Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
puputewe
üzenetére
hát igen, mondjuk én már egy ideje szenvedek vele, kb 6 éve, az elején minden lepukkant szart megvettem, már igyekszem nem, de van amit pl inkább felújítok, ha annyira ritka pl, vagy az egyszerűbb. ált. arra megyek, hogy megszerzem a lezúzottat, csak lesz egy jó halott/ egy komplett jóm, és akkor meg lecserélem. akárhogy is, már egész jól néznek ki, pláne egyben. de már kb 300 E ft-ban van.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
puputewe
üzenetére
Nem biztos hogy költséges, lehet mázlija az embernek, neked spec gyönyörű a gyűjteményed, de vkinek csak a kopott rondább példányokra telik, pl ilyenek a fiatalabbak,mint.én és még páran. De volt már mázlim, pl. ingyen jött a fullos GD90em, és mellette a 3110es, ami karcmentes.

-
pszili8
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Iphone 13 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én most leszek 20 éves és komolyan veszem a gyűjtést,az aláírásomban van az oldalam címe