- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz
zorzy4 #20701 üzenetére
Samsung N400-at annó boltban egy fiatal gyerek hozott be kb 5 éve, kolkégám rezzenéstelen arccal rávágta hogy a töltő miatt ad érte 2000et mert az ritka, a telefon egy forintot se ér, a gyerek meg ott hagyta
Siemens SK65-öt is vett magának a kis mázlista, na azt a telefont elfogadnám, akár napi használatra is, igazi öltönyzsebbe való készülék. -
Gaborpecs
csendes tag
válasz
zorzy4 #20701 üzenetére
Én is keresem azokat amiket még sose láttam vagy fogtam a kezembe.Pedig 1997 óta adom veszem a telokat,pár volt már
amit nem találok mostanába az a Samsung 500 pedig olyanom volt régen
ezt vettem nemrég -
Gaborpecs
csendes tag
válasz
zorzy4 #20698 üzenetére
Egyszer volt Pécsen vmi kiállitás,mobilkor vagy mi volt a neve.Viccesnek tartottam,hogy az elsö telefon amit megláttam egy ütött kopott Nokia 6210es volt,söt a többi is ami ott volt elég használt volt+ még Dummy teloakt is láttam.Én nem ezek a gyüjtök közé akarok tartozni,ez nem azt jelenti,hogy lenézem bárkinek is a készletét.Egyszer, amikor elkezdtem gyüjteni a telokat,80db zsír új telot vettem egyszerre egy raktárból.Innen indult a gyüjtés,és ezt a készletet már nem akarnám elrontani használt használhatatlan telokkal.Szerintem az sokkal ritkább ha vmid újba van meg mintha egy olyat vennék ami be se kapcsol.
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #20685 üzenetére
Nekem nincs, könnyen beszélek vele. Az az igazi, ha azt kapja ő is, mint a telefon
Amúgy én mostanában szoktam rá, hogy vigyázok a telefonokra. 3410-esem repült 3-5 métereket, pattogott betonon, esőben, sárban.. El azért nem áztattam. 2 év és egy kijelzőcsere (pont akkor este a legkisebbet) után Contact service felirattal feladta. Aztán már megvolt az 5140i , mire visszaszóltak a garis szervizben, hogy tovább kéne küldjék a központba, de azt mondtam, hagyják. Igaz, mort lehetne egy vadi új, nullpőerces, swapos 3410-esem, de így meg megvan a legelső telefonom, fizikailag.
-
tolts.hu
őstag
-
orion1025
őstag
válasz
zorzy4 #20376 üzenetére
Nem sajnos, mert pillanat ragasztózva is volt a mikrofon, meg tudom az eféle dolgokat orvosolni azóta.Az előző E90-m meg pesten vágta tönkre 10000Ft-ért egy "neves" hely, szóval veszek egy újat, ezt meg bofogom zene hallgatósdinak, mert ha súlyzózok előszeretettel szokott kiesni a zsebemből, így ez lett a veszte most is.A leendő E90-t meg tip-topra akarom megcsinálni, és használni rendesen, de majd azért közbe lesegetek 3210-t is.
-
-
Elims
veterán
válasz
zorzy4 #20265 üzenetére
Így most már 100%-ra értelek és nagyon köszönöm az eddigieket is (biztos lesz még,ha rajtam múlik tuti)!
KSparrow: én már többször adtam 50e körüli összeget telefonért.A legtöbbet a n95-ért adtam '07szilvesztere körül,75e-ért vettem doboz nélkül :-). (igaz,akkor igen olcsónak számított a 75,ezért csaptam le rá)
De ezek összege sem karcolja a te 192 :-o db tizedértékét. Az már azért Nagyon nagy szám.Az már az. :-)Sajnálom,hogy nem tudtam elmenni a kiállításotokra.Remélem lesz még rá vmikor alkalmam.
Csinálnék egy pár 100fotót..Bluetooth toll??Mire való az?
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #20232 üzenetére
Ami 6250-nel találkoztam (nem ebayes-sel) az Made by Nokia volt mind. Az az igazság, meg lehet ismerni, hogy klón-e. látszik rajta, de láttam már N96 klónt ami a megtévesztésig hasonlított, egyetlen hibája az volt, hogy a támasztófül nagyon kinyílt, és leengedte túlzottan a telefont. A szoftver teljesen más sztori, ott ehyszerűen nem lehet mit tenni, ha bekapcsol, egyből látszik, hogy kamu az egész.
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #20036 üzenetére
ja, ink. Megéri felújítani, nem sok hasznalat az a 163 óra, de ha makulátlan, akkor az. 2-3k amit ér, bár itt Londonban £22-be kerül hasznaltan.
Ma még kinn vagyok, este megyek, a héten kisebb beszámoló majd lesz. Az e90 nagyon jó, ez jelenti még a külvilágot
az egyetlen ami para, hogy wlanos skype alatt melegedett, sztem az akku. De utána lehűlt, minden ok, csak gondolom elég intenzív volt neki
-
Volkov
senior tag
válasz
zorzy4 #20025 üzenetére
Az ára nehezen meghatározható.
Ez arany árban volt.
Az oldal bútorlap saját maradék volt, a hátlapot, a sínt illetve az üveget az asztalos vette, de el sem merem mondani mennyit kért érte úgy, hogy nem azt csinálta amit kértünk...
Az a gond, hogy az asztalos vidéken volt, s nem mi vettük át a cuccotNútot szerettem volna, helyette lett ez az industrial fílinges izé mechanika. Önmagában jól néz ki, de a lakáshoz nem passzol. Ami még jobban zavar a kinézeténél, hogy így alul nem zárt, mert lebeg az üveg, dől be a por
Na jó, 20k volt a munkadíj meg a sallang + a saját anyag költsége, amit nem tudok számszerűsíteni mivel maradékok voltak.
-
Volkov
senior tag
válasz
zorzy4 #19936 üzenetére
Vettem anno még "gyorsboltban" is akut a 3210-hez, vagy a 7650-hez is, de über-vacak volt.
Már újkorában is.Teljes töltéss után, ha hívtak, lecsökkent 1 pöcökre a fesz, sípolt közbe, hogy etessem meg, majd a beszélgetés végén újra maxon volt.
Nem azt mondom, hogy minden után gyártott aksi szar, de nekem sajnos csak rossz tapasztalataim vannak
-
orion1025
őstag
válasz
zorzy4 #19936 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek.Most is utángyártott akkuval használom az E90-m aminek lassan másfél éve.Boltban vásárolt, az eredeti ár negyedéért, de semmi rossz tapasztalatom nem volt vele eddig.Egy időben elkezdett gyanúsan viselkedni, de ott a töltő volt a ludas, mert ahogy váltottam egy frissebbre máris működött tovább a megszokott módon.
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #19831 üzenetére
én benne tartom, és papírral / celluxszal leválasztom a telefonról.
Időnként úgyis megbogarászom őket, szóval ha ki is folyna az akku, valami még előbb megfogja, nem egyből a telefont éri. De ilyen még nem volt. és így keresgélni se kell a dobozban, illetve régieknél nem hiányzik a fél telefon.Köszi a segítséget!
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #19782 üzenetére
Olvasd már el a legelső Hsz-t,!
A modik ötlete vot amúgyis. Ők mondták, hogy ez nem szakmai, hanem közösségi, ezért kerültünk át.
Felőlem itt is lehet szakmai kérdés, de ha az jó neked, hogy nincs értelmesen elkülönítve, normálisan, könnyen megtalálható helyen a szatkmai anyag... -
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #19772 üzenetére
Nézd, az azért van. Másképp kb esélyem sincs rangot kapni. Jó, igazából mindegy, mi van ott a nevem alatt, de csak b@ssza a csőröm.
El kell fogadni, hogy ez nem az a topic, ami volt, hanem ez a közösségi. De ha van egy szakmai, akkor használjuk! Ha hosszászólsz ott, utána jobb oldalt jelzi az oldal, ha van új HSZ, szóval látod, és a kérdező is kap választ. -
-
.bruszli.
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest