- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
iff
senior tag
Sziasztok!
Telefon csere előtt állok. Eddig amit néztem az a Redmi Note 7 Xiaomi MI8 Lite meg talán a MI A2
. 60e +- pár ezret szánnék rá. Xiaomi Redmi Note 4 van most. Nemsokára két éves. 7-8 óra képernyő idő azért megvan (global stabil). A RN4-et a Smartshop-tól vettem, persze a töltő alapból sz@r volt. Lehet, hogy én vagyok ennyire szerencsés
. Telefonon elérhetetlenek voltak. Ezért őket kihagynám (legalább nem a telefon volt sz@r).Firstphone azért választanám, mert elég közel elérhető a boltjuk. Ami fontos lenne számomra, hogy elfogatható képeket és videót készítsen. A 4k nem fontos, de 1080p-nél, ha lehet legyen képstabilizátor (jól működjön), mert a RN4-ben nem volt, meg a képekkel sem voltam megelégedve. Csak használni szeretném, semmi mókolás.
Az akku miatt a RN7, (48MP az meg parasztvakítás) (van dslr gépem, de az nem lóg állandóan a nyakamon)
de amit olvastam, hogy a MI8 kamerája jobb. Aki esetleg tudott össze hasonlítani ezek a telefonok közül, segíthetne a választásban. 
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- HTPC (házimozi PC) topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Milyen TV-t vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 300db Teszteletlen Okostelefon (épp kijelzős mind) - 3990Ft / db
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung S23 FE 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 8/128GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Nothing Phone 1 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. 60e +- pár ezret szánnék rá. Xiaomi Redmi Note 4 van most. Nemsokára két éves. 7-8 óra képernyő idő azért megvan (global stabil). A RN4-et a Smartshop-tól vettem, persze a töltő alapból sz@r volt. Lehet, hogy én vagyok ennyire szerencsés
. Telefonon elérhetetlenek voltak. Ezért őket kihagynám (legalább nem a telefon volt sz@r).Firstphone azért választanám, mert elég közel elérhető a boltjuk. Ami fontos lenne számomra, hogy elfogatható képeket és videót készítsen. A 4k nem fontos, de 1080p-nél, ha lehet legyen képstabilizátor (jól működjön), mert a RN4-ben nem volt, meg a képekkel sem voltam megelégedve. Csak használni szeretném, semmi mókolás.
Az akku miatt a RN7, (48MP az meg parasztvakítás) (van dslr gépem, de az nem lóg állandóan a nyakamon)
de amit olvastam, hogy a MI8 kamerája jobb. Aki esetleg tudott össze hasonlítani ezek a telefonok közül, segíthetne a választásban.