- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidaila
senior tag
válasz
Superhun #1409 üzenetére
Inkább ne érdekeljen, valami romániai szervizbe dobtak rá 4.2.2-es Orange-os androidot, de használhatatlan a telefon. Lassú, lemerül egy nap alatt, kb fél óra múlva nyitható meg a facebook ha bebootolt a telefon. Sokszor telefonálni se tud róla, ha hívjuk foglaltat jelez pedig senkivel nem telefonál. Kellene gyári vagy megbízható custom ROM rá. Elveszítem a kártyafüggetlenségét ha másik ROM-ot rakok rá?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Superhun #1154 üzenetére
Ha megnézed a link2sd-ben, a /system partíció 234mb-os, erre a méretre kell levarázsolnom a rom-ot. Pl. kiveszem az alapból felrakott élő háttérképeket, videókat, pár utólag telepíthető programot. Most jelenleg 258 mb-ra csökkentettem a méretet, még van mit faragni. (22-25mb) Tuti, hogy csak link2sd-vel lehet majd használni a telefont. Ha persze elindul. Eredetileg amúgy kb. fél giga volt. De már nem találok semmi takarítani valót.
-
decens
tag
válasz
Superhun #1136 üzenetére
thx. kicsit paráztam tőle, de úgy tűnik, sikerült
le is gyomláltam azt az idegesítő play-tde van még kérdés: mi lehet az oka annak, hogy a telefonon lévő calendar többnyire nem veszi át azokat az eseményeket, amiket pc-ről vagy a tabletemről viszek fel a google calendarba? a tablet és a pc között tökéletes a szinkronizáció. a telefonon eddig talán egy esemény jelent meg (azok közül, amit nem ott vittem be.) természetesen be van állítva a fiók szinkronizálás.
-
peter0117
tag
válasz
Superhun #1093 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Hát nincs rootolva mert most kaptam. meg nem nagyn értem mit is jelent
nem vágom még ezeket a dolgokat. ez az első okostelefonom vagy micsoda. Szal akkor rakok fel egy avastot meg egy App2sD-t .Olyan app létezik ami látja hogy mennyi idő van még lebeszéhető telefon előfizetésemből.
gyanus h valahogy máshogy tudom nézni de hogy? Jah és még annyi hogy akkor az Avaston tudom nézni a mobilnet adatforgalmat? -
7Sony7
addikt
válasz
Superhun #1058 üzenetére
Szerintem nálam nem a hardveres modullal van gond, mert ki-visszakapcsolás után ott a térerő, hanem inkább valami szoftveres hibára gondoltam, nincs valakinek frissebb szoftvere? A Zte honlapján nem találok hozzá, és máshol sem. Vagy valami rendszerfájlt kell átírni, vagy ilyesmi?
-
RaZroX
addikt
válasz
Superhun #996 üzenetére
Jaja.. Ma pl arra keltem, hogy zizzent egyet a telefon, megnéztem hogy ki írt, erre kiderült, hogy azért zizzent mert random ujra indult ..
Más: Egyik nap sikerült összehoznom egy olyan eseményt, hogy a telefonom és a beton találkoztak 2 méter távolságból
Kijelzőfel lefelé, sarokkal tompítva... ahogy kell.. Hát mondom ez tuti kuka. És semmi baja!
Najó minimális kopás van a sarkán és ennyi.. a kijelzőnek semmi baja pedig szétesett a telefon is
-
RaZroX
addikt
válasz
Superhun #974 üzenetére
Meg így belegondolva nincs is sok értelme... most ha nagyon kitisztítjuk a romot akkor is foglalna egy jó 150MB-ot.. na akkor maradna 50MB ami semmire nem elég.. szóval ez az ICS téma szerintem nem is azért felejtős mert nem foglalkoznak vele az emberek, hanem mert akik foglalkoztak vele rájöttek hogy nincs elég hely.
-
RaZroX
addikt
válasz
Superhun #946 üzenetére
Találtam érdekesebb dolgot.
Elméletileg a Turkcell Maxi Plus 5 telefon hardveresen megegyezik a ZTE Kis Plus-sal (egyedül az FM rádió nem ugyan az, meg több a belső tárhely). A lényeg, hogy ICS van rá és mivel ugyan az a hardver ezért mennie kell a Kis Plus-on is a stock rom-nak. Annyi, hogy az FM rádiót kikell belőle szedni mert aki próbálta azt írta, hogy úgy nem indul el a rendszer, de a telepítés sikerült.
Nem tudom mennyire értesz hozzá, de ha utánanézel a dolognak lehet hogy sok embert teszel boldogabbá ( köztük magadat is
)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Superhun #938 üzenetére
Valahogyan azt kéne megoldani, hogy alapból a memóriakártyára tegye a data-t. No de mindegy... A legnagyobb baj, az az, hogy maga a játékon belül van egy telepítő, és azt kéne valahogy meghackelni, de programozni apk-t nem tudok. Majd még ügyeskedek hátha valami okból kifolyólag működni fog.
Új kérdés
: Shadowgun Dead Zone van android 2.3-ra úgy, hogy kijelzőre illeszkedik? ( Van valami béta verzió, csak az WVGA és nem tudok rányomni a gombokra
meg persze a hivatalos az android 3+)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Superhun #936 üzenetére
Az a gond, hogy telepítés után 0,00 bájt szabad hely marad a telefonon, és az összes alkalmazás összeomlik kivéve a játékot. Elindítani sem tudok egy homescreent vagy a Link2Sd-t. Újraindítás után is sorra írta ki az összeomlott programokat, alig tudtam uninstallálni a revoltot. Reménytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged