- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #22734 üzenetére
Nekem nincs gond vele, 1-1 alkalommal, vonaton, buszban nehezebben fogja meg, de szabad ég alatt nincs fél perc se. villámgyors a 808.
MurdR:
1: a SWAP az csere. azaz mikor nem javították már a telefonod, akkor újat kaptál, ezek raktáron voltak erre a célra, vadi új telefonok, de saját dobozuk nincs. Gaborpecs-nek van sok ilyen, nekem a 8850-em, és az E70-em ilyen.
2: A kamerát általában 8 Mpixelen használom, nyilván nem akkora a lencse, mint a Nikonomon a 70-300VR, de azért nem is egy kis lyuk. Teljes felbontással viszont nincs zoom.Sztori: Barátom eljött meglátogatni,(Londonban él, csak leugrott Plymouthba) és átküldtem neki egy 38Megapiceles képet. a droid kiakadt, nem nyitotta meg a galériát. Át a kártya a 3720-ba, nagy képet töröltem, és megy!
-
-
Oldmobil
aktív tag
válasz
zorzy4 #22648 üzenetére
A készülék a német C-Netz hálózathoz tartozott, ez egy 1G analóg 450 MHz-es rendszer volt, amit a Siemens fejlesztett ki az 1980-as években és 1985-ben állították üzembe. Szinte az összes többi 1G analóg rendszerhez képest különlegesség volt, hogy az előfizetőket chipkártyával azonosították (mint ma a GSM-ben), és a kártyák a mobilkészülékből kivéve utcai fülkékben is használhatóak voltak telefonálásra, a díjat a mobilszámlán számlázták ki. Eleinte a posta (Deutsche Bundespost) üzemeltette, amely a privatizáció után átalakult Telekommá (Deutsche Telekom). Bővebben itt!
A Siemens több táskás készüléket is fejlesztett a rendszerhez (pl. C3) és a Motorola leányvállalattá alakult Schrack is gyártott hozzá táskás telefonokat Motorola alapokon. Valamiért azonban az első hordozható készüléket nem az országon belül gyártották, hanem egy brit cégtől rendelték meg. Ez volt a Technophone, amely a már meglévő kézi telefonját áttervezve hozta létre a német posta nevére feliratozott készüléket, ez lenne a Pocky, amelynek neve utal a zsebben hordozhatóságra.(A Technophone-t később felvásárolta a Nokia, ezért a Pocky-ról némely források azt állítják, hogy Nokia termék, ez azonban ebben a formában nem igaz.)
A készüléket számos más név alatt is árulták Németországban, pl. a Telekom-os időkben átnevezték Telekom Pocky-T-nek, készült SEL (Standard Elektrik Lorenz AG) SEM340 név alatt, azonban ezt a céget felvásárolta az Alcatel, így aztán Alcatel Poctel C3 név alatt is futott. Volt még AEG Teleport-C és Bosch Handy C9 nevű változata is. Készült fekete gombokkal is.Több kép: http://www.mobilecollectors.net/phone/2803/Deutsche%20Post-Pocky
Röviden ennyi
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #22628 üzenetére
hm.
Érdekes. a 6310i-nél bevált, hiszen a célközönségnek nem az volt a lényeg. Ilyen van pl E60-nál is, lehetett volna benne kamera, volt már kamerás telefon, de mégis kihagyták, mert volt (talán van is) olyan munkahely, ahová nem lehet kamerás mobilt bevinni. Itt sír mellettem a 808-as, hogy ez diszkrimináció) Ugyanezen okból volt E50-ből kamerás és kamera nélküli is.
-
albiosz
őstag
válasz
zorzy4 #22458 üzenetére
Jaja, most, hogy kicsinálják a symbiant, már simán retro ez is. Amúgy nekem amire kell, arra tökéletes az E5. Eddig a több, mint 2 év alatt semmi baj nem volt vele. Akksi még mindig jól bírja. Tegnap volt egy lájtos 5 órás utazás részben kocsival, részben mávval, klíma sehol nem volt. Lehet megfőtt.
Ma reggel még keltett gond nélkül, aztán mire hazaértem már se kép, se hang. Tegnap töltöttem, úgyhogy le nem merülhetett.(#22457) ferret77: Próbáltam, sajnos ezek nem nyertek. Nagyon úgy néz ki, hogy holnap szervizbe kell vinni.
Más: Milyen jó, hogy tavaly felújítottam egy 3310-est. Most van mivel pótolni.
-
alufelni
tag
válasz
zorzy4 #22427 üzenetére
Nagyon szép a telefon,UPP neki
Ne vitázzatok,én azt mondom mindenki annyiért ad el valamit amennyiért akar,ha ő annyira tartja hát legyen,nekem is mondták már hogy sokra tartom a termékem,(ezt az eladónak mérlegelni kell,és ha úgy gondolja lejeb viszi az árat)azóta megnézem előtte mennyiért-mi hogy megy. -
meroly
veterán
válasz
zorzy4 #22412 üzenetére
Win7 so-so, de a vista az egy nagy fos volt. Na mindegy ne menjünk bele, nem ide tartozik
Csak annyit hogy nálam nem egyenlő a biztonság és megbízhatóság sem az androiddal sem a windows-al, így egy telefonban, amire bármikor mint életmentő lehet számítani, nem szeretnék hasonló oprendszereket. S40 még sosem hagyott ilyen téren cserben.
-
meroly
veterán
válasz
zorzy4 #22404 üzenetére
Engem nem különösebben hat meg, a multitaskingon kívül semmi pluszt nem adott a symbian az S40-hez képest. És már az S40 is nagyon sok mindent tud (exchange támogatás stb) és mégiscsak egy stabilabb, zárt rendszer.
Aki okosat akar az úgyis androidot vesz (a barom) mert az a menő, vagy winfost, mert telefonban is biztos olyan megbízható mint a számgépben
-
meroly
veterán
válasz
zorzy4 #22370 üzenetére
Annak mondjuk én is el tudom képzelni, netezni, játszani, régen volt PDA-m szerettem bohóckodni vele, de hogy telefonnak nem kéne semmilyen, az biztos.
Kínomban már tollal próbáltam "gépelni" rajta, de rájöttem hogy rezisztív, ígyhát reménytelen
Nem, szerencsére nagyon nem jött be. -
alufelni
tag
-
meroly
veterán
válasz
zorzy4 #22365 üzenetére
Te ezért öregnek tartod magad?
Kb. Én osztálytársaim is sorban álltak anno, középiskola 2-3. osztálya lehetett kb. De még mindig jobb volt mint a mostani tapizós fosok.Tegnap főnököm kapott Samsung Galaxy S3 advance-t vagy miatúrót. Kérte hogy állítsam be a céges levelezést stb volt leírása is, na egy a lényeg hogy eddig is útáltam de most már egy életre kiábrándultam mind az érintőből mind az androidból. Kezelhetetlen vacak, pedig ez a teló állítólag nagyon jó a maga kategóriájában. Mégis kínlódtam a gombokkal, aztán a szenzor állandóan elforgatta a kijelzőt, amint már nem függőlegesen tartottam. A virtuális qwerty-n lehetetlen normális ujjakkal írni (nemhogy nagyokkal). A menüben össze-vissza van minden, van vagy 20-30 ikon alapból, de minek?! Majd a felére zuhant az akku fél óra nyomkodás után. Szerintem nála fél napot se fog kibírni, pedig nem sokat beszél. A net lassú, akadozó, áhhh szóval fos. El nem tudom képzelni emberek hogy vehetnek maguknak érintős telefont.
A mérete meg mint egy ping-pong ütő, el se fér sehol. A kijelző tiszta maszat lesz a fogdosástól.
Na nem kimondottan a telefont szidom, hanem a technológiát, de mindegy is.
Csak gondoltam kiírom magamból szakavatott emberek közt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Formula-1
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest