Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
- 

doc nagyúr van mar a telefonnak topicja, az itteni hasznos infokat kerem hogy inkabb tegyetek at oda, es ott folytassatok! 
- 

z_semi csendes tag válasz  huhuhuu...

üzenetére huhuhuu...

üzenetéreNekem jól működött a leírás. Step by step, csak azt kell csinálni, amit írt. Arról nem ő tehet, hogy a windows ilyen hülye... 
 Azóta már le is szedtem egy rakás szart, amit gyárilag feltettek és az amúgy sem jelentős belső tárban foglalták a biteket.
- 

Istenátka81 csendes tag válasz  huhuhuu...

üzenetére huhuhuu...

üzenetéreSrácok! 
 Nem értem mi nem világos?!
 Én pontosan úgy csináltam,ahogy ide leírtam,,,,annyi különbséggel,hogy
 sok mindent magamnak kellett kilegózni!
 A parancsok megadása résznél,,írtam is,h segítek priviben,mert azt gondoltam
 az már menni fog.
 De ha a parancsok megadása végképp nem megy,akkor keress rá!
 A google a barátod! :-) Én is szivesen segítek mindenkinek,csak mivel 17 óráig dolgozok,utánna tudok!
 Üdv!
- 

huhuhuu... tag válasz  Istenátka81

üzenetére Istenátka81

üzenetére"Istenátka" ! 
 Olyan jó , hogy leírtad ezt a rootolást . Ha minden világosan , félreérthetetlenül lenne megfogalmazva bizonyára sokan és örömmel megcsinálnánk a dolgot . Ha minden világosan , félreérthetetlenül lenne megfogalmazva bizonyára sokan és örömmel megcsinálnánk a dolgot .   Ebből a leírásból nekem sem jön össze , pedig nem tegnap kezdtem . Tégy vele valami okosat ! Ebből a leírásból nekem sem jön össze , pedig nem tegnap kezdtem . Tégy vele valami okosat ! 
- 

z_semi csendes tag válasz  Istenátka81

üzenetére Istenátka81

üzenetéreMegoldódott. A virtuális XP-n futtattam le az első parancsot, majd átadtam a telefont a host Win7-nek, ami feltelepítette az Android nevű cucc driverét és máris ment a többi parancs. 
- 

üzenetére Istenátka81

üzenetéreIgazából ott akad el, hogy miután újraindul, a Windows kiírja, hogy talált egy új hardvert Android néven és telepítené a drivert hozzá. Viszont nem talál semmit ami jó lenne neki és gondolom emiatt nem tud kommunikálni a fastboot a telefonnal. 
- 

üzenetére Istenátka81

üzenetéreHello! 
 Mindent a leírás szerint csináltam. XP-n fent van a driver, aztán telefonon USB hibakeresés be, gépbe bedug.
 Felmásoltam mindent ahova kell és az első parancs le is fut, a teló is újraindul, csak épp a második parancs annyit ír ki, hogy várja a telefont.
 Zoli
- 

üzenetére Istenátka81

üzenetéreNekem nem indul újra a telefon az első parancs után. Azaz újraindul, de a droid logo bejelentkezése után nem jut tovább és a második parancs már nem találja meg. Ebből kibillenteni csak az akksi kiszedésével lehet. Van valakinek valami tippje, hogy mi lehet a baj és a megoldás? 
- 

hardenberg csendes tag válasz  Istenátka81

üzenetére Istenátka81

üzenetéreKöszönöm a tippet! Nekem nem olyan könnyen, mert az .img fájl telepítésénél folyton azt írta ki: cannot load...img. 2 nap kutatás után rájöttem a megoldásra. Win 7: meg kell nyitni az intézőben azt a könyvtárat, ahova a rootolós cuccok vannak kicsomagolva. Shift billentyű lenyom, + egér jobb billentyűje. Kiválasztom a "parancsablak nyitása itt" opciót, majd a felnyíló ablakban futtatom le a parancsokat. Működni fog!!!  
- 

Istenátka81 csendes tag Ez lemaradt!!!!! 
 Usb hibakeresést be kell pipálni!
 Beállítások>Alkalmazások>Alkalmazásfejlesztés>Usb hibakeresés pipa be!
- 

szemmelver aktív tag válasz  Istenátka81

üzenetére Istenátka81

üzenetéreZsíros kenyér!!  Hatalmas köszönet! Hatalmas köszönet!
 Amint szükségem lesz rá kipróbálom... 
- 

Istenátka81 csendes tag Üdv Mindenkinek! Nemrég vettem egy ZTE Kis Plus készüléket,és nagy "meglepetést" okozott azzal,hogy sehol nem találtam a Root-ról és a Recovery telepítésről információt. 
 Hogy benneteket ettől megkíméljelek,megosztom veletek,hogy is kell!Töltsd le ezeket! 1.Driver [link] 
 2.Fastboot [link]
 3.Recovery [link]
 4.Su [link]
 5 Superuser [link]1. Telepítsd a drivert 
 2. A letöltött ADB Fastboot mapát csomagold ki a C: meghajtó gyökerébe.
 3. Letöltött recovery-clockwork-4.0.1.5s-zte-kis-plus.img másold a ADB Fastboot könyvtárba
 4. su-bin-3.1.1-arm-signed.zip-et és Superuser-3.1.3-arm-signed.zip-et pedig másoljuk az SD-kártya gyökerébe.Ha mindez megvan,lássunk neki!!! 
 Gondolom ez a rész már mindenkinek menni fog,,de ha mégsem,,priviben tudok segíteni!
 Csak a parancsokat írom sorba!
 Készüléket kössük össze a Pc-vel (Nem USB-Tár mód)
 1.c:\adb".
 2.( adb reboot bootloader )újra fog indulni a készülék Bootloader módban.
 3 ( fastboot flash recovery recovery-clockwork-4.0.1.5s-zte-kis-plus.img )ezzzel másoltuk a készülékre a recovery menüt.
 4 ( fastboot reboot )Újraindul.Ha újraindult,kapcsoljuk ki a készüléket,utána a Le hangerőgomb nyomvatartása mellett,nyomjuk meg a bekapcs gombot és kb 5mp-ig el se engedjük egyiket sem. 
 Láss csodát ott lesz a Recovery menü,,és már telepítheted a sd-re másolt su-bin-3.1.1-arm-signed.zip-et aztán a Superuser-3.1.3-arm-signed.zip-et!
 Reboot!Mielőtt bármihez kezdenél,,csinálj egy Backupot!!! Mindenki csak saját felelőségére csinálja,az elrontott készülékekért felelőséget nem vállalok!!! 
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha minden világosan , félreérthetetlenül lenne megfogalmazva bizonyára sokan és örömmel megcsinálnánk a dolgot .
 Ha minden világosan , félreérthetetlenül lenne megfogalmazva bizonyára sokan és örömmel megcsinálnánk a dolgot .  

Hatalmas köszönet!
 Hatalmas köszönet!