6260-as Anevemearl kollégától,hibátlanul működik,de erősen kopott,így egy késsel lekapartam róla a festéket.Most úgy néz ki mint egy játéktelefon
azon agyalok,hogy lefessem-e?
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #11992 üzenetére
nyugi, lemegy az, mire lecseréled az e63-at. de miért tennéd, ha semmi baja?
egy-két jó cucc, de sok érte ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest