Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
+1
Én is nemrég vettem csak meg, és kezdtem el vele játszani. Hihetetlenül realisztikus, és élvezetes játék. Szerencsére még csak a történet elején tartok, kb. 15% környékén, szóval el leszek vele egy darabig. Annyira összetett, hogy már kezd néha sok lenni. De ugyanakkor jó esténként munka és minden más után lehuppanni elé és tovább haladni a story-ban...minden fillért megér sztem...
-
VikMorroHun
őstag
Amúgy nem hagyták ki a játékból a gyors utazást, csak meg kell dolgozni érte. Egyrészt lehet vonatozni a vasútállomások között (fizetős), másrészt vannak lovaskocsi állomások, harmadrészt a tábort fejlesztve tetszőleges gyors utazási lehetőség nyílik meg - de ehhez szerezni kell néhány hibátlan állapotú irhát.
-
Pepeninho
őstag
Kritikaval csak azok eltek akik nem tudtak azonosulni a mufajjal es minden realisztikus velejarojaval. En sem tudok azonosulni egy plahmaagyut hasznalo csillamfaszponit lovaglo G.I. Joe-val aki nyalkas szornyeket ol a szebb jovo erdekeben. Mondjuk en nem is jatszok ilyennel es ha nem nekem valo akkor nem kezdem el forumokon fikazni.
Jo jatekot! Az online is tetszeni fog. Szerencsed van, mire befejezed a sztorit addigra talan megjonnek az online-ba a tartalmak. Bar en anelkul is elvagyok. Napi challenge es GR a haverokkal. -
CsonkaImo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest