Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
forgonati
üzenetére
Akkor én véletlenül jót választottam. Nekem a szélein is olvasható.

BlueDeath
Nincs ragasztó. A felületi feszültség tartja fent.Amúgy ez az: AliExpress kameravedo üveg
-
duo
addikt
válasz
forgonati
üzenetére
Nemá' . Mire ideér a teló kiderül hogy gáz az egész? :D
Amugy ha lesz idom mutatok egy trukkot az ADB-vel amivel root bl nyitas meg minden nelkul ki lehet nyomlalni csomo szemetet. Asszony redmi 4A jat es az en sonymat is erosen kikonnyitettem. Es nincs vele gaz, a frissitesek jonnek, es ha hard resetel az ember, minden visszakerul a helyere.
-
_stick_
őstag
válasz
forgonati
üzenetére
Én évek óta neoprén tokot használok. Igénytelen az biztos, de nincs ügyetlenkedés a kijelzővédővel és tokokkal. Ebben aztán semmi karc nem éri, nem is kell figyelnem, hogy hova, mi mellé teszem. Az utóbbi 2 telefonomat is ilyenben hordtam tök újszerű állapotban örökölték meg a szüleim.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
forgonati
üzenetére
Nekem sem várta meg hogy megérkezzen az üveg, a tok hamarabb jött, és mikozben fotóztam az ali feedbackre, lámpa alatt látom hogy két nagy hajszalkarc van a kijelzőn. Engem nem érdekel, azért vettem hogy használjam.
Amúgy a GG-nek nem a karcallosaga az erénye hanem az extrém hajlekonysag. Sokan félreértik.Ilyen tok jött amúgy. Egy hajszálnyival magasabb a kiálló optikanal, így nyugodtan lerakhato bárhová.
-
30z.Samu
titán
válasz
forgonati
üzenetére
Ez is eszembe jutott, hogy esetleg fix fókuszos, de most jó fény viszonyok között látom hogy fókuszál az. Az Open Camera-t szedtem le, azzal is jobb, de megnézem, amit javasoltál. Köszi!
Összességében eddig bejön a telefon, de még szokni kell az iOS után. Kicsit másképp működik 1-2 dolog, meg ennek is megvannak a hülyeségei. De hát egyik rendszer sem tökéletes, mint tudjuk. 
Közben látom, hogy az Időjárás widget csak a kezdetekben működött rendesen, most már rosszalkodik, pedig megcsináltam a régió váltós trükköt is. Mindegy, ha lehúzom az értesítőt akkor a Google naprakészen leírja vagy megnyitom az Időjárást és lefrissíti, nem halok bele.

-
SzikraHuszár
csendes tag
válasz
forgonati
üzenetére
Tényleg érdekes... mármint az, hogy nem mind viselkedik így!
A PC monitoraimon, legyen az régebbi TN, újabb TN, vagy relatív új ISP paneles, mind besötétített teljesen. Jó, a régi TN-en még valami látszódott, de nincs is jó képe, valószínűleg a csillogásmentesítés miatt matt felületkezelés leront kicsit a fény polarizáltságán (a fényerő rovására). Nem matt kijelzők nálam lementek full feketébe.
Kipróbáltam az LG Spirit-emen, az is.
Viszont párom P9 Lite kijelzője már máshogy viselkedik. Szinte nem sötétül, de a polárszűrő forgatásával olyan az effekt, mintha a photoshopban játszanánk a hue értékkel, a színek elmásznak. Na ez viszont számomra új és érdekelne, miben másabbak ezek a készülékek, talán nem lineáris hanem kőrkörös polarizációt használnak, vagy színenként eltér a polarizáció iránya?
Másik, utána olvasva mások, akik írnak a jelenségről, arról számoltak be, hogy a kijelzőre ragasztott "védőüveg" megszünteti a jelenséget, páromnak meg pont van ilyen a kijelzőn.
ÉS! Sajna neki nem takarja le a teljes kijelzőt, a széle szabad. Na ott a polárszűrővel simán el lehet sötétíteni a kijelzőt!
Szóval akit zavar, hogy nem tudja napszemüvegben használni a telefonját, ha azt vízszintesen vagy merőlegesen tartja, az vegyen edzett üvegből készült képernyőfóliát (és lehetőleg ragassza a telefonra is fel
).
Ez egyébként ki lesz próbálva, mert már leadtam a rendelésem a készülékre és egy ilyen fóliára (ami nincs raktáron, szóval olyan egy hét múlva tudok beszámolni arról, hogy működik-e). -
-
-
Reverting
őstag
-
-
Reverting
őstag
válasz
forgonati
üzenetére
Nyilván nekem sem lesz az s9+ mellet a fő telom.
Berakom repülő módba és wifi be, szerintem még a lakásból sem hiszem sehova. Pont arra kellett h otthon ezen nyomjam...
Sim sem lesz benne soha...Rubint vörös a hivatalos neve.. elég jo, nekem is nagyon tetszik...

Fekete S9+ után én is bátran vettem a neptun kéket...
Viszont ezzel a kamara kiugrásal valamit kezdeni kell, kb nem tudom sehova lerakni...
) -
Reverting
őstag
válasz
forgonati
üzenetére
En is s9+ mellet hasznalom es mar ket napja nem toltottem a samsungot...

A kamara nagyon kiall az biztos, de nem nezegetem eddig az afonoknak is ennyire? Teny h egy tokot nekem is be kell szereznem ami a kamerat is vedi, ugyhogy aki talal olyat ami kulon a kamara koru levo peremmel rendelkezik, es persze a kamera fele nyul az ne tatsa magaba...

Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Összességében eddig bejön a telefon, de még szokni kell az iOS után. Kicsit másképp működik 1-2 dolog, meg ennek is megvannak a hülyeségei. De hát egyik rendszer sem tökéletes, mint tudjuk. 

Berakom repülő módba és wifi be, szerintem még a lakásból sem hiszem sehova. Pont arra kellett h otthon ezen nyomjam...