Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

Sziasztok!

Az van, hogy kb négy évvel ezelőtt szert tettem egy 8850-re, gyönyörű állapotban! (Egy telefonszerelő barátomnak elvittem, mert valami kis pöcköt elcsesztem rajta pár napon belül,neki pedig még volt alkatrésze hozzá! Mondta, hogy évekkel ezelőtt nem találkozott már ilyen megkímélt darabbal) Borzasztó boldoggá tett a tudat hogy van egy ilyen a tulajdonomban, mert mint sokatoknak(beütöttem a topic keresőjébe a 8850-et és átolvastam minden hozzászólást) nekem is az eddig kiadott legszebb telefon! A hülye fejemmel viszont pár hónapon belül anyagi megfontolásból (új "modern" telefon vásárlás) eladtam!
    Azóta bánom, és még mindig erőss bennem a "tulajdonlási" vágy egy ilyen készülékre!
    Nem vagyok gyűjtő, ráadásul PDa-zok évek óta, de szeretnék egy ilyet! Nagyon! Megtaláltam ebay-en azokat,az árusokat ahonnan mint láttam ti is rendeltek....A kérdés....:Ha az ember nem szőrszálhasogató gyűjtő, pusztán csak szeretné azt a fémes érzést a kezében, és a tudatot hogy van egy ilyen készüléke....(néha használja,,vagy csak családi kapcsolattartásra pld.) Arra egy ilyen "hong-kong-i minőségű" megfelel valóban? Nem lesz keserű az ember öröme? Műanyag, lötyögős érzés, vagy hasonlók? Látom hogy nem olyan hatalmas összeg mert kb10 rugóbol itt van...de én inkább csak a csalódástól félek....remélem értitek...nyugtassatok meg :) Esetleg valaki pesten akinek van ilyen "ebay-es" 8850-e? Egy sörre, vagy csokira a vendégem ha megtapizhatom a telefonját :))
    üdv
    twine
    Basszus ez jó hosszú lett igy "kiütve" elnézést érte :R

Új hozzászólás Aktív témák