- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibitabi
tag
válasz
mandras81 #708 üzenetére
Ez úgy működik, hogy minden nap ki és be van kapcsolva az Alcatel. Minden bekapcsolás alkalmával ugye elindul több felesleges alkalmazás / Zene, Pocketguide, Traffic Manager, Facebook, Naptár stb. / ezáltal marad kb.: 30MB. Emiatt mindig lassú van amikor le is fagy. / Hozzáteszem a vadiúj teló már első nap elkezdte a fagyogatást. /
Sajnos ezeket az alkalmazásokat darabonként kell kikapcsolgatni, és elég unalmas dolog. A telefon használója (az édesanyám) legtöbbször elfelejti ezek leállítását, és csak arra panaszkodik, hogy milyen lassú, használhatatlan gönc ez a telefon, megint lefagyott. / Leállításuk után nem indulnak újra, ezt nem tudom, hogy értetted. Így nem terhelik a telót, hanem memória szabadul fel és felgyorsul! /
Alapban, nem a "Futó alkalmazások" jönnek be, hanem a telefonon található "Összes Alkalmazás" és figyelmetlensége miatt sikerült neki kitörölni már néhány telepített alkalmazást, mivel elfelejtett átlépni az éppen futó folyamatokra. Számára egyformák ezek az ikonok!
Légyszi adjatok megoldást, hogy ne folytatódjon ez az alkalmazás törölgetés, Folyamat kikapcs helyett.
Ezért gondoltam a ZTE-Feladatkezelőjére, mert az csúcs szuper. De még most sem kaptam választ arra, hogy egyáltalán megoldható-e, hogy megkapjam valakitől vagy egyáltalán telepíthető másik telóra. -
mandras81
senior tag
válasz
mandras81 #689 üzenetére
Na, erre is megvan a gyógyír: nem a Superuser-t tettem fel, hanem a SuperSu-t. Mihelyst felment az előbbi, az utóbbival gond nélül tudtam frissíteni a bináris állományokat.
A Rascally81-féle ROM-ot feltolná valaki olyan helyre, ahonnan leszedhetem? Sajnos a link már nem él...
-
mandras81
senior tag
válasz
mandras81 #688 üzenetére
Na, szóval ha bárkinek olyan problémája lenne, hogy a fastboot driver hiányzik, akkor kövesse a linken szereplő útmutatást:
"Here we go:
download the Windows 7 x64 version of the PC software PdaNet.
Make sure your phone is disconnected from the computer. Extract and install PdaNet. Ignore the warning about HTC sync if you get it, it doesn't pertain to what we're trying to accomplish.
Towards the end of installation, PdaNet will prompt you to connect your phone. Enable USB debugging, if you haven't already done so.
Follow all of the prompts and accept the unverified driver warning. You might have to accept it more than once. After its finished, reboot your phone into fastboot mode.
Open the device manager in Windows. You should See, 'Android Phone' with 'Android adb interface' right below it, with no yellow exclamation marks.
***If you do see a yellow exclamation mark, Right click and choose to update the driver manually. (C:\Program Files (x86)\PdaNet for Android\. You will see a warning about an unknown/unsigned driver. accept it.)***
Open a command prompt in the /tools directory and enter fastboot devices
You should see your phone's serial number listed below, confirming fastboot is working properly!"Tehát, PdaNet progi fel (a linken van letöltési lehetőség is), és beljebb vagyunk egy Win reinstallal - legalábbis nekem működött.
Sajnos, viszont még mindig nem vagyok készen, mert hiába megy utána fel a CWM, és utána onnan a root hibaüzenet nélkül, mégis az újraindítás után a root checker szerint nincs admin jogom...
-
-
huhuhuu...
tag
válasz
mandras81 #680 üzenetére
Egy korábbi hasonló broblémára...
ÚjVálaszPrivát2012-12-25 11:32:10
huhuhuu...
(kvázi-tag)
Ugyanígy szívtam anno a W7-el . Egy dolog segített. Még 1 W7 a meglévő mellé . Se vírusirtó , se semmi program .. Egyből ment . Aztán a W7 másodpéldányt töröltem . Hülye a Windows . A hiba ott van .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest