- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
köszi! sajnos úgy tűnik, hogy a tervem, miszerint a másik oldalról visszatolom egy másik csavarral (mint pl egy 5110 hátulján a kicsi arany csavar) nem fog bejönni, mert szervizben azt mondták, hogy a másik vége fedett (mint pl egy 3410 közkereténél). sztem így marad. nem akkora gáz, megtartja ez így is. jobban kell vigyázni.
de az ötletet kösz, majd megkérdezek egy órást is.. -
meroly
veterán
Hát igen, iszonyat lassú volt. Állítom percekbe tellett mire beolvasta a simet. Dehát diák voltam így pénz nem gyakran volt rajta, általában engem hívtak vagy én csörgettem, úgyhogy nem zavart a lassúság.
Ő volt az utolsó nem nokiám, aztán jött a 8210 és a rózsaszín felhő -
Magnum_
nagyúr
szerintem pillekönnyü teló a 8850, de súlykülönbséget nem éreztem. a krümozás, illesztések teljesen rendben voltak az én utángyártott házas telkómn is (najo, azért a gyári 8850 nagyon penge) ill. a szine kicsit sötétebb volt meg picit durvább volt rajta a festék felülete. na ne smirglire gondolj, csak egymás mellett észrevehető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest