- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Az előző alkatrészes hirdetést eltávolítottam és az elkövetőjét szankcionáltam! A hirdetéseknek nem itt van a helye, hanem a Hardveraprón! Nem véletlenül szólt néhány hozzászólással korábban Kalandor!
-
Undoroid
őstag
Pont a kijelzője volt a lényeg!Tiszta retro!Talán valaki még emlékszik is az ilyen elven működő karórára is!Piros,LED-es kijelzőjű karóra,ami csak addig mutatta az időt,amíg megnyomtál rajta egy gombot!
* * *
Egy olyannal már Én is találkoztam!A bekapcsoló gomb volt a hibás és meg kellett javítani...Bratyóm túl jó erőben volt és beszakította a gombot!
Nem egyszerű szétkapni,de összerakni még keményebb feladat!
* * *
szerk:
Szia!
Szakmai topikban nem szokás hirdetni!
Figyelmeztetés lehet belőle,ha idetalál egy MODERÁTOR!
Tipp: Adj fel egy aprót és a linkjét tedd be az aláírásodba!
-
Undoroid
őstag
Köszi!
Volt választási lehetőségem is!Egy (akkoriban) igencsak komolynak számító mobilt szerettem volna magaménak tudni,de az ára eléggé visszatartó volt!
Motorola - Startac
Róla lett volna szó!Még nem is LCD-kijelzője volt, hanem piros LED-es,de nagyon tetszett!Sajnos az akkori 40K +-s árcímkéje erősen visszautasító volt számomra...
Pedig ez is használt volt!
-
Undoroid
őstag
Szia!
Nekem sem volt ilyen mobilom!'98-ban vette meg magamnak az első mobilomat,ami -a már említett- citromsárga Nokia 1611-es volt!
Nagy volt,külső antennás és alig volt más funkciója a telefonáláson kívül!Viszont rendkívül megbízhatóan tette a dolgát ahhoz képest,hogy használtan jutottam hozzá!Ahol a többi mobil behalt (gyenge térerő) ott ez vígan működött!Nekem nagyon bejött!Amikor a második akkuját is kivégezte,akkor cseréltem csak le egy másik,korszerűbb mobilra!
-
Undoroid
őstag
válasz
csoda120 #1538 üzenetére
Szia!
Évekkel ezelőtt a Nokia 3210 is nagyon népszerű telefon volt,pedig szerintem nem volt egy nagy durranás.
-
Undoroid
őstag
Szia!
Tudod,hogy milyen áramfelvétele van egy folyamatosan működő infraportnak?
Az lesz a merülés forrása!
Az akkujával semmi gond nincs!Nem tudott belemenni a tej.Nincs poshadt tej szaga és a kedvedért az előbb kipróbáltam.3hete nem nyúltam hozzá és még most is be tudom kapcsolni!Szépen eljut addig,hogy kiírja "Helyezzen be egy SIM-kártyát" Tehát az akkuja nagy valószínűséggel rendben van!
A héten -ha az időm engedi- akkor összedobok egy infra érzékelőt és megnézem vele!Szerintem azzal lesz a gond!
Találtam egy képet róla!Itt még ment a háttérvilágítás,de az egyik hibaüzenete volt látható:
-
Undoroid
őstag
Szia!
Nem kegyetlen,hanem inkább hanyag voltam...A reggelire szánt literes tej kapott defektet a hátizsákomban!Aki ismeri a katonai hátizsákot az tudja,hogy abból se ki-se be ne folyik semmi!
A mobilom pedig nem a szokásos helyén -az egyik zsebében- hanem a táska alján volt!
* * *
Sejtettem,hogy mi várt ezután rá,de próbáltam menteni,amit lehetett!Azonnal lekaptam az aksit róla és rögtön szétszedtem!Ezután kompresszorral kifújtam az árnyékoló lemez alatti elérhetetlen helyekről a tejet,majd több sebbenzines fürdőt is kapott!Pár napig 'rendesen' működött,de a folyamatos fagyogatások/hibaüzenetek jelezték,hogy valami nem OK!
A kijelző háttérvilágítása pár nap után adta fel a küzdelmet!A készülékem még most is működőképes,de nem elérhető a bluetoth!Az infra képes adatot fogadni!Ami érdekes volt az egészben,hogy a telefon kikapcsolt állapotában a szokásos ideig volt jó az akku,de bekapcsolva a szokásos 1hét helyett már csak max 1.5napig volt használható!Gyanítom,hogy folyamatosan be van kapcsolva az infra és a bluetoth is...
&
-
Undoroid
őstag
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Synology NAS
- Milyen autót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest