Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PeAdam

tag

Nemrég vásároltam meg a game-et és őszintén nem értem a kritikákat, amiket olvastam a játékról. (sztorimód). Egy tucat órát kb már belepakoltam és le vagyok döbbenve. Ez egy remekmű minden tekintetben. A Witcher 3 és az Uncharted 4 után ez a 3. olyan játék, ami csont nélkül megérdemli a 10 pontot nálam. Számomra a GTA5 sztorimódja sok tekintetben csalódás volt. Ez a játék mérföldekkel túlmutat azon.

Olyan elképesztő részletek vannak ebben a játékban, hogy az hihetetlen. Ez az első olyan játék a világon, amiben még a lónak a lecsutakolásával, steakhús sütögetésével, a karakter pimpelésével is órákat lehet eltölteni, mindezt úgy, hogykib*ott élvezetes. Ez a játék nem a jelenlegi generációból való, hanem egy teljesen más szintet képvisel az open world műfajban. Az meg, hogy a fast travelt kihagyták véleményem szerint egy remek döntés volt. Tényleg annyira élethű és realisztikus sok tekintetben a játék, hogy az utazás, alvás, kajálás is legalább ugyanúgy hozzáad az élményhez . Technikai dolgokról, csak annyit, hogy egy sima PS4 Slimen tolom a játékot 1080p felbontásban, de egyetlen akadással, röccenéssel nem találkoztam. Egyszerűen néha nem hiszem el, hogy erre a kis konzolra hogyan lehet ilyen grafikát megvalósítani. (Ez már az Uncharted 4 esetében is egészen hihetetlen.)

Új hozzászólás Aktív témák