Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tibitabi

tag

válasz mandras81 #708 üzenetére

Ez úgy működik, hogy minden nap ki és be van kapcsolva az Alcatel. Minden bekapcsolás alkalmával ugye elindul több felesleges alkalmazás / Zene, Pocketguide, Traffic Manager, Facebook, Naptár stb. / ezáltal marad kb.: 30MB. Emiatt mindig lassú van amikor le is fagy. / Hozzáteszem a vadiúj teló már első nap elkezdte a fagyogatást. /
    Sajnos ezeket az alkalmazásokat darabonként kell kikapcsolgatni, és elég unalmas dolog. A telefon használója (az édesanyám) legtöbbször elfelejti ezek leállítását, és csak arra panaszkodik, hogy milyen lassú, használhatatlan gönc ez a telefon, megint lefagyott. / Leállításuk után nem indulnak újra, ezt nem tudom, hogy értetted. Így nem terhelik a telót, hanem memória szabadul fel és felgyorsul! /
    Alapban, nem a "Futó alkalmazások" jönnek be, hanem a telefonon található "Összes Alkalmazás" és figyelmetlensége miatt sikerült neki kitörölni már néhány telepített alkalmazást, mivel elfelejtett átlépni az éppen futó folyamatokra. Számára egyformák ezek az ikonok!
    Légyszi adjatok megoldást, hogy ne folytatódjon ez az alkalmazás törölgetés, Folyamat kikapcs helyett.
    Ezért gondoltam a ZTE-Feladatkezelőjére, mert az csúcs szuper. De még most sem kaptam választ arra, hogy egyáltalán megoldható-e, hogy megkapjam valakitől vagy egyáltalán telepíthető másik telóra.

Új hozzászólás Aktív témák