Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
iff
senior tag
Sziasztok!
Telefon csere előtt állok. Eddig amit néztem az a Redmi Note 7 Xiaomi MI8 Lite meg talán a MI A2
. 60e +- pár ezret szánnék rá. Xiaomi Redmi Note 4 van most. Nemsokára két éves. 7-8 óra képernyő idő azért megvan (global stabil). A RN4-et a Smartshop-tól vettem, persze a töltő alapból sz@r volt. Lehet, hogy én vagyok ennyire szerencsés
. Telefonon elérhetetlenek voltak. Ezért őket kihagynám (legalább nem a telefon volt sz@r).Firstphone azért választanám, mert elég közel elérhető a boltjuk. Ami fontos lenne számomra, hogy elfogatható képeket és videót készítsen. A 4k nem fontos, de 1080p-nél, ha lehet legyen képstabilizátor (jól működjön), mert a RN4-ben nem volt, meg a képekkel sem voltam megelégedve. Csak használni szeretném, semmi mókolás.
Az akku miatt a RN7, (48MP az meg parasztvakítás) (van dslr gépem, de az nem lóg állandóan a nyakamon)
de amit olvastam, hogy a MI8 kamerája jobb. Aki esetleg tudott össze hasonlítani ezek a telefonok közül, segíthetne a választásban. 
Aktív témák
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új iPhone 15 Pro Max 1TB black titanium fekete titán független AppleCare+ garancia Pitaka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Gamer Egér RGB!!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. 60e +- pár ezret szánnék rá. Xiaomi Redmi Note 4 van most. Nemsokára két éves. 7-8 óra képernyő idő azért megvan (global stabil). A RN4-et a Smartshop-tól vettem, persze a töltő alapból sz@r volt. Lehet, hogy én vagyok ennyire szerencsés
. Telefonon elérhetetlenek voltak. Ezért őket kihagynám (legalább nem a telefon volt sz@r).Firstphone azért választanám, mert elég közel elérhető a boltjuk. Ami fontos lenne számomra, hogy elfogatható képeket és videót készítsen. A 4k nem fontos, de 1080p-nél, ha lehet legyen képstabilizátor (jól működjön), mert a RN4-ben nem volt, meg a képekkel sem voltam megelégedve. Csak használni szeretném, semmi mókolás.
Az akku miatt a RN7, (48MP az meg parasztvakítás) (van dslr gépem, de az nem lóg állandóan a nyakamon)
de amit olvastam, hogy a MI8 kamerája jobb. Aki esetleg tudott össze hasonlítani ezek a telefonok közül, segíthetne a választásban.