- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandras81
senior tag
válasz
Tibitabi #711 üzenetére
Root-olni kell a telefont, és vagy feltenni egy olyan ROM-ot, ami ki van takarítva, vagy Titanium Backup-pal (először jegelni, majd ha megbizonyosodtál, hogy a kiiktatás utáni is rendesen működik a rendszer, akkor) törölni a felesleges alkalmazásokat.
Valószínű azért nem kaptál választ a ZTE-feladatkezelős kérdésedre, mert nem tudjuk. De ez csak egy tipp.
-
mandras81
senior tag
válasz
Tibitabi #706 üzenetére
Azért van szükséged a Feladatkezelőre, hogy azzal kilőve egyes futó folyamatokat, memóriát szabadíts fel? Ha igen, akkor pont az ellenkezőjét éred el vele, mert az Android elkezdi újraindítgatni azokat, ezáltal leterhelve a telefont.
szemmelver: az ATK a másik nagy átb@szás. Semmit nem ér.
-
válasz
Tibitabi #611 üzenetére
Nálam is ugyanezek az adatok. Szerintem amire nincs szükséged, töröld. Én az összes T-s programot töröltem, a Google Play-ről sokkal jobb alternatívákat tölthetsz le. Érdemes telepítened egy App2SD programot, amivel egyszerűen az SD kártyára helyezhetsz programokat, ezzel is kímélve a belső memóriát.
-
konrada
tag
válasz
Tibitabi #589 üzenetére
A Facebook alkalmazás futtatására ez a teló gyakorlatilag alkalmatlan, mert a Facebook csakis a belső alkalmazáson hajlandó futni, és indulásból megeszi azt a kevés memóriát, ami a működtetéshez szükségesek mellett marad.
Szóval: ezen facebookozni: üzenetek messengeren, egyébként meg böngészőn behívva a Facebook. (Vagy rootolja meg, akinek mersze-tudása van hozzá.)
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Tibitabi #379 üzenetére
918 mix már volt a kezemben, és a Kis után nagyon lassúcska volt. Beléptem egy alkalmazásba, majd kilépésnél egy darabig eltartott még a 4 kezdő képernyőt "felépítette" sokszor a menünél is gondolkodott.
A szabad memória is csak 20-30 volt, pedig szinte semmi nem futott. Ami viszont tetszett, hogy videót (képileg) szebben vesz föl, de hangilag sajnos elvérzett. (AMRNB-be veszi föl, Kis-nél átlehet állítani AAC-re, ami isteni!)Idősebbnek szerintem megfelel a 918 mix vagy a Samsung, bár a kisebb kijelző miatt lehet, hogy nehezebben menne a "nyomkodás".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Acer notebook topic
- Gmail
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged