- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fancy-boy #34100 üzenetére
Valahol a kettő között félúton lenne amúgy az igazi.
De egyébként itt arról van szó, hogy ha valamelyik gyártó a dokkolótól kezdve minden mást belepaszírozna a gyári csomagba, és emiatt drágább lenne, mint a vetélytárs ajánlata, ami maximum egy töltőt tartalmaz, akkor tutira az utóbbi produkálna nagyobb eladásokat.
Ez van
-
válasz
Fancy-boy #34087 üzenetére
Ezek ma is lennének, csak akkor nyilván a költségeit beépítenék a készülékek árába, akkor meg gyak. azonnal menne a hőbörgés, hogy mért drágább.
Hasonló a helyzet a csomagolással.
Régen egy PDA-nál alapfelszereltség volt a tartalék stylus, bőrtok, headset, stb. ma meg max. egy töltőfej+ usb jut még a csúcskategóriánál is.
Egyszerűen nincs rá igény, erről viszont nem a gyártók tehetnek; ők csak kiszolgálják az igényeket.
-
KSparrow
őstag
válasz
Fancy-boy #34078 üzenetére
kicsit. macera, mert 2 elem kell bele, meg menüje nem sok van, de ott lehet állítgatni. lehet vele kerek képet lőni. a kivehető lencsés keresőnek pont annyi értelme van, azaz semmi. de nem kell hozzá a telefon, vakon lövöldöz az ember, és ha megtelt a memória (asszem nem fér rá 10 kép) akkor csatlakoztatni kell, és áttölti a fix fókuszos VGA képeket.
de lehet csak CIF felbontást tud, most fejből nem tudom. Nem sokkal több, mint a kamerás headset. -
-
-
-
üszök
őstag
válasz
Fancy-boy #33917 üzenetére
Mint írtam ébresztő óra ként funkcionál évek óta.
Nagy ritkán bele teszem a kártyámat ha épp véletlen eladok minden telefont itthonról.
Ismerem bizony.
Van benne több mint 800 óra beszéd idő.
k.b. a felét az asszony nyomatta bele. Sosem volt semmi baja,második aksi van benne. Az eredeti aksi úgy fel volt púposodva,hogy a hátlap már nem ment rá.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
Fancy-boy #33788 üzenetére
Jaja. Aztán pont az emlegetett N95-nél se olcsó, de pl. egy Xperia X10 minipro esetén se kutya.
Van a sima szalagkábel, pl SEW910, 700Ft, csere, csókolom.
Nade az X10minipro-ban van rajta fényszenzor, rgb led, meg még harminc kutyafüle. 7k HUF itthon, a hamis Kínából meg 2k.Amúgy fogtam pár szalagkábelt, az N95 8GB élen jár, az kemény, erős cuccos. Ebből 2 méterrel fel lehet lógatni egy embert. D900i szalagkábel elszakadna.
Ezzel magyarázható, hogy ilyen sokat bír. -
KSparrow
őstag
válasz
Fancy-boy #33777 üzenetére
N81-em még nincs, majd egyet akarok egyszer. N96-ot használtam, nagyon nagy a kijelző, és nem szép. ha jobb lenne a felbontás, lenne értelme, hogy ekora.
N85 jó, de lassú, akkor már inkább N86. Az jobban bejött. N82 meg egy stabil pont volt, szerettem nagyon. E90 mellé jók voltak így ezek zenére.Aztán egy E75 két hétig és meglett a 808.
A samsung mostanában ontott ki (legalábbis sokaknak van) valami olyan, ami tisztára a Nokia 2323 (=2330) design.
-
-
-
quailstorm
félisten
válasz
Fancy-boy #33763 üzenetére
Ettől a fostól falnak megyek.
Biztos soha nem lett volna N95-öm, ha így néz ki, akkor se ha Crysis 3-at is viszi.Ebben az elcsépelt, designtól mentes, ott egy telefonban mi a szép? Most komolyan?
Olyan filléres tucatsemmi.De igazából ezt is ott baszta el a kedves Samsung, hogy azóta minden készülék így néz ki.
Hátulján az a sok logo is annyira gáz
-
Gaborpecs
csendes tag
-
válasz
Fancy-boy #33624 üzenetére
Én nem használtam soha aktívan, sok sok éve van nálam. Mivel ebben még nincs life timer passz, de pár órában kimerül sztem.
Eladom, mert tovább lépek, ezen a téren is.
Én 10-re gondoltam amúgy titkon. Asztali töltő is új, még a doboza is megvan, emlékszem vaterán vetem és akkor is ritka volt.
Egy doboz alkatrészem is van, működő 3.17-es alaplap is, meg kaszni, gyári. Az amiben a billzet foglal helyet. Az is ritka jószág. Természetesen új. -
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
Fancy-boy #33576 üzenetére
Ja, igen. így már ismerem
De az a baj, annyi telefonom van, már nem bírom észben tartani a számaikat, a 3720-7230, 6710-6720-akat már nem bírom észben tartani, ahogy 5530-5330-ast seMármint tudom, melyik milyen, meg megismerem, de számot mondani hirtelen, ott gondban vagyok.
-
-
KSparrow
őstag
válasz
Fancy-boy #33388 üzenetére
Naja, a sima N73-asomban politikusok vannak. de ez off topic, ki úgyse adom őket, nekem meg mindegy, nem zargatok senkit. Én is általában a képeket, stb irtom a telefonokról, gyári állapotra. 1-2 van, amiben kuriózumnak megmarad
(#33389) bunkomen: nem, tényleg az. de mondom, lényegtelen. Nem felejtem
-
KSparrow
őstag
-
ferret77
aktív tag
válasz
Fancy-boy #33104 üzenetére
Headset főleg vezetés közben hasznos. Nem is értem, miért nem képesek az emberek vezetés közben azt használni, mint hogy fél kézzel vezetnek.
8800-át és társait én sem szerettem. Szép, meg minden, de csak egy butatelefon. Kb 2004 óta symbis telókat használtam, így 8800 tudású telefon szóba sem, jöhetett. Sógórómnak volt akkor sirocco. Megnézegettem, mondom szép, aztán vissza is adtam. Már akkor sem nézegetni vettem a telefonokat.
-
-
orion1025
őstag
-
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
Fancy-boy #31306 üzenetére
Itthon úgy tudom csak eladás van, más nincs, a csinos eladólány meg max bepötyögi az imei számot, tovább nem jut vele, a szervizközpont Angliában van. De a htc-nél is hasonló a helyzet, annál a csehekénél van a szervizbázis (anno Szegeden volt), meg akartam javíttatni a topaz lcd-jét, aztán közölték, hogy küldjem ki a telefont (bevizsgálási díjért), majd megírják mi a baja a javítási költségekkel, ha kérem a javítási díj ellenében megcsinálják, ha nem visszaküldik. Kb. 15-20 ba lett volna...inkább kihagytam.
-
KSparrow
őstag
válasz
Fancy-boy #31267 üzenetére
De az miért? Elő jött a téma a szerdai mobilarena tv-ben is..
Na igen, a doboz. Leginkább amiatt fontos, hogy legyen, és saját legyen, mert az az eredeti tulajròl mond valamit. És pedig azt, hogy rendes, rendszeretõ. Nekem is ami saját és újonnan vettük, a legkisebb zacskó is el van rakva.
-
-
-
zorzy4
addikt
válasz
Fancy-boy #31260 üzenetére
Semmi gond. A ezen dobozon nincs imei matrica, de még a helye se. Általánosságban meg pl. a nokiás dobozókról le lehet húzni az imei matricát, és akkor multi kompatibilis. Amúgy meg sosem értettem ezt az imeire izgulást, nekem még olyan telefonjaim is vannak, amiben nem egyezik a szoftveres imei. És akkor mi van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch 2
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged