- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Gyári adatok visszaállítása után nem tudok csatlakozni az itthoni routerre.... "IP-Cím lekérésénél" megakad...
elég sok helyen utána néztem, de nem nagyon találtam rá megoldást. Másik telefonok simán tudnak csatlakozni... ötletek?? -
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Nem értek ehhez a dologhoz, ezért megkérdezem hogy ez jó a mi készülékünkhöz?
[link]Köszi!
Most nézem fizetősek a linkek... szóval tárgytalan...
-
szemmelver
aktív tag
Valakinek írta már ezt ki a gyári lejátszó?? "Sajnáljuk, a lejátszó nem támogatja ezt a típusú audiofájlt."
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Rascally81 #618 üzenetére
Igen elég sok az SD-n van. Nem használok már iGO-t. Sygic van fönnt ami 21 mb + egy TomTom ami 40 mb ezeket mind át is helyeztem. Amúgy én nem veszem észre, hogy az sd-n lassabbak lennének a progik.
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Rascally81 #614 üzenetére
Nálam most így néz ki gyárival, 22 google play alkalmazással + 5 gépről telepítettel.
Indításnál 118 elemszámot ír. -
szemmelver
aktív tag
Nekem is egyeznek az adatok. A 435 szerintem úgy működik, hogy kb 80-at lehúz a rendszer. (ez csak tipp) Végülis nem izgat, mert 300 fölé is alig ment. Itt mindenki írja a T-s programokat. Nekem egy darab sem volt rajta. Első bekapcsolásnál 100 mb fölött volt a belső szabad tárhely. (azt hiszem 115) Majd segítettek rootolni + link2sd-t fölrakni, így 96 mb szabad helyem van, pedig már egy csomó program fönnt van...
-
szemmelver
aktív tag
ZTE Kis Plus
Webshop dominós ár: 30 591 Ft
T-Pontokban és partnereinknél: 33 990 Ft
De jó jártunk, amikor még 20 volt...
-
szemmelver
aktív tag
-
szemmelver
aktív tag
Igen ugyan az mint mikor a dobozból kiveszed, de azt hiszem az nem az.
Előkell hoznod a recovery menüt. Kapcsold ki a telefont, majd hangerő(le) gombot tartsd nyomva, ezzel egyidőben a bekapcsoló gombot is 5 másodpercig, majd elindul a telefon bejön egy menü itt a hangerő gombokkal tudsz föl-le lépkedni. Itt válaszd a factory resetet, ha jól tudom a home gombal tudod kiválasztani (házikó) kb ennyi és vársz.
-
szemmelver
aktív tag
Úristen milyen bittang program ez.
Nem kell ide nagy belső tárhely!
-
szemmelver
aktív tag
az .img fálj nem írás védett?
-
szemmelver
aktív tag
válasz
huhuhuu... #550 üzenetére
Oké köszi a segítséget.
Még valamiLibrary fáljt is linkeljem?
-
szemmelver
aktív tag
válasz
huhuhuu... #546 üzenetére
Amúgy ez ugyan úgy mozgat mint a gyári? PL: Egy 12 mb-os appot átmozgatok sd-re abból marad 2 mb a belsőn. A link2sd ugyígy oldja meg? Vagy link létrehozás mozgatás és marad kb 500 kb belőle??
-
szemmelver
aktív tag
válasz
huhuhuu... #543 üzenetére
Aha szóval ez olyan dolog, hogy én föltöltök valamit ftp-re és onnan egy linkel el tudom érni? Így a belsőn csak nagyon minimális helyet foglal?
(#542) Superhun
Nem tudok róla, hogy lenne. Nem értem nálad miért nem jó... -
szemmelver
aktív tag
válasz
huhuhuu... #538 üzenetére
Na szépen működik minden látja a 2. particiót. A kérdésem az lenne, hogy ez az Auto Linkelés mire jó??
+ Van egy ilyen programom, hogy TuneIN Radio, ez már átvan helyezve az sd-re, de a belsőről még így is lehúz 5 mb-ot ezt meglehet valahogy oldani???Superhun
A tárhely nincs bekapcsolva ugye? Csak simán USB hibakeresésbe van csatlakoztatva.? -
szemmelver
aktív tag
válasz
huhuhuu... #530 üzenetére
Fölraktam indításnál Superuser->Engedélyez. Minden alkalmazás 105 és most?
Playen nem hiszem, hogy sokra megyek, mert mindenki csak: "Nagyon jó program 3 csillag", "Lehetne jobb is" stb...
-
szemmelver
aktív tag
válasz
huhuhuu... #528 üzenetére
Most akkor FAT32 legyen vagy ext2? Mert ext2-t írnak.
(#530) huhuhuu...
Jó énis azt adtam ha végzett elmagyarázod hogyan működik a program? -
szemmelver
aktív tag
válasz
huhuhuu... #526 üzenetére
Mármint mikor a telefont kikapcsolom, majd ismét be, akkor bedob egy listát a link2sd és ott tudom áthelyezni?? Nem nagyon vágom bocsi.
-
szemmelver
aktív tag
válasz
huhuhuu... #524 üzenetére
Igen csináltam neki egy 600 mb de valami nem működött. Ezt hogy érted: "2 db ujraindítás közben kijelölöd a FAT16/32- t és aztán kezdel telepíteni ." ?
Ezeket tudom, hogy kell létrehozni meg mivel, csak azt nem értem amit följebb írtam. Meg magának a programnak a működését.
-
szemmelver
aktív tag
válasz
huhuhuu... #522 üzenetére
Na akkor már csak olyan cucc kellene ami alapból az sd-re rakja az appokat és a belsőből nem használ semmit. Ha van ilyen egyáltalán...
Link2SD-t próbáltam, de kevesebb helyem lett a belsőn mint több.
Most még van több mint 80 mb helyem pedig van már fönnt pár app, de erre nincs valami megoldás??
Gyári ROM-al. -
szemmelver
aktív tag
válasz
Rascally81 #520 üzenetére
huhuhuu... Rascally81 MŰKÖDIK RESTART UTÁN IS!!
Nem mondta nekem senki, hogy állandóan hibakeresési módban kell legyen. Az nem baj, hogy egy ezt a .zip fáljt többször fölraktam???Akkor tisztázzuk. A rootoláshoz szükséges .zip fáljt amit az sd kártyára kelett másolni törölhetem? Az USB hibakeresési mod mindig legyen bekapcsolva, mert csak úgy műkszik? Vissza kapcsolhatom az Automatikus helyreállítást?
Ezek után nem rakok videót
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Rascally81 #515 üzenetére
Most hogy az automatikus helyreállítás nem volt bepipálva még közvetlen a telepítés után sem működik.
Na m1 fölvettem hogy csináltam. Nem soká rakom föl.Szerk:
Most amúgy levolt húzva a gépről USB hibakeresési mód kivolt kapcsolva. Lehet hogy ez is befolyásolja? -
szemmelver
aktív tag
válasz
Rascally81 #513 üzenetére
Igen tudom, de lehet hogy neked ezért működik. Na m1 csinálok videót a telepítés menetéről, és hogy mit csinál restart után, azt majd dobom a linket.
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Rascally81 #507 üzenetére
Neked nem a gyári ROM van rajta lehet azért nem?
Semmi ötletem nincs, hogy miért nem jó. Ezt még megpróbálom, ha így se akkor megy vissza a gyári recovery azt ba**ák meg... -
szemmelver
aktív tag
válasz
huhuhuu... #501 üzenetére
De van. Akkor ez lehetett a probléma? Gondolom most megkell ismételni a Root-ot, és ezután működni fog újraindítás után is?
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Rascally81 #496 üzenetére
Tudom, de fölraktam ezt is "su-bin-3.1.1-arm-signed.zip" és lefutott minden szépen majd reboot, és működött a root checker a titanium backup is. Majd este kikapcsoltam a telefont, reggel be és a root checker csak tölt a titanium backup is csak tölt, hogy "Root jogok lekérése..." Amíg nem volt resi pár másodperc alatt működött mindegyik progi.
Vicces nem?
-
szemmelver
aktív tag
Naaa
Bejön az android logó, majd mintha újraindulna és bejön a telepített recovery. (nem a gyári)
Nem fagy le működik. Akkor azt nem értem, hogy a telefonon a dolgok miért nem érzékelik, hogy rootolt a telefon??? :/ -
szemmelver
aktív tag
válasz
Rascally81 #488 üzenetére
"Én megcsináltam a leírásod alapján, és szépen fel is ment a recovery, ám egyszer jött elő, közvetlen a felrakás után, legközelebb megint az FTM felirat ugrott be. Mi lehet a baj? Többször is megcsináltam, utána is ugyan úgy FTM."
Kiírta, hogy OKAY végig ment nekem is simán. DE újraindítás után mintha már nem lenne rootolt.
Megmondod, hogy kell behozni a recovery menüt kikapcsolt állapotban. Ha nekem is a gyári jön be, akkor tényleg vissza csinál valamit. Mert az első restartig semmi gond nem volt.
-
szemmelver
aktív tag
válasz
huhuhuu... #486 üzenetére
Letöltöttem a Marketről, indításnál megkereste a telepített appokat és ennyi. Superuser nem jött be. Tudom mire gondolsz, mert a root checker kérte a superusert indításnál. (Amikor még nem volt első resi.)
Amúgy a program működik mármint látom az appokat amit talált stb.. De valami szerintem nem jó. Szóval elveszett a root jogom. -
szemmelver
aktív tag
válasz
huhuhuu... #483 üzenetére
Az mire jó?
Utánna néztem. Én Titaniummal csináltam.Amúgy nem jó szerintem mert a Titanium Backup ezt írja "Root jogok lekérése" és csak tölt....
Amikor még nem volt resi egyből lekérte és működött. Szóval ez a root nálam nem vált be.Lehet tényleg van valami a T-s készülékekkel?
(#485) Superhun
Mindent a leírás alapján csináltam és nekem működött. De az első restart után mintha elfelejtené, hogy rootolt a telefon..... Így meg semmit érő az egész. -
szemmelver
aktív tag
válasz
Superhun #478 üzenetére
T-s van nekem is. A leírás alapján megtudtam csinálni. (Kisebb zökkenőkkel)
Amúgy én azt nem értem, hogy mikor megrootoltam a root checker kiírta, hogy rootolt, majd egy resi után a root chechker csak tölt és nem ír ki semmit. Fölkéne raknom egy programot amihez root jog szükséges, hogy működik e.
-
szemmelver
aktív tag
Csáó!
Mióta rootoltam a telefont, fölrakok egy navigációt és a képei ott vannak a galériában eddig nem volt ilyen.
Ez a root miatt van, hogy látom minden elemét a telepített alkalmazásnak? Ja és a Root Checker nem ír semmit csak tölt.... Mikor először megcsináltam akkor kiírta zölden, hogy rootolva van, majd újraindítottam a telefont és azóta csak tölt... Ettől függetlenül a rootjogok megmaradtak, hogy a root checker nem csinál semmit?Üdv!
-
szemmelver
aktív tag
Megy ám az élet!
Egy ilyen belső memóriás dolog engem is érdekelne!
Bár én nem akarok másikat rárakni. Próbáltam ezt a link2sd-t, de valamit kiírt, azt visszaállítottam az sd-t eredetire.
Valami más a gyári áthelyezésen kívül??
-
szemmelver
aktív tag
Föladom csináltam egy factory resetet, és azt írja hogy nem rootolt a telefon... Majd megcsinálom a lépéseket megint és ugyan úgy azt írja. Ötletek?
ÁÁ megoldva. Csak belejövök... -.-"
-
szemmelver
aktív tag
wipe data/factory reset a recovery menüben visszaállít mindent gyárira?
Vagy mivel lehetne ezt megcsinálni?
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Rascally81 #444 üzenetére
Rádugod a bekapcsolt telót pc-re.
Bekapcsolod az USB tárat, és fölmásolod ezt: "su-bin-3.1.1-arm-signed.zip"
Kikapcsolod az USB tárat, majd "adb reboot recovery".
Kiválaszod: Install zip from SD card >>Choose zip >> su-bin-3.1.1-arm-signed.zip (HOME gomb-al kell, nem a bekapcsolóval!!) Fölrakja, vissza lépkedsz, és "reboot system now".
Én csak ezt az egy .zip-et raktam, ahogy a leírásban is van. A Superusert a Play-ről szedtem.
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Rascally81 #441 üzenetére
MŰKÖDIK!!!
Köszi a segítséget!
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Rascally81 #441 üzenetére
Ilyen a világon nincs
Rárakom az sd-re "adb reboot recovery" és nincs sehol, majd újraindítom, és nincs ott kikéne kapcsolni az USB tárat?
#440) huhuhuu...
Én annyira nem vágom ezeket, biztos megvan -
szemmelver
aktív tag
válasz
Rascally81 #437 üzenetére
A Superusert nem, mert azt írja, hogy a készülék újra indítása után. Akkor az is kell?
huhuhuu...
A telefonra szépen föl mentek a dolgok, csak a recovery-nél szarakszik, vagy nem értem komolyan mondom...
Most fölrakom a SuperUsert is, ha nem jó akkor így hagyom nem kínlódok vele....Rascally81
Na a Home gomb-al jóCsak nincs ilyen .zip-em pedig fölraktam... na m1 resi azt újra.
-
szemmelver
aktív tag
válasz
szemmelver #435 üzenetére
Rámentem, hogy "Install zip from SD card" bejött egy kalap, narancssárga nyilall, és csak van a telefon megint pár perce. A gépen közben meg kiírta, hogy Az illesztő program telepítése sikertelen volt...
Most?
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Rascally81 #434 üzenetére
Igen megadtam neki ezt: "adb reboot bootloader"
Újraindult a telefon, majd a PC-n kiírta, hogy illesztőprogram telepítése, és kb ennyi. Mire várjak türelemmel?
Semmi nem jelezte, hogy végzet volna. Jó akkor megyek tovább.
Na király van két "OKAY"
Most újra indult.
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Rascally81 #431 üzenetére
Már 8 perce csak a logot látom. Kifog írni valamit, ha végez a driver telepítéssel? Ha igen a telefonon, vagy a gépen.?
-
szemmelver
aktív tag
válasz
szemmelver #429 üzenetére
Na már megis akadtam.... "Ha a driver telepítés sikeres volt korábban, akkor kis időn belül fel fogja ismerni."
Megoldottam. xd
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Rascally81 #428 üzenetére
Akkor megpróbálom megcsinálni...
Remélem nem rontok el semmit.
-
szemmelver
aktív tag
Énis kívánok mindenki Békés Boldog Karácsonyt!
Ha megcsinálom a rootot, és véletlen behal a telefon visszatudom gyárira állítani??
-
szemmelver
aktív tag
Valaki tud olyan programot, amivel a futó alkalmazások hangerejét külön tudjuk állítani?
-
szemmelver
aktív tag
GTA 3 egyáltalán nem fut hibátlanul...
Viszont van egy butított verziója, ami tényleg szépen fut. Csak nincs benne hang sajnos. :S
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Tibitabi #379 üzenetére
918 mix már volt a kezemben, és a Kis után nagyon lassúcska volt. Beléptem egy alkalmazásba, majd kilépésnél egy darabig eltartott még a 4 kezdő képernyőt "felépítette" sokszor a menünél is gondolkodott.
A szabad memória is csak 20-30 volt, pedig szinte semmi nem futott. Ami viszont tetszett, hogy videót (képileg) szebben vesz föl, de hangilag sajnos elvérzett. (AMRNB-be veszi föl, Kis-nél átlehet állítani AAC-re, ami isteni!)Idősebbnek szerintem megfelel a 918 mix vagy a Samsung, bár a kisebb kijelző miatt lehet, hogy nehezebben menne a "nyomkodás".
-
szemmelver
aktív tag
Kár, hogy nem 30 fps-el vesz föl videókat. Bár így se olyan rossz, csak úgy folyékonyabb lenne.
-
szemmelver
aktív tag
Megnéztem a wifit. Az udvaron is szépen fogja. Pedig a T-től kapott beépített antennás ZTE routerünk van, ami sugárzás terén nem a legjobb....
Ez kb 20 m jelent, és nem az udvar felé van fordítva. Ez előtt Nokia 5630-am volt, ami wifi téren elég szépen muzsikált, és a Kis is csatlakozni tudott ott ahol a Nokia.
Persze, ha normális routere van az embernek vígan fogja messzebről is... -
szemmelver
aktív tag
-
szemmelver
aktív tag
válasz
petike2014 #194 üzenetére
Nekem 26 app, abból 25 áthelyezve sd-re, és még van 53 mb szabad hely. Amúgy frissíteni nem szoktam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged