- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
Az én véleményem is az, hogy ne okostelefont vegyél ha csak telefonálni kell meg sms, mert közel 20e FT-ot adsz ki rá pluszba
amúgy meg a telefon szerintem nagyon jó. 2.3.6-os android van rá, frissebb nem is lesz csak főzöttből, de ahogy elnézem még az se biztos. A telefon gyors, ha lecseréled a gyári launchert akkor szép is
Az aksi nekem 2 napot bír Edge folyamatos mobilnet használattal, és folyamataos A2DP bluetooth kapcsolattal (zene hallgatás miatt), max fényerő, netezek néha, játszani is szoktam komolyabb 3D-s játékokkal is. Szóval szerintem nagyon jól bírja az aksi.
Viszont 33 ezret nem ér megAkkor már vegyél Xperia Tipo-t. Az legalább Sony és hivatalos ICS-sel jött ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged