- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
abdulka1 #1451 üzenetére
Ha otthon magadnak videó alapján megcsinálod, akkor kijön 2-3 ezerből. EBay-en lehet ennyiért már kijelzőt venni, de magadnak kell beszerelni.
Nekem ugyan ez a probléma jelentkezett 3 hónap alatt 2x mindkét alkalommal cseréltem, de újra és újra jött a probléma, így lett z ultram.
-
-
jonnyjoker01
veterán
790 - kis lite
788 - kis
756 - kis plusEzek a kis készülékek, nem tudom neked melyik van, de egyik rom sem mukodik masik telon. Nezz utana ezeknek a tipusszamoknak mert en mar nem vagom ezeket.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Angel2014 #1377 üzenetére
Ez zte kis 3-hoz van ahogy elnézem. Neked sima kis vagy kis plus van?
Azalatt, hogy óvatosan azt értem, hogy nem biztos, hogy pont a te telódra írták. Nem ez a telóm, csak volt, de akkor nem volt rá semmilyen custom rom. Próbálkoztam valami vietnami oldalon talált kernellel vagy rommal de egyik se működött. Szvsz nem éri meg, root+link2sd bőven elég.
-
jonnyjoker01
veterán
Ha megveszi a plus verziót akkor a data partíciót is tudja mozgatni sd-re.
-
jonnyjoker01
veterán
A gond az, hogy csak görög másik szolgáltatós gyári romot találtam neten. Egyetlen custom rom van a telefonra, de a honlapja megszűnt. A sajátomat tudnám még backupolni, de az rootolt, egy tucat rendszeralkalmazás ki van törölve és kb. szar az egész. Dehát ez az utolsó rom amit még be tudok szerezni neked
Itt a link hátha egyszer mégis csak élő lenne (korábban már volt, hogy eltűnt a honlap és utána visszajött stb..)
-
jonnyjoker01
veterán
Láttam feltetted a kérdést gyakorikérdéseken is
Biztos, hogy neked kis plusod van nem sima kis? Az a hibaüzenet arról szól, hogy nem találja a P752V_THU típusú eszközt, ami a kis plus. Talán a clockworkmod recoveryt rakd fel mégegyszer, de előtte az sd kártyára rakd fel a backupot amit készítettél (bár nem tudom hogy cwm-mel csináltad e) aztán restore kiválasztod a backupod és visszaállítja arra az állapotra.
Sajnos romot én sem tudok linkelni, mindkettő link hibás már (egyik superhun által linkelt gyári rom a másik pedig egy custom rom)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
szemmelver #1316 üzenetére
Még a leírásban is olyan szavakat használ, amitõl látszik h kamu. (Egy modder nem ír olyat, h marketplace location és az útmutató elõtti szöveg is inkább reklámnak néz ki)
-
jonnyjoker01
veterán
Akit érdekel Firefox OS ZTE Kis készülékünkre (hivatalos) : [link] - custom recoveryből kell telepíteni és ki kell kapcsolni zip telepítése előtt a signature verificationt.
FIGYELEM!!!!
1. bugos, újraindítás után el kezd villogni, csak a factory reset segít rajta (alap recovery hangerő + le)
2. eltűnik a custom recovery, így azt újra kell telepíteni (az usb debugging: settings -> device information -> more information -> developer settings -> remote debugging pipa be)Azok számára szól ez a post, akik ki akarják PRÓBÁLNI a Firefox OS-t, hosszútávra egyáltalán nem ajánlom.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
mucsiattila #1310 üzenetére
Szia!
Hangerô le + bekapcsoló gombot nyomd hosszan bekapcsolás közben, be fog jönni az alap recovery, itt kiválasztod azt, hogy wipe cache partition. Ha nincs ilyen menüpönt, (rég volt ilyen mobilom) akkor viszont gyári beállítâsok visszaállítása.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
xperiasigi #1289 üzenetére
Screenshot Ultimate nevû programot ajánlom (letöltöd a trialt/megveszed). Nekem bevált. Bár nem sokat használtam.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Balazs0228 #1287 üzenetére
Csináld meg mégegyszer, és amikor újraindul a teló töröld ki ezt a két fájlt:
/system/etc/install-recovery.sh
/system/recovery-boot.p -
jonnyjoker01
veterán
válasz
peter0117 #1262 üzenetére
Na figyelj. Szerintem használd a rendszer visszaállítását, és mini tools partition wizard home editionnel töröld le az összes partíciót, aztán pipa (apply changes) utána csinálj egy fat32 fájlrendszerű primary partíciót, amin az adataidat tárolod, mármint zenék képek stb. és csinálj egy ext2 partíciót, primary, és állítsd be, hogy az unallocated space after 0 mb legyen. Utána apply changes.
Ezután töltsd le a link2sd-t a frissen visszaállított rendszeredre. Válaszd ki az ext2 partíciót mountolásra, reboot.A 404 mb ram és a 152 mb tárhely az a teljes ram/tárhely, ennyi nem létezik, hogy szabad legyen. Gondolom a Kis Plus-ról van szó.
Más: tud valaki olyan szervizet mondani, ahol kicserélik a kijelzőt? Egy ideje nem tudom már használni emiatt a telefont, eddig kb. 10 gsm szaküzletben voltam, sehol sem tudták elvállalni a kijelző cseréjét.
-
jonnyjoker01
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
Akinek kell a swapos backupom, az írjon, elküldöm. Amúgy használja még valaki ezt a telefont? Olyan csönd van...
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Megtaláltam a swapolás módját custom kernel használata nélkül!
Sok sok hosszú órába telt míg mindenre rájöttem, mivel az interneten nincs róla leírás.
Root jog szükséges, továbbá két alkalmazás a playrõl: Swapper 2 és Busybox (nem az installer).
1. Nyissuk meg a Busyboxot
2. Kattintsunk a smart install lenyíló fülre, és pipáljuk be a Replace all (Simlinks all) opciót
3. Kattintsunk az install gombra, majd a felugró ablakból válasszuk ki a Smart install opciót!
4. Gyõzõdjünk meg arról, hogy sikerült e a mûvelet, navigáljunk az applet manager fülre, és görgessünk le a swapoff ill. swapon parancshoz, egy olyan kiírásnak kell ott lenni, hogy Applet is simlinked/installed.
5. Indítsuk el a swapper 2 - t, és menjünk a beállításokba.
- A következõkre állítsuk át:
run swapper at startup - pipa
swap place - /sdcard/swapfile.swp
swap size - tetszõleges (nekem 48mb)
swapiness - tetszõleges (nekem 20)
safe unmount - pipa
safe remount - pipa
Advanced preferences:
use swap partition - nincs pipa
recreate swap file - pipa
reformat swap - pipa
busybox location/ command: (fontos!)
/system/xbin/busybox swapoff -a swapon -a
6. Egy normális fájlkezelõvel mount writable paranccsal hozzunk létre egy mappát a root/etc mappába, melynek neve fstab legyen
Tehát a mappaszerkezet így fog kinézni: root/etc/fstab
7. A swapper 2-ben opciók gomb, swap-> create, itt egy picit elidôzhet a készülék
8. Kattintsunk az ON gombra felül, várjuk meg, míg a program kiírja, hogy All Done!KÉSZ A SWAP!
Bármilyen nehézséged adódna, tedd fel a kérdésed itt a fórumban, ne privátban, hátha másnak is ugyanaz a gondja, mint neked.
Hát igen ez egy hosszú/bonyolult folyamat, de legalább mûködik!
-
jonnyjoker01
veterán
Nem működik a swapolás, ha nincs busybox telepítve. Persze a KIS-t annyira nem ismerik a developerek, hogy nincs kompatibilis verzió. Csak és kizárólag az egyetlen létező custom rom- ban találtam olyat, hogy frissített busybox.
Ja és a vietnami kerneles honlapról annyit, hogy megnéztem a videójukat, és ZTE KIS emulátoron csinálták végig az egészet, telefon nélkül, úgyhogy egyrecsak nő a rizikófaktor.
ICS romról pedig annyit, hogy ma odaülök, megcsinálom, feltelepítem, de ha nem müxik hagyom a francba. -
jonnyjoker01
veterán
Emberek! Megtaláltam a custom kernel nélkül működő swapolást!
Leírás: [link] -
jonnyjoker01
veterán
Jelentem megtaláltam a megoldást az ics rom problémámra, viszont nem értem...
"You have not created an updateR script when asked and followed with the old update script which kitchen uses itself.
Go back and after pressing "99" to build, press "2" (The lazy method.
It will do it for you."Milyen programról lehet szó? Nem írja a csicska :-)
-
jonnyjoker01
veterán
Elmondaná valaki, hogy kell használni a Mounts2sd-t? Bepipálom amiket mozgatni akarom, persze scriptek letelepítve, de semmi. Semmi sem változik,reboot után pedig minden visszaállítódik, nincs bepipálva amit mozgatni szeretnék stb...
-
jonnyjoker01
veterán
Semmit sem csinálok, csak beállítom az auto linkelést apk,lib,dalvik pipa, meg persze ha bootol a teló újralinkelem az összes alkalmazást(mivel szokott olyat csinálni, hogy visszamegy a belső memóriába pár lib, apk,dalvik). Mondjuk az is igaz, hogy nincs Facebook appom a maga 14mb adatával. (De van Survivalcraft 13mb datával
)
-
jonnyjoker01
veterán
Azért hát nemtudom ha a kernelt elb@szom akkor a telefonnak esélye sincs bekapcsolni. Ha a kernel kamu/hibás akkor kuka a teló! Ezért aztán inkább a válalkozóbb szellemű fórumtársaknak szól ez a kernelcsere. Ha sikerül valakinek, akkor szóljon :-) . Ha meg valakinek e miatt kell új telefont vennie: felelősséget nem válallok!
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1196 üzenetére
Ja kifutottam a szerkesztésből így másodjára...
Nekem 51 alkalmazás van letöltve, ebből 8 játék, és 60+ megabájt szabad helyem van még. Ja, és csak Link2sd-t használok.
-
jonnyjoker01
veterán
A swapot remélem nem kell ismertetnem. Gyors memókarival annyi virtuális ramot lehet adni a telónak, amennyi helyet adsz neki az sd-n. De tényleg, igazából a belső tárhellyel van a gond.
Overclock tuti kiégetné a procit.
1195 Superhun: az csak az apk-t mozgatja. Olvastam egy kicsit a hozzászólásokat.
-
jonnyjoker01
veterán
Tud valaki vietnamiul?
Találtam egy vietnami honlapot ahol swap és overclock kernelt lehet letölteni, csak azt nem tudom biztosan működik e, és hát a kernelt nem nagyon akarom szétcseszni. Olyasmit hámoztam ki belőle, hogy 1,2 Ghz ig lehet felhúzni a procit, és egy Class 10-es memóriakártyával adni lehetne a rendszernek még egy giga ramot, és nagyon gyors lenne tőle a teló. A multitasking is közre játszik ebben :-) .
-
jonnyjoker01
veterán
Igazabol mindet kitorolhetsz ami neked nem kell. Marmint igazi programot ami az appdrawerben is benne van. Az ilyen google services framework meg ilyesmikhez hozza se nyulj, de pl a t-s szarok meg a nem mukodo ebreszto, stb letorolheto. Vagy akar linkelni is lehet 1-2 r.alkalmazast ugy hogy felhasznaloi alkalmazassa alakitod. (Play store, youtube, maps, play music, zenelejatszo) de csak ovatosan.
Bocsi az ekezetmentes hszert, mobilrol vok.
Nekem volt mar 90+ alkalmazas is linkelve, 15mb belso tarhellyel ughyogy megoldhato. Amugy a titanium backuppal valhogyan lehet az adatfajlokay is linkelni de meg nem jottem ra jlhogy valroztassam a particio eleresi utvonalat. -
-
jonnyjoker01
veterán
Érdekelne hogy van e frissebb cwm a kis-re. Nekem most 4.0.1.5 van de gondolom ez van mindenkinek. Olvastam egy kicsit és sokan azt mondják, hogy a cwm frissítése megoldotta ezt a problémát. Mármint a 0ás hibakódot.
-
jonnyjoker01
veterán
Na 7es hibakódot kaptam, egy kis jegyzettömbözzéssel ezt megoldottam, most viszont 0ás hibakód van. Holnap foglalkozok vele. Jó éjt!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1164 üzenetére
Én EXTRAHÜLYE úgy csomagoltam, hogy update.zip->update->és itt vannak a fájlok
Újabb teszt jön -
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1161 üzenetére
Up.:
-Kiszedtem még a Text-to-Speech-et is ha valakinek kell majd visszateszem.
-MMS kiszedve
Vááh még kell 5mb!Ja most látom a hszeiteket..
-
jonnyjoker01
veterán
Igen. Minden alkalmazást is kitöröltem, amiket utólag fel lehet tenni (pl zenelejátszó számológép stb.) Plusz a facelock-ot. Kb. 10 mb libbel együtt. Most próbálom ki, szerintem menni fog, na de kiderülm
Update: Installation aborted... még kell törölni. Pedig már 140mb a zip
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Superhun #1154 üzenetére
Ha megnézed a link2sd-ben, a /system partíció 234mb-os, erre a méretre kell levarázsolnom a rom-ot. Pl. kiveszem az alapból felrakott élő háttérképeket, videókat, pár utólag telepíthető programot. Most jelenleg 258 mb-ra csökkentettem a méretet, még van mit faragni. (22-25mb) Tuti, hogy csak link2sd-vel lehet majd használni a telefont. Ha persze elindul. Eredetileg amúgy kb. fél giga volt. De már nem találok semmi takarítani valót.
-
jonnyjoker01
veterán
Újra elővettem az ICS témát, és egy korábban linkelt romba turkálok jelenleg is, mindjárt kész és kipróbálom. Ha működik, feltöltöm a moddolt romot.
-
jonnyjoker01
veterán
Azt nem tudja valaki, hogy miért írja ki a link2sd linkelésnél néhány alkalmazásnál, hogy I/O error? A Clockworkmod alap partícionálását használtam, ext2-ként jelöltem be a link2sd-ben, de aztán megpróbáltam ext4-nek jelölni, úgy is ugyanez volt a hiba.
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy ha megnyitom a google playt, azonnal kidob force close üzenettel. Nemrég raktam újra a telóm a sok szemét miatt, és azóta nem nyílik meg. Backupolt alkalmazásaimat már letelepítettem, így ha lehet nem telepíteném újra a romot.
Ja, és már letöltöttem a frissített verziót az androidpolice-ról, de ugyanaz. Igaz, kb. 5 másodpercig mûködött.Thx, Joni
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
peter0117 #1100 üzenetére
Hát, rootolással link2sd, de mivel nem vagy rootolva így csak pár tippet tudok adni. A közösségi alkalmazások (fõként a facebook) nagyon "sok" olyan adatot használnak, amik a telefonmemóriában tárolódnak. Javaslom, hogy töröld le õket, és inkább csak a gyári böngészõn nézegesd a facebookodat. Továbbá van egy csomó letölthetõ böngészõ, ami szintén sok ilyesféle adatot használ (40 mb-tal a firefox a nyerõ nálam). Inkább használd a gyárit, vagy gyakran töröld az alkalmazásadatokat. Ezzel persze szûzzé válik az alkalmazás. Szerintem rootold a telefonodat, hogy használni tudd a link2sd-t, mivel ezzel szinte korlátlan alkalmazást lehet telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest