- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem.
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
ClockworkMod recovery kell hozzá. Ha az fent van, nem kell már gép. A gép csak ahhoz kell, hogy a clockot felrakd.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Ezt a Romot amit néhány napja linkeltem, úgy is fel tudom rakni, hogy mobilról letöltötted, szimplán bemásolom a memóriakártyámra, és onnan telepíteni fel? Magyarul, hogy ne kelljen gépet használni hozzá..
Köszönöm, Joni -
Nobiai804
csendes tag
Amennyiben kemény szilikon-tok van valakinek többletben, vennék.
-
jonnyjoker01
veterán
A ram felhúzását csak a GTA vice city miatt tettem volna meg, igaz, hogy ment 30 fps-sel, de random magától kilép játék közben. Nem vagyok biztos hogy ez lenne a baja, de kifelyezetten erről a problémáról nem találtam semmit a neten.

-
Nobiai804
csendes tag
Három van a háznál , mindhárom zárt vasbeton pincében nulla térerőt mutat, de ettől függetlenül simán működik, próbáljad ki........

Nekem tulajdonképpen semmi gondom nincsen velük, tudomásul kell venni, hogy a gyári telepített alkalmazások frissítéseit rendre ki kell irtani, különben elhal.
-
Vagy csak szimplán érzékenyebb a térerőre a Kis Plus. Lehet, hogy kell egy minimum szint, ami után visszajön. Ez szoftveresen van megoldva, úgyhogy valószínű, hogy ez tényleg szoftveres hiba.
ICS nem fog jönni rá, pedig még elfutna ezen a hardveren. Dehát egy 20 ezer forintos telefonról beszélünk... -
Iván7
tag
Hello
Járt már valaki úgy hogy naponta 1 szer elmegy a térerő és csak kikapcsolással jön vissza( T mobil Kis plus) ?
Második zsír új telefon, már új a sim is?Légyszí ha valaki tud megoldást írjon nekem, persze nem a betonhoz csapást mert az már én is kitaláltam
!
Üdv -
Ez nem teljesen így van. Az Android csinál magának szabad ramot, ha szükség van rá. Általánosságban elmondható, hogy az éppen használt alkalmazások prioritásban vannak, és az Android módszeresen kilövi a régen indított, nem használt alkalmazásokat, ha a memória szűkében van. Viszont abban igazad van, hogy a több memóriával együtt jár az, hogy az Android később, vagy egyáltalán nem lő ki appokat, és villámgyorsan váltasz az appok között, nem kell újraindítani őket. Kérdés, hogy megéri-e cicizni azért a néhány 10 megáért...
-
RaZroX
addikt
Elkezdtem gondolkozni azon, hogy készítek egy saját romot amin a gyári alkalmazásokat cserélem ki/törlöm le és a kinézetet átalakítom pl JB stílusúra.. már csak rá kéne vennem magam hogy neki kezdjek

-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
És mihez kell a több ram? ICS-t akarsz felvarázsolni?

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
huhuhuu...
üzenetére
Köszönöm a választ. Főzött rom csak azért kéne, mert a ramot szeretném növelni, amihez custom kernel kell.
-
RaZroX
addikt
válasz
huhuhuu...
üzenetére
Igazából szerintem köcsögség amit a ZTE csinál, mert pl az Xperia Tipo csak abban jobb, hogy több a belső tárhelye és alapból ICS-sel adták ki...
-
huhuhuu...
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Igen próbáltam a linkelt ROM-ot . Működik , de semmi értelme felrakni . A gyári rootolva , személyre szabva , kitisztítva a legstabilabb . ICS nem volna egy nagy baj , de a fejlesztők valószinűleg úgy gondolják nem éri meg nekik foglalkozni vele . Ez egy olcsó telefon . Drágább sz@rokra meg készítenek . Ez van .
Férj a bőrödben !
Összevissza ROM-okkal NE kisérletezz , mert tégla lesz a végén ! -
RaZroX
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Másik készülék romját ne próbáld meg feltenni!
Amúgy meg mi értelme ? A gyári stabil és semmi baja. Max egy ICS-nek lenne értelme de olyan meg nincs... hogy bafnák meg
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
huhuhuu...
üzenetére
Értem. A gond az, hogy custom kernel kéne neki (kélsőbb megtaláltam a hiba okát) azt meg nem nagyon találni zte kis-re. Szóval ezt hagyom. Annyi lenne még hogy ezt a főzött romot próbálta már valaki? Ha meg tesztelem, de mondjuk belehal a telóm megtudom javítani?
Ezt az egyetlen főzött romot találtam erre a telefonra.
Esetleg azzal lehetne próbálkozni, hogy hasonló, de másik készülék romjait felteszem erre?Thx és bocs a sok kérdésért:
Joni -
huhuhuu...
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én megptóbálnék egy "Gyári adatok visszaállítása" lehetőséget kernel hiba orvoslásra . Elég elcseszett helyzetekből is szépen vissza szokott állni gyári állapotra . Ez amúgy nem az a készülék , amit szanaszét lehetne tuningolni . Van egy hardware -es határ . Ne várj többet !
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
A virtuális RAM növelésérõl tud v
ki v.mit? Nekem egy kernel hibát ír ki. Kerneleket valahonnan le lehet tölteni?
Thx -
nagyArc
tag
válasz
H4CKmyM1ND
üzenetére
Nekem is tokeletesen mukodik a gps. De ezt az egesz telefonrol elmondhatom.
-
konrada
tag
válasz
H4CKmyM1ND
üzenetére
Valami biztosan elvacakolódott, mert nekem még mindig elképesztően gyors, érzékeny...
-
H4CKmyM1ND
tag
ZTE KIS Plus - Eleinte tökéletesen működött a GPS, most 10 perc is kell a jelvételhez. Feltettem az Opensignal-t lehet az kavar be? Nem akarom még leszedni, csak elméletileg kérdezem bekavarhat-e másik program.
Repülés üzemmódban 4-10p mire utcán séta közben hajlandó GPS-t fogni. Mivel lehet letölteni előre Wifin a GPS pályaadatokat?
Repülőüzemmódban, tehát A-GPS kilőve. Amúgy ha feljelentkezek a GSM hálóra és az adatkapcsolatot is engedélyezem akkor sem gyorsabb, többször kipróbáltam.Runkeeper progival használom és bűn lassú mire gps-t talál. Eleinte pedig azonnal belökte a pozícióm ahogy utcára léptem. Egyik este meg megkattant és azóta ilyen lassú. Akkor nem esett le, ilyesmi miatt nem lehet baja.
Nyomjak ZTE Kis plus hard reset-et? Létezik az megoldaná?
-
Joker88
őstag
az FM rádiónál hogy lehet megoldani azt,hogy én adjak neki manuálisan frekvenciát ?
mert az automata hangolást megtaláltam,de a manuálist nem... -
konrada
tag
válasz
huhuhuu...
üzenetére
Na ja. Mivel már eltelt annyi idő, hogy a júzerek kiismerjék, működéssel kapcsolatos kérdések nem nagyon maradtak, akiknek elég ez, azoknak legfeljebb programokkal kapcsolatos kérdései maradtak, azt meg android fórumokon válaszolják meg.
...akinek meg kevés, az már elpasszolta az előbbieknek.
(Mert az továbbra is gond, hogy állandóan törölgetni, meg pakolgatni kell a kicsi memória miatt ahhoz, hogy 20 meg fölött maradjon a tár. ..de én már megszoktam.)
-
RaZroX
addikt
válasz
huhuhuu...
üzenetére
Ne is mondd.. engem baromira idegesít hogy még főzött ICS sem jön rá..
-
huhuhuu...
tag
Root , letisztítás , Link2SD felrakás és használat . Ezek már többszörösen le vannak írva . Ennél többet nem nagyon érdemes barkácsolni . Viszont alapvetően egy jól használható cucc . Szerintem az egyedi problémákra jó választ adni nem is olyan egyszerű . Mivel egyik ROM főző sem foglakozik ennek a készüléknek a fejlesztésével ( erre ICS v. JB nem várható) tényleg pang a fórum .
-
djzoy
tag
Ezen az oldalon mostanság csak kérdesek vannak,a válaszok meg el maradnak

-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Problémám lenne videólejátszással kapcsolatban: rengeteg gameloft-os játéknak az intrója ma már egy videó, amit a gyáti videolejátszó nem tud megnyitni. Ezzel nem is lenne baj, mert általában nem érdekel az intró, csak az a bwj, hogy innen nem megy tovább, kilép az alkalmazás automatikusan.
Tud valaki valamiféle megoldást? Thx -
djzoy
tag
Valaki nem tud valami jó romot a ZTE Kis Plusra??

-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Mivelhogy rootoltam a telót szeretnék proci húzásban érdeklõdni.
1. Érdemes-e felhúzni a procit ( a szempontom hogy menjen rajta pl. NOVA 2, Medal Combat 2, GTA 4, Asphalt 6 stb... )
2. Ha érdemes akkor hogyan tegyem ezt meg?
Válaszokat elõre is köszönöm,
Jonatán -
jonnyjoker01
veterán
Köszönöm mindenkinek a segítséget, csak egy fastboot driver kellett amit [ez] alapján csináltam meg és már minden OK!

-
ember07
csendes tag
Már ez is megoldódott(PdaNet-tel),de amikor mennék tovább,ezt írja ki:A megadott nevet (fastboot) a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként.
-
ember07
csendes tag
Nekem az lenne a problémám hogy nem sikerül felraknia updaternek ezt a két drivert:ZTE Handset USB modem #2 ;ZTE HSUSB Device. Az lehet a gond, h 64 bites a rendszer?
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Van új hardver az eszközkezelőben, amikor belépsz a fastbootba?
-
jonnyjoker01
veterán
Igazából az a baj, hogy a fastboot-os résznél eleinte bejött h új hardver ( Android néven ) de nem engedélyeztem az automatikus illesztõprogram letöltését, viszont mostanában már be se jön, hogy új hardver. Szóval az a gond, hogy nincs mihez letölteni a drivert.
De ez csak tipp, lehet, hogyha mindent teljesen elõrõl kezdek, uninstallolom a drivereket, törlöm a registry-ket akkor minden megoldódik. Holnap fogom kipróbálni, úgyhogy majd jelentkezem. -
jonnyjoker01
veterán
Szia
Nem megy, de még megpróbálom a laptopon is. -
barni79
csendes tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Sikerült?
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Fastboot driver kell neki.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Megvan

-
barni79
csendes tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Állítsd be a Windowsban, hogy a drivereket automatikusan töltse le és telepítse internetről.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Rootolásban kéne egy kis segítség, mivelhogy már vagy tízezredjére próbálkozom és mindig ezt kaptam:Mindent megcsináltam amit a fórumon eddig leírtak, felraktam 3x a drivert, letelepítettem a handset drivert, a PdaNetet, de semmi.
Win XP-m van, semmi Win 7. Ja és sürgős lenne. 
Thx, Jonatán
-
"A megadott nevet (flashboot) a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként"
Ott futtasd a parancsot, ahol a fastboot.exe található. Máshol nem fogja megtalálni, hacsak nincs környezeti változóban, de ezzel ne szarakodj. A fastboot.exe és az img fájl is legyen egy mappában. -
djzoy
tag
válasz
Superhun
üzenetére
Követtem az utasításokat, de amint az adb reboot bootloader parancsot elküldöm, újraindul a készülék (és innentől kezdődik a hiba) amint elküldöm a fastboot flash recovery recovery-clockwork-4.0.1.5s-zte-kis-plus.img parasncsot, a konzol kiírja, hogy "A megadott nevet (flashboot) a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként." A ZTE driver telepítve van, nem mondja, hogy hibát észlelne. A windows is érzékeli a telefont android néven, de ez sehol sem jelenik meg, csak a Hardver eltávolítása menüben.
itt tudsz segiteni??
-
djzoy
tag
ZTE kis plus telom van segitséget kérnék hogy root -oljam ki. elöre is köszi!
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Van valami hír a cyanogen romról erre a telóra?
Thx -
nagyArc
tag
Én pedig azt csináltam, hogy a régi telefonomról elmentettem a telefonszámokat vcf formátumban. Ezt a file-t elküldtem emailben a saját gmail címemre. Amikor megérkezett, akkor a csatolt file mellett van egy felirat, hogy "Importálás a Címtárba". Erre kell kattintani, és ha a telefonodon be van állítva a szinkronizálás, akkor magától bekerülnek a telefonszámok a telefon címjegyzékébe.
-
akos727
senior tag
Azzal mit lehet kezdeni ha a phonebookban be van állítva, hogy a gmailemen lévő számokat mutassa, de mikor belépek, azt mondja, hogy nincsenek számaim. Gmailemen biztosan fent vannak a számok, mert gépen itt van az összes a google címtárban és ha rákeresek egy névre a telefonban, akkor mutatja, hogy az accountomon van ilyen szám. Ha beállítom, hogy a simen lévőket mutassa, akkor azokat mind mutatja is. Mit tudok vele kezdeni? Hiába szinkronizálom a google fiókom, akkor sem mutatja, hogy vannak, pedig a szinkronizáció sikeres.
Köszi!
-
banadavid
csendes tag
Értem,nem is gondoltam erre,de nem lehetne megoldani,hogy folyamatosan világítsanak használat közben,ha már ott vannak ?
Nem az enyém a teló én egy 4X Hd-t használok,édesanyám kapta 
-
banadavid
csendes tag
Sziasztok! A telefont nem tudom beállítani rendesen,mert bármilyen számról hívják,ismeretlenként jelzi a számokat. A névjegyzékben is benne lévő számokra is így reagál sajnos..! A Másik problémám,amit nem tudtam: a kis világító érintő gombok nem mindíg világítanak,csak mikor eszükbe jut.ezeket hol lehet beállítani ?Ha valaki tud PLS HELP!

-
akos727
senior tag
Üdv!
Gyári romon, mit lehet kezdeni a szinkronizációval? Hiába nyomok rá, hogy syncelje a contactokat vagy akármi mást pl calendar, semmit nem csinál csak kiteszi mellé a sync jelet, de az nem forog meg semmi. -
kovaccs
tag
Az lenne a kérdésem, ha kiveszem az akkut, törlődik minden? (pl.híváslista, SMS)
-
mandras81
senior tag
válasz
Tibitabi
üzenetére
Root-olni kell a telefont, és vagy feltenni egy olyan ROM-ot, ami ki van takarítva, vagy Titanium Backup-pal (először jegelni, majd ha megbizonyosodtál, hogy a kiiktatás utáni is rendesen működik a rendszer, akkor) törölni a felesleges alkalmazásokat.
Valószínű azért nem kaptál választ a ZTE-feladatkezelős kérdésedre, mert nem tudjuk. De ez csak egy tipp.
-
Tibitabi
tag
válasz
szemmelver
üzenetére
Most újra feltettem ezt az Advanced Task Killer-t, mert ahogy már írtam néhány ilyen nem vált be. Most nézegetem a beállításait, de jöttem rá még, hogy mit kellene állítani. Több futó programot meg sem jelenít, pedig azokat is ki szeretném iktatni! Ráadásul a Facebook meg a többi is újraindul! Pedig, ha az "Alkalmazások kezelésében" kapcsolom ki akkor nem indulnak újra!

Nem igazán nem értek hozzá, de az anyu angol tudás nélkül ezt abszolút nem fogja megérteni, ezért van szükség magyar nyelvűre! -
Tibitabi
tag
válasz
mandras81
üzenetére
Ez úgy működik, hogy minden nap ki és be van kapcsolva az Alcatel. Minden bekapcsolás alkalmával ugye elindul több felesleges alkalmazás / Zene, Pocketguide, Traffic Manager, Facebook, Naptár stb. / ezáltal marad kb.: 30MB. Emiatt mindig lassú van amikor le is fagy. / Hozzáteszem a vadiúj teló már első nap elkezdte a fagyogatást. /
Sajnos ezeket az alkalmazásokat darabonként kell kikapcsolgatni, és elég unalmas dolog. A telefon használója (az édesanyám) legtöbbször elfelejti ezek leállítását, és csak arra panaszkodik, hogy milyen lassú, használhatatlan gönc ez a telefon, megint lefagyott. / Leállításuk után nem indulnak újra, ezt nem tudom, hogy értetted. Így nem terhelik a telót, hanem memória szabadul fel és felgyorsul! /
Alapban, nem a "Futó alkalmazások" jönnek be, hanem a telefonon található "Összes Alkalmazás" és figyelmetlensége miatt sikerült neki kitörölni már néhány telepített alkalmazást, mivel elfelejtett átlépni az éppen futó folyamatokra. Számára egyformák ezek az ikonok!
Légyszi adjatok megoldást, hogy ne folytatódjon ez az alkalmazás törölgetés, Folyamat kikapcs helyett.
Ezért gondoltam a ZTE-Feladatkezelőjére, mert az csúcs szuper. De még most sem kaptam választ arra, hogy egyáltalán megoldható-e, hogy megkapjam valakitől vagy egyáltalán telepíthető másik telóra. -
mandras81
senior tag
válasz
szemmelver
üzenetére
-
mandras81
senior tag
válasz
Tibitabi
üzenetére
Azért van szükséged a Feladatkezelőre, hogy azzal kilőve egyes futó folyamatokat, memóriát szabadíts fel? Ha igen, akkor pont az ellenkezőjét éred el vele, mert az Android elkezdi újraindítgatni azokat, ezáltal leterhelve a telefont.
szemmelver: az ATK a másik nagy átb@szás. Semmit nem ér.
-
Tibitabi
tag
válasz
szemmelver
üzenetére
Utána néztem és akik kipróbálták a GO Launcher EX -et az Alcatel OT-918 Mix telefonjukon, azt tapasztalták, hogy nagyon lelassult, mert sok memóriát zabál és néhány program nem kompatibilis vele. Nekem alapban az a baj az Alcatel-lel, hogy gagyi (általában 25-33MB szabad RAM-ja van és lefagy, ürítve 84MB amivel hasít) ki kellene söpörni a memóriát, Tehát nem a Launcher-rel van baj, az tetszik!
Továbbra is érdekel, megoldható-e az, hogy valaki elküldje nekem a ZTE-ben található Feladatkezelőt, hogy azt fel tudjam telepíteni másik telóra?
-
RaZroX
addikt
Az én véleményem is az, hogy ne okostelefont vegyél ha csak telefonálni kell meg sms, mert közel 20e FT-ot adsz ki rá pluszba

amúgy meg a telefon szerintem nagyon jó. 2.3.6-os android van rá, frissebb nem is lesz csak főzöttből, de ahogy elnézem még az se biztos. A telefon gyors, ha lecseréled a gyári launchert akkor szép is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az aksi nekem 2 napot bír Edge folyamatos mobilnet használattal, és folyamataos A2DP bluetooth kapcsolattal (zene hallgatás miatt), max fényerő, netezek néha, játszani is szoktam komolyabb 3D-s játékokkal is. Szóval szerintem nagyon jól bírja az aksi.
Viszont 33 ezret nem ér meg
Akkor már vegyél Xperia Tipo-t. Az legalább Sony és hivatalos ICS-sel jött ki. 
-
Tibitabi
tag
Sziasztok!
Segítsége kellene! Nekem a ZTE Kis Plus - "Feladatkezelő" nevű alkalmazására lenne szükségem!
Valaki ezt el tudná küldeni?
Az a tervem, hogy ráteszem egy Alcatel OT-918 -ra, mert ott mindig elfogy a RAM és annyira lelassul, de csak darabonként lehet kikapcsolgatni a sok futó alkalmazásokat és hát elég gagyi így a dolog! A ZTE-ben meg ugye egy pillant alatt a "Mindet kilövi" funkcióval leállítja az értelmetlenül futókat. / Töltöttem le pár hasonlót a Play Áruházból, de egyik sem képes arra amire a ZTE - Feladatkezelő, ráadásul azok nem magyar nyelvűek, ami a tulaj esetében hatalmas probléma. /
Szerintetek működne az Alcatel -en is?
A ZTE Kis Plus nem csatlakozik Bluetooth-al a laptop-hoz. Látják egymást, de kapcsolódnak csupán 1-1 képet enged küldeni a teló, de magát a MicroSD tartalmát nem mutatja, mert nem csatlakozik. / Próbáltam két különböző Bluetooth adapterrel is. /
USB-vel kapcsolódik ott nincs gond, viszont nem látom az említett Feladatkezelő Alkalmazást amire szükségem van. ( Gondolom azért nem, mert az a telón van. )
Küldhettek privátot is.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max Black Titan 256 GB Független, garis, számlás, 100% akksi
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)