Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
iff
senior tag
Sziasztok!
Telefon csere előtt állok. Eddig amit néztem az a Redmi Note 7 Xiaomi MI8 Lite meg talán a MI A2
. 60e +- pár ezret szánnék rá. Xiaomi Redmi Note 4 van most. Nemsokára két éves. 7-8 óra képernyő idő azért megvan (global stabil). A RN4-et a Smartshop-tól vettem, persze a töltő alapból sz@r volt. Lehet, hogy én vagyok ennyire szerencsés
. Telefonon elérhetetlenek voltak. Ezért őket kihagynám (legalább nem a telefon volt sz@r).Firstphone azért választanám, mert elég közel elérhető a boltjuk. Ami fontos lenne számomra, hogy elfogatható képeket és videót készítsen. A 4k nem fontos, de 1080p-nél, ha lehet legyen képstabilizátor (jól működjön), mert a RN4-ben nem volt, meg a képekkel sem voltam megelégedve. Csak használni szeretném, semmi mókolás.
Az akku miatt a RN7, (48MP az meg parasztvakítás) (van dslr gépem, de az nem lóg állandóan a nyakamon)
de amit olvastam, hogy a MI8 kamerája jobb. Aki esetleg tudott össze hasonlítani ezek a telefonok közül, segíthetne a választásban. 
Aktív témák
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- TP-LINK routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256GB gyári független akku 92%
- iPhone 13 128GB gyári független új akku megkímélt
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Garanciában cserélt HONOR Magic V2 512GB Purple ! 1ÉV Huawei Jótállás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. 60e +- pár ezret szánnék rá. Xiaomi Redmi Note 4 van most. Nemsokára két éves. 7-8 óra képernyő idő azért megvan (global stabil). A RN4-et a Smartshop-tól vettem, persze a töltő alapból sz@r volt. Lehet, hogy én vagyok ennyire szerencsés
. Telefonon elérhetetlenek voltak. Ezért őket kihagynám (legalább nem a telefon volt sz@r).Firstphone azért választanám, mert elég közel elérhető a boltjuk. Ami fontos lenne számomra, hogy elfogatható képeket és videót készítsen. A 4k nem fontos, de 1080p-nél, ha lehet legyen képstabilizátor (jól működjön), mert a RN4-ben nem volt, meg a képekkel sem voltam megelégedve. Csak használni szeretném, semmi mókolás.
Az akku miatt a RN7, (48MP az meg parasztvakítás) (van dslr gépem, de az nem lóg állandóan a nyakamon)
de amit olvastam, hogy a MI8 kamerája jobb. Aki esetleg tudott össze hasonlítani ezek a telefonok közül, segíthetne a választásban.