- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1461 üzenetére
Uhh ez szomorú de köszi
-
abdulka1
őstag
válasz
jonnyjoker01 #1452 üzenetére
A házi barkácsot már eljátszottan egy samsung U600 szalagkábellel, de akkor hetekig leveleztem a forgalmazóval, mert még abból sem egy típus van. A postaköltségem több volt mint a kábel ára, de mégsem sikerült a megfelelőt beszerezni, úgyhogy külföldről inkább meg sem próbálom.
-
colonia
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1445 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
colonia
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1442 üzenetére
Köszönöm sikerül!
A T-mobilos szemeteket nem lehet törölni egyszerűen vagy egyesével kell?
Mert LG--n elég volt a CWM-ben wipe data/factory reset,stb... nyomni és eltüntek a t-s dolgok sőt még a T-mobilos boot logó is!
Köszönöm! -
colonia
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1442 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Hétvégén ki is próbálom! -
colonia
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1435 üzenetére
Lehet rootolni ezt a telefont? Köszi!
-
NoOne1976
őstag
válasz
jonnyjoker01 #1430 üzenetére
Amit írtál, itt a következőket tudom beállítani:
-névjegyek szinkronizálása
-gmail szinkronizálása
-naptár szinkronizálásaHa itt kiveszem a névjegyeket, attól a telefonon az email címes kapcsolatok még mindig ott vannak. Ha jól gondolom, ez csak annyit változtatna, hogy nem szinkronizál. De nekem nem a szinkronizálással van gondom. Hanem azzal, hogy ne lássam ezeket a névjegyeket.
-
NoOne1976
őstag
válasz
jonnyjoker01 #1428 üzenetére
A Fiókok és szinkronizálás beállításai alatt két dolgot tudok állítani:
- háttéradatok
- automatikus szinkronizálás.Attól, hogy ez utóbbit kikapcsolom, a telefonkönyvben ugyanúgy ott vannak az email címek. Még a béna WP alatt is tudom állítani, hogy megjelenjenek-e a tel.számok nélküli névjegyek.
Vagy valamit rosszul csináltam?
-
Angel2014
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1404 üzenetére
Hát igen de ha fehéredés van akkor hogy pipáljam be?
Más mód nincs esetleg valahogy előcsalogatni a recoveryt mint az alcáknál lehet ezt a telót bootloader módba rakni valahogy ,mert az is segítene. Vagy aksi ki hangerőt ha tartom usb rádug és aksi be ....vagy valami ilyesmi?
-
ttaamm
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #1401 üzenetére
igen ezt is felraktam mint írtam,ha figyelted!!!
-
Angel2014
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1388 üzenetére
Szétszedtem a telót és az alján 788 at ír esetleg erre van valami megoldás a custom romra, vagy erre sincs?
Ezt találtam nézd: [link]
A tmobil kis plusnak adta el a papíron de a telefon alapján ez egy 788 as... -
Angel2014
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1388 üzenetére
Köszönöm! Majd szólj mire jutsz....
-
Angel2014
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1386 üzenetére
Ja értem és fordítva meg igen....? Ő fel tudja rakni az enyémet de én nem az ővét.
-
ttaamm
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #1381 üzenetére
hali ,kis lite telómat a z ADB látja fent van de a cwm-be nem jelenik meg semmi,romot raknék fel , szükség lenne mivel a jelenlegi rom gyári hibás lett(összes külső hívás "lepattan" nem fogadott hívásként jelenik meg,más mindene müxik,rootolt...),valami segítség?
-
Angel2014
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1379 üzenetére
756,
kis plus ami kell...Akkor én nem is jó helyen járok itt?
Mert nekem a 790 -et küldted el. -
Angel2014
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1375 üzenetére
Értek nagyjából hozzá
Óvatosságra mit értesz?
Melyiket javaslod ami jól is fut rajta?
Ha a cm -et raknám abban a gapps benne van vagy külön kell leszedni?
-
abdulka1
őstag
válasz
jonnyjoker01 #1370 üzenetére
Szia!
Gondoltam hasonlóra, ezért most kikapcsoltam, levettem a hátát, akku ki, és hagy száradjon néhány órát.
Próbálkozok, hátha lesz valami.
-
ttaamm
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #1366 üzenetére
http://www.darkyrom.com/index.php?threads/apk-list-what-you-need-and-dont-need.6617/
ezt találtam nézd meg szerrintem callsetting (nem engedte települni országspefikáció blabla miatt) vagy sok van,nemtom... -
ttaamm
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #1366 üzenetére
Megnézem köszi az odafigyelést...majd jelzek...
-
gfefe
őstag
válasz
jonnyjoker01 #1355 üzenetére
Ezt nagyon sajnálom
Nagyon jó lett volna... ha valakinek meglenne kérem jelezze felém mert itt a telefon hibátlanúl de parlagon.... -
emez
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #1348 üzenetére
Köszönöm a linket igaz nem vagyok egy angol zseni de kihámoztam
Picit játszani kellett vele de jó lett, feltette a gyári romot.
Leírom a menetét hátha segítek a sorstársaknak/ill. picit másképp van.Forrás: jonnyjoker01 által megadott oldal !
1. Ha letöltöttük a ZTE weblapjáról az update.zip-et akkor csomagoljuk ki az egészet.
2. Keressük meg a META_INF/com/google/android/updater-script fájlt.
3. Nyissuk meg az updater-script-et jegyzettömbbel és töröljük a következő részt : assert(getprop("ro.product.device")=="roamer2"||getprop("ro.build.product")=="roamer2")assert(getprop("ro.product.name")=="P752V_THU")show_progress(0.500000,0)format("yaffs2","MTD","userdata")format("yaffs2","MTD", "system");
4. Mentés majd visszacsomagolod (.zip) és ugyan úgy ahogy eddig telepíted.
Nekem működöttViszont az eredeti problémám fent áll még, a billentyűzet két szélén a p,l,törlés,q,a,shift gombokat nem lehet megnyomni nem érzékeli csak ha elforgatom, erre tudtok valamit mondani?
-
emez
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #1343 üzenetére
(igen , közben rájöttem h az apródon használt profilom itt is profil
meg hát itt csak jobb helyen van )
Hát backupot nemcsináltam (XDXDD) tehát van egy téglám....
Igen biztos h Kis Plus, még az aksit is kivettem (Telekomos 1,5 éve vettem 23 ért ) .
Nézegettem már külföldi oldalakon is nem számít ha angol is csak mennyen asd
ehhez mit szólsz ? http://samsungkitkatjellybeanrom.blogspot.hu/2012/11/upgradeupdate-zte-kis-v788-to-android.html(csak ezt nem tudom letölteni tetves hirdetést egyszerűen nem jövök rá h kell átugrani asd )
-
tackydav
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #1327 üzenetére
Magyarul kuka?
-
98krisz98
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #1314 üzenetére
Ezt pontossaban le tudnád írni? (A telefonom az alap recoveryt sem hozza be!)
-
98krisz98
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #1297 üzenetére
Köszi, még jobb!
-
98krisz98
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #1294 üzenetére
Akkor a swappolást sajnos el kell felejteni.
-
válasz
jonnyjoker01 #1284 üzenetére
Nem a kerekítések miatt van ez, hanem az Android lefoglal magának bizonyos méretet. Egy Androidos telefonon sem látszik annyi RAM a beállításokban, mint amennyi ténylegesen van benne.
-
ember07
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #1278 üzenetére
Köszönöm! ez működött!
Egy másik kérdés:Valaki egy stock romot át tuda nekem köldeni pü-ben?Igazán megköszönném! -
peter0117
tag
válasz
jonnyjoker01 #1272 üzenetére
Asszem némelyik linkelve. Amint megpróbálok ujratelepiteni egy alkalmazást rögtön ujraindul a telefon. :S
-
peter0117
tag
válasz
jonnyjoker01 #1270 üzenetére
Viszont problèma problèma hátán. Most meg egy par alkalmazas el se indul. Pl. Play aruhaz. Jatek. Shazam. Ez miert van? :s
-
peter0117
tag
válasz
jonnyjoker01 #1266 üzenetére
Nah végül sikerült. betöltötte és el is töltöttem a link2sd alkalmazást. De most már ez tölt itt órák óta. ujrainditottam semmi. ugyanugy tölt csak. leszedtem a root checkert is az is csak tölt a végtelenségig kb :S mit tegyek?
-
peter0117
tag
válasz
jonnyjoker01 #1263 üzenetére
Szia. Nah gyàri visszaàllitast csinaltam meg ujraparticionaltam.eddig minden ok. Probalom letolteni az alkalmazast de csak tölt ,tölt folyamatosan. Wifirol is meg mobilnetrol is. Miert?
-
válasz
jonnyjoker01 #1263 üzenetére
Szerintem ezügyben a ZTE hivatalos szervizt kellene felkeresned (ha van egyáltalán ilyen). Nem lesz olcsó.
-
peter0117
tag
válasz
jonnyjoker01 #1260 üzenetére
Igy történt! köszönöm már jo
-
peter0117
tag
válasz
jonnyjoker01 #1248 üzenetére
Hello! Mi az a swapolás?
Azt olvastam hogy memória bővítés! És most 48mb növelted a memóriáját? Miért csak ennyivel? Ennyinek mi értelme? 1Gbra is lehet növelni? szal nem értek hozzá ezért a sok kérdés. köszi előre is
-
mcagi
újonc
válasz
jonnyjoker01 #1242 üzenetére
sajnos de azért tényleg nagyon köszönöm
-
mcagi
újonc
válasz
jonnyjoker01 #1240 üzenetére
Aham mindenhol még az udvaron is probáltam a gyárivissza állitás utájn annyit elértem hogy a micro sd t elfogadja ,elötte még akkor is ujraindult ha azt bele tettem, nem is tudom mostmár teljesen tanácstalan vagyok...
-
válasz
jonnyjoker01 #1232 üzenetére
Már megoldódott a problémája. Névjegy nélküli SIM kártyával próbálkozott.
-
7Sony7
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1212 üzenetére
Gondoltam, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Szerintem hagyd a csudába, míg úgy nem jársz, mint az egyik ember, aki téglát csinált belőle addig piszkálgatta. Kell rá egy jó launcher (Holo), SetCpu interactive 245-800Mhz, Kevés widget, és kész. Ennyit tud, meg kell érteni.(Sajnos)
-
7Sony7
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1202 üzenetére
O.K. Akkor itt már kezdek lemaradni. Mindegy, a lényeg szerintem: Túlhúzni nemigen érdemes, de ha tudsz rá egy olyan kernelt, ami támogatja a SWAP-ot, és biztonságosnak tűnik ( téglázás szempontjából) eg próbát megér.
-
7Sony7
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1200 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Stock-on kívül nincs normális ROM rá.
-
válasz
jonnyjoker01 #1196 üzenetére
Features:
Graphical installer with configuration options and auto deletion of almost any existing app2sd script
Control script to manage configuration from shell
SWAP Support
Link Apps from data as system apps
Move Apps to sd-ext
Move Dalvik-cache to sd-ext
Move Apps Data to sd-ext
Move system linked apps to sd-ext
Move Cache to a tmpfs (With auto control)
Internal nand and sdcard readahead optimization
Handles slow sdcards that takes time to initiate
Checks filesystems for errors on boot using e2fsck
Let's you use whatever linux filesystem supported by kernel
Able to revert any prev. options
Fix permissions
Internal/External storage optimization
Fix CyanogenMod dalvik to /cache
Revert the sd-ext/data partitions so that sd-ext becomes the new /data
Android Market 'Not enough space' fix
Checks available free space before moving content -
7Sony7
addikt
válasz
Én is csináltam SWAP-ot a memkarira, csak mikor aktiválni akartam, akkor derült ki, hogy nem támogatja a kernel. A Tied támogatja?
Amúgy a memkari és a SOC közötti memóriabusz sebessége elegndő lenne? -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ja kifutottam a szerkesztésből így másodjára...
Nekem 51 alkalmazás van letöltve, ebből 8 játék, és 60+ megabájt szabad helyem van még. Ja, és csak Link2sd-t használok.
-
7Sony7
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1191 üzenetére
Szerintem ez túl szép ahhoz,hogy igaz legyen. 1,2Ghz? mi fogja azt a SOC ot hűteni? Szerintem 1/2 óra alatt elégne. A plusz RAM ban sem igazán hiszek,pedig arra nagyobb szükség lenne,mint a proci gyorsításra.
-
huhuhuu...
tag
válasz
jonnyjoker01 #1191 üzenetére
Ajjajj-jajj ! Ezt azért csak nem hiszed el ?
-
chab7
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1183 üzenetére
Most a srác telefonján is 15 mega a szabad belső úgy hogy ami hirtelen kellett azt átpakoltuk sd-re. De innentől nagyon több programot nem tudunk feltenni csak kicsiket, mert ami először belsőre menne és úgy át sd-re azok nem települnek. Sebaj, hirtelen ami van is elég. Majd ha lesz infó erről az elérési út megadásról hogy eleve kártyára menjenek akkor újrapróbálkozunk.
De már egyelőre ennek is örül, mert jó pár program felment így is ami eddig nem fért el a belsőn - pl már van pár játéka is így. -
chab7
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1181 üzenetére
Root , link2sd megvan már. De ugye hiába rakok valamit az sd-re, van része, főleg az adatok szekció ami a belsőn marad, így ha kicsit is de folyamatosan fogy a belső.
Még nincs 10 app feltéve és már 20 mega sincs a belsőn. Ezért szeretném gyomlálni a gyári appokat, amik úgy sem kellenek ne foglalják a helyet.
Amúgy úgy veszem észre, jó kis combos teló lenne, még játszogatni is tudna vele, de fel sem másznak a játékok mert előbb a belsőre tenné és aztán tudnám sd-re helyezni - pl mérges madarak - de ha egyet egyet sikerül is így, azok szépen futnak.
Tehettek volna bele picivel nagyobb belsőt. -
válasz
jonnyjoker01 #1173 üzenetére
Eléggé hardverfüggő a CWM működése, szóval ha fel akarod tenni egy másik telefon CWM-ét, akkor olyan telefont keress, amelynek a SoC típusa megegyezik a Kis Plus-éval.
RaZroX: sztem fel akarta tenni a tag a Kis Plus rádió appját, csak összefosta magát tőle a rendszer.
-
RaZroX
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1173 üzenetére
mert az eredeti készülékben hardveresen sincs fm rádio
-
válasz
jonnyjoker01 #1171 üzenetére
Csak ezt találtam, de ez 4.0.1.5, amit írtál.
-
RaZroX
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1166 üzenetére
Beszarok ha össze hozol egy ICS-t a telóra
-
válasz
jonnyjoker01 #1166 üzenetére
Ejj, de kedvet kaptam én is a ROM modoláshoz. Csak már nincs meg a telefon.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1164 üzenetére
Én EXTRAHÜLYE úgy csomagoltam, hogy update.zip->update->és itt vannak a fájlok
Újabb teszt jön -
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1161 üzenetére
Up.:
-Kiszedtem még a Text-to-Speech-et is ha valakinek kell majd visszateszem.
-MMS kiszedve
Vááh még kell 5mb!Ja most látom a hszeiteket..
-
válasz
Szerintem nem a mérettel van a baja.
-
RaZroX
addikt
válasz
Itt szerintem mélyebben kell módostitani a dolgokat hogy felmenjen. Túl szép lenne ha működne.
-
RaZroX
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1159 üzenetére
Jókérdés. Csengőhangokat kitörölted ?
-
válasz
jonnyjoker01 #1156 üzenetére
A system/app-ból lehetne még irtani. Gondolom tele van bloatware-rel a cucc.
-
RaZroX
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1156 üzenetére
Cseréld le a gyári launchert a Zune Launcherre. Az nagyon kevés helyet foglal. Gyári csengőhangokból is kitörölheted mind és csak 1-et hagyj bent.
Illetve minden gyári appot kiszedhetsz ami nem kell a működéshez és nem nagyon alap dolog. Google Maps szerintem nem feltétlen kell, majd akinek kell felrakja magának.
-
RaZroX
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1153 üzenetére
Én szurkolok!
-
válasz
jonnyjoker01 #1153 üzenetére
Hogy fogod rávarázsolni a telefonra a ROM-ot, ha sokkal nagyobb, mint a telefon belső memóriája?
Én is próbálgatnám szívesen, csak már nincs meg a telefon.
-
válasz
jonnyjoker01 #1142 üzenetére
Bemásolok egy megoldási lehetőséget:
1. Settings-(Beállítások) – menübe belépni
2. Apps-(Alkalmazások) almenübe belépni
3. A fenti menüsorban az All- (Összes)-re kell klikkelni
4. Google Play Store –t kiválasztani
5. Force Stop –(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
6. Clear data- (Adatok törlése) ráklikkelni
7. Return – visszalépni
8. Google Services Framework –öt ugyanott az ALL menüsorból kiválasztani
9. Force Stop -(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
10. Clear data –(Adatok törlése) ráklikkelni
11. Újraindítani és kész -
peter0117
tag
válasz
jonnyjoker01 #1104 üzenetére
Sajnos máris elakadtam Szal a második parancsnál ezt kaptam: A megadott nevet (fastboot) a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként futtatható programként vagy kötegfájlként. mit csináltam rosszul?
-
7Sony7
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1088 üzenetére
Na, úgy döntöttem, rápróbálok. A kijelző jobb alsó sarkán nincs fólia(kicsit furán sikerült felraknom
)
itt megszurkáltam hegyes konyhakéssel, de nem látszik semmi. Szúrtam a fóliát is, azt telepöttyözte.
Próbáltam karcolászni a késsel, és kisollóval is, de nem látszik semmi. Ugyanezzel a nyomóerővel a fóliát(3rétegű) összekarcolta. Tehát NEM mondom, hogy karcálló, de az átlagtól biztos, hogy erősebb.
A késsel kopogtattam is, tisztára üveg hangja van. Nem lehet, hogy üveg, ha nem is GG? -
7Sony7
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1079 üzenetére
Köszi. A mostani fólia lassan megérik a cserére, lehet, hogy akkor nem teszek rá másikat.
-
7Sony7
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1073 üzenetére
Köszi!
-
7Sony7
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1071 üzenetére
Ha kicsit több időm lesz, meg próbálom. Ettől függetlenül, lehet, hogy eladó lesz.
Mennyit ér most egy független, garanciás (rootolt), szép állapotú Kis? -
7Sony7
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1067 üzenetére
Mit gondolsz, mi történne, ha tennék rá egy Kis Plus romot?
-
7Sony7
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1065 üzenetére
De, igen, eszembe jutott, de eddig csak negatív tapasztalataim voltak a márkaszervizekkel. Felpostázom, fent van 2 hétig, visszajön, hogy nem produkálta a hibát, itthon meg megint rossz, aztán mehet vissza, eltelik 1-1,5
hónap, és a teló még sehol. Esetleg összekarcolva jön vissza, stb. Jártam már így.Sohasem volt itthol 2 esnél jobb térerő, most meg volt egy jó kis vihar, és 3 ason van. Ez hogy van?!
-
7Sony7
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1063 üzenetére
Értem. Akkor van egy eladó telóm
Köszi a választ.
-
jopek13
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #1040 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
válasz
jonnyjoker01 #982 üzenetére
A free is tud ilyet?
-
válasz
jonnyjoker01 #937 üzenetére
Nekem nem lenne reménytelen, de tény, hogy sokat kellene szarozni vele, úgyhogy inkább ejtsd a témát.
-
válasz
jonnyjoker01 #933 üzenetére
Meg kellene próbálnod kézzel linkelni a link2sd külső partíciójára. SD-re ne is próbáld linkelni, mert a fat32 nem támogatja a linkelést.
-
RaZroX
addikt
válasz
jonnyjoker01 #933 üzenetére
Töltsd le valahonnan a Data-t és másold fel az SD-re.
-
RaZroX
addikt
válasz
jonnyjoker01 #918 üzenetére
Wtf akar lenni csak az android irni se tud xD
-
válasz
jonnyjoker01 #914 üzenetére
Elküldtem a linket emailben.
-
válasz
jonnyjoker01 #914 üzenetére
Holnap feltöltöm (ha nem felejtem el
).
-
válasz
jonnyjoker01 #912 üzenetére
Nekem megvan a gyári img, valaki linkelte itt a topicban. Esetleg visszakereshetnél. Legvégső esetben feltölthetem vhová...
-
huhuhuu...
tag
válasz
jonnyjoker01 #904 üzenetére
Sajnos link az nincs . ( Ami van az egy sem megy föl ) Én is így jártam , de a "visszaállítást" amivel nekem megoldódott nem merem ajánlani . A dolog tobb mint rizikós . Elindítottam a szokásos procedúrákkal a rossz letöltött ROM telepítést , hibával megszakadt , ujraindítás , visszaállt a gyári ROM . Hurrá ! Mégegyszer nem merném .
-
huhuhuu...
tag
válasz
jonnyjoker01 #901 üzenetére
Ez a ZTE Blade 2 -ből átírt ROM mitől lenne jobb , mint ami eleve erre készült . Azért csinálták meg , hogy az Orange-os ROM-ot legyen mivel kiváltani . ( Tele volt minden felesleges dologgal ) . Szerintem a gyári ROM root-olva , tisztítva nem okozna nálad ilyen anomáliákat .
-
válasz
jonnyjoker01 #898 üzenetére
Milyen főzött ROM-od van?
-
válasz
jonnyjoker01 #875 üzenetére
Ugyanaz, mint a gyári, csak el lett távolítva/hozzá lettek adva appok.
-
huhuhuu...
tag
válasz
jonnyjoker01 #807 üzenetére
-
huhuhuu...
tag
válasz
Én is kipróbáltam régebben a ROM-ot , amit most fölraktál . Tudom milyen . Semmi pozitívuma az eredetihez képest . Sőt... Nem véletlenül ment vissza a készülékemre a gyári . Többen leírtuk , hogy hogy semmi értelme fölrakni . Ezzel az egésszel csak annyi a baj , hogy alaptalan reményeket és abszolut felesleges munkát adsz olyanoknak , akik szeretnének egy tényleg jobb ROM-ot a készülékükre .
-
válasz
Gondolom frissült a benchmark progi, ezért mutat más értékeket a tesztben szereplő értékekhez képest. A gyári sztem azért jobb, mert mindig optimalizálnak rajta a mobilgyártók. Az már más kérdés, hogy teleszemetelik használhatatlan progikkal...
-
huhuhuu...
tag
válasz
jonnyjoker01 #805 üzenetére
-
RaZroX
addikt
válasz
jonnyjoker01 #801 üzenetére
Szebb ? Miben néz ki máshogy ?
-
válasz
Miben jobb? Ez engem is érdekelne...
-
huhuhuu...
tag
válasz
Szerintem meg csak szerinted .
Ez a ROM amúgy a Virgin alternatívájának készült , ami mindenféle felesleges dolgokkal volt tele .
A "szebb" erősen izlés függő .
A "gyorsabb" meg majd , ha dobsz egy benchmark teszt képet . -
válasz
jonnyjoker01 #798 üzenetére
Nem.
-
válasz
jonnyjoker01 #796 üzenetére
ClockworkMod recovery kell hozzá. Ha az fent van, nem kell már gép. A gép csak ahhoz kell, hogy a clockot felrakd.
-
válasz
jonnyjoker01 #778 üzenetére
És mihez kell a több ram? ICS-t akarsz felvarázsolni?
-
huhuhuu...
tag
válasz
jonnyjoker01 #774 üzenetére
Igen próbáltam a linkelt ROM-ot . Működik , de semmi értelme felrakni . A gyári rootolva , személyre szabva , kitisztítva a legstabilabb . ICS nem volna egy nagy baj , de a fejlesztők valószinűleg úgy gondolják nem éri meg nekik foglalkozni vele . Ez egy olcsó telefon . Drágább sz@rokra meg készítenek . Ez van .
Férj a bőrödben !
Összevissza ROM-okkal NE kisérletezz , mert tégla lesz a végén ! -
RaZroX
addikt
válasz
jonnyjoker01 #774 üzenetére
Másik készülék romját ne próbáld meg feltenni!
Amúgy meg mi értelme ? A gyári stabil és semmi baja. Max egy ICS-nek lenne értelme de olyan meg nincs... hogy bafnák meg -
huhuhuu...
tag
válasz
jonnyjoker01 #772 üzenetére
Én megptóbálnék egy "Gyári adatok visszaállítása" lehetőséget kernel hiba orvoslásra . Elég elcseszett helyzetekből is szépen vissza szokott állni gyári állapotra . Ez amúgy nem az a készülék , amit szanaszét lehetne tuningolni . Van egy hardware -es határ . Ne várj többet !
-
válasz
jonnyjoker01 #750 üzenetére
Van új hardver az eszközkezelőben, amikor belépsz a fastbootba?
-
barni79
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #746 üzenetére
Sikerült?
-
válasz
jonnyjoker01 #743 üzenetére
Fastboot driver kell neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest