- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
köszi! sajnos úgy tűnik, hogy a tervem, miszerint a másik oldalról visszatolom egy másik csavarral (mint pl egy 5110 hátulján a kicsi arany csavar) nem fog bejönni, mert szervizben azt mondták, hogy a másik vége fedett (mint pl egy 3410 közkereténél). sztem így marad. nem akkora gáz, megtartja ez így is. jobban kell vigyázni.
de az ötletet kösz, majd megkérdezek egy órást is.. -
meroly
veterán
Hát igen, iszonyat lassú volt. Állítom percekbe tellett mire beolvasta a simet. Dehát diák voltam így pénz nem gyakran volt rajta, általában engem hívtak vagy én csörgettem, úgyhogy nem zavart a lassúság.
Ő volt az utolsó nem nokiám, aztán jött a 8210 és a rózsaszín felhő -
Magnum_
nagyúr
szerintem pillekönnyü teló a 8850, de súlykülönbséget nem éreztem. a krümozás, illesztések teljesen rendben voltak az én utángyártott házas telkómn is (najo, azért a gyári 8850 nagyon penge) ill. a szine kicsit sötétebb volt meg picit durvább volt rajta a festék felülete. na ne smirglire gondolj, csak egymás mellett észrevehető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile (ARPG)
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest