Új hozzászólás Aktív témák
-
ember07
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #1278 üzenetére
Köszönöm! ez működött!
Egy másik kérdés:Valaki egy stock romot át tuda nekem köldeni pü-ben?Igazán megköszönném! -
ember07
csendes tag
Helló!
Elég régóta használom a Link2SD-t sdext2 partícióval,és eddig ezzel semmi baj nem volt.
De az utóbbi idöben 0% szabad helyet ír ki azon a partíción úgy,hogy szinte semmi sincs rá telepítve.Megnéztem egy progival,És azt írja,hogy van rajta ~400 MB System data,ami eddig nem volt ott.Ezt hogy lehetne onnan kitakarítani? -
ember07
csendes tag
válasz
h1ght3chzor #891 üzenetére
Hát sajnos igen,már én is tapasztaltam,nekem is ilyen van. :S
-
ember07
csendes tag
válasz
h1ght3chzor #889 üzenetére
Sima KIS-ed van,vagy plus?Mert,ha normál KIS akkor valószínüleg a memória hiánya a probléma.
-
ember07
csendes tag
Helló!Nekem a Rascally81 féle rommal is 3700 körüli lett az Antutu.(pedig nekem nem is KIS Plusom van, hanem csak sima KIS)
-
ember07
csendes tag
Helló!
Aki be akarja állítani,hogy éppen világítsanak e az érintőgombok,
ill. a led,az próbálja ki ezt az alkalmazást,nekem jól működik.(Root jog kell hozzá):
AdjBrightness -
ember07
csendes tag
Sziasztok!Nem tudná valaki elküldeni/feltölteni valahova a Rascally18-féle custom ROM-ot? Előre is köszi!
-
ember07
csendes tag
Már ez is megoldódott(PdaNet-tel),de amikor mennék tovább,ezt írja ki:A megadott nevet (fastboot) a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként.
-
ember07
csendes tag
Nekem az lenne a problémám hogy nem sikerül felraknia updaternek ezt a két drivert:ZTE Handset USB modem #2 ;ZTE HSUSB Device. Az lehet a gond, h 64 bites a rendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged