Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tibitabi

tag

válasz szemmelver #709 üzenetére

Most újra feltettem ezt az Advanced Task Killer-t, mert ahogy már írtam néhány ilyen nem vált be. Most nézegetem a beállításait, de jöttem rá még, hogy mit kellene állítani. Több futó programot meg sem jelenít, pedig azokat is ki szeretném iktatni! Ráadásul a Facebook meg a többi is újraindul! Pedig, ha az "Alkalmazások kezelésében" kapcsolom ki akkor nem indulnak újra! :F
    Nem igazán nem értek hozzá, de az anyu angol tudás nélkül ezt abszolút nem fogja megérteni, ezért van szükség magyar nyelvűre!

• Tibitabi

tag

válasz mandras81 #708 üzenetére

Ez úgy működik, hogy minden nap ki és be van kapcsolva az Alcatel. Minden bekapcsolás alkalmával ugye elindul több felesleges alkalmazás / Zene, Pocketguide, Traffic Manager, Facebook, Naptár stb. / ezáltal marad kb.: 30MB. Emiatt mindig lassú van amikor le is fagy. / Hozzáteszem a vadiúj teló már első nap elkezdte a fagyogatást. /
    Sajnos ezeket az alkalmazásokat darabonként kell kikapcsolgatni, és elég unalmas dolog. A telefon használója (az édesanyám) legtöbbször elfelejti ezek leállítását, és csak arra panaszkodik, hogy milyen lassú, használhatatlan gönc ez a telefon, megint lefagyott. / Leállításuk után nem indulnak újra, ezt nem tudom, hogy értetted. Így nem terhelik a telót, hanem memória szabadul fel és felgyorsul! /
    Alapban, nem a "Futó alkalmazások" jönnek be, hanem a telefonon található "Összes Alkalmazás" és figyelmetlensége miatt sikerült neki kitörölni már néhány telepített alkalmazást, mivel elfelejtett átlépni az éppen futó folyamatokra. Számára egyformák ezek az ikonok!
    Légyszi adjatok megoldást, hogy ne folytatódjon ez az alkalmazás törölgetés, Folyamat kikapcs helyett.
    Ezért gondoltam a ZTE-Feladatkezelőjére, mert az csúcs szuper. De még most sem kaptam választ arra, hogy egyáltalán megoldható-e, hogy megkapjam valakitől vagy egyáltalán telepíthető másik telóra.

• Tibitabi

tag

válasz szemmelver #702 üzenetére

Utána néztem és akik kipróbálták a GO Launcher EX -et az Alcatel OT-918 Mix telefonjukon, azt tapasztalták, hogy nagyon lelassult, mert sok memóriát zabál és néhány program nem kompatibilis vele. Nekem alapban az a baj az Alcatel-lel, hogy gagyi (általában 25-33MB szabad RAM-ja van és lefagy, ürítve 84MB amivel hasít) ki kellene söpörni a memóriát, Tehát nem a Launcher-rel van baj, az tetszik!
    Továbbra is érdekel, megoldható-e az, hogy valaki elküldje nekem a ZTE-ben található Feladatkezelőt, hogy azt fel tudjam telepíteni másik telóra? :F

• Tibitabi

tag

Sziasztok!
    Segítsége kellene! Nekem a ZTE Kis Plus - "Feladatkezelő" nevű alkalmazására lenne szükségem!
    Valaki ezt el tudná küldeni?
    Az a tervem, hogy ráteszem egy Alcatel OT-918 -ra, mert ott mindig elfogy a RAM és annyira lelassul, de csak darabonként lehet kikapcsolgatni a sok futó alkalmazásokat és hát elég gagyi így a dolog! A ZTE-ben meg ugye egy pillant alatt a "Mindet kilövi" funkcióval leállítja az értelmetlenül futókat. / Töltöttem le pár hasonlót a Play Áruházból, de egyik sem képes arra amire a ZTE - Feladatkezelő, ráadásul azok nem magyar nyelvűek, ami a tulaj esetében hatalmas probléma. /
    Szerintetek működne az Alcatel -en is?
    A ZTE Kis Plus nem csatlakozik Bluetooth-al a laptop-hoz. Látják egymást, de kapcsolódnak csupán 1-1 képet enged küldeni a teló, de magát a MicroSD tartalmát nem mutatja, mert nem csatlakozik. / Próbáltam két különböző Bluetooth adapterrel is. /
    USB-vel kapcsolódik ott nincs gond, viszont nem látom az említett Feladatkezelő Alkalmazást amire szükségem van. ( Gondolom azért nem, mert az a telón van. )
    Küldhettek privátot is.

Előre is köszi!

• Tibitabi

tag

A tesztekben és adatlapokon ezt olvasom: 512 MB RAM áll rendelkezésünkre és belső tárhelyként 200 MB-ot kapunk gyárilag. Ennek ellenére a RAM 435 MB. A belső tár pedig 155 MB (mindenkinél ennyi?), amiből kereken 100MB foglalt, egyenlőre a Twittert meg a T-utasbiztosítást töröltem. Még mit lenne érdemes? A HRS Hotels meg az MCM mastercard tűnik hanyagolhatónak.
    Viszont van sok ikon ami csak 10KB-60KB helyet foglal és telepíteni próbálnak "általam ismeretlen programokat". Ezekkel nem túl sok helyet lehet nyerni ugye? Ha kipróbálás miatt telepítem aztán törlöm őket, azzal nem marad belőlük "apró maradvány KB" a belső tárhelyen vagy jobban járok, ha egyszerűen ezeket az "ikonokat" kipróbálás nélkül Uninstallálom?

• Tibitabi

tag

Tegnap este érkezett a telóra 86db Facebook üzenet, 3db *.pdf és egy "!" figyelmeztetés. Arra figyelmeztetett, hogy "A böngésző tárterülete megtelt". Ez micsoda? A telefon tárhelye telt meg (ami elvileg üríthető) vagy a Facebook miatt lett valami?
    A gazdája azóta sem adta át, hogy megnézhessem mi is történt pontosan a műszerrel.

• Tibitabi

tag

válasz Orgi #414 üzenetére

Még annyira nem értek ehhez a telóhoz, de ha minden igaz akkor ennél a típusnál is Root-olni kell a készüléket. Miután megcsinálod vele a folyamatot, meg fogod kapni a Root jogokat. Ez olyan, mint a számítógépnél a Rendszergazda jogok, tehát azokat az alkalmazásokat is ki fogod tudni törölni amik gyárilag lettek felrakva (,mert jelenleg nincs jogod, hogy ki tudd törölni azokat és lehet anélkül Android rendszert sem tudsz újabbra verzióra frissíteni). A Root-olás szerintem nem teljesen veszélytelen művelet, ha valami rosszul sül el, akár szerviz is lehet a vége. Pedig én is szeretnék majd törölni felesleges cuccokat.

• Tibitabi

tag

válasz szemmelver #412 üzenetére

Nekünk a múlt pénteken jött a teló egy ilyen töltővel. Pár helyen meg azt olvastam, hogy hetekkel ezelőtti volt az akció. Ezért nem értem a dolgot. Egyik srác aki nem kapott még anno az akcióban, most is hiába hívogatja a szolgáltatót nem történik semmi.

• Tibitabi

tag

Sziasztok!
    Ma megérkezett a T-mobiltól a ZTE. Sajnos nem küldtek hozzá napelemes töltőt. Amúgy ez fent van valahol az oldalukon, vagy ki honnan tud róla? Légyszi küldjetek egy linket, ahol a szolgáltató ezt az ajándékot ígéri!
    A múlt héten egy Alcatel ot-918 -at rendeltünk ahhoz küldtek ilyen szolár cuccot.
    Így első ránézésre sokkal barátságosabb képet ad a ZTE és a tapintása is kellemesebb, wifi-re csatlakozott, egyenlőre ennyi, feltettem tölteni. (Bekapcsolás után rövid ideig volt kicsi zöld robot és nagyon sokáig a T-Logo volt látható, már azt hittem lefagyott, de aztán beindult.)
    Majd holnap megnézem mit tud, ha esetleg nem kerül mégis a fa alá.

• Tibitabi

tag

Sziasztok!
    A ZTE Kis plus -ról hiába keresem nem találom, hogy 65K, 256K, 262K, 265K vagy 16 millió színű a kijelzője? Letöltöttem egy külföldi manual-t, abban 262K, ennek ellenére a T-mobilnál 65K-t írnak.
    Szerintetek melyik telefon érné meg jobban egy idősebb számára első okos telefonnak? Dominó csomagos Alcatel OT-918 Mix - 15 ezer, ZTE Kis plus - 20ezer vagy Huawei Ascend Y200 - 20700.- ért? ( Utóbbinál egy T-munkatárs szerint többen panaszkodtak, hogy mifelénk sokszor nincs térereje.) A családban már van egy Alcatel 918-as, de kérdés, hogy érdemes lenne-e még egy ugyanolyan karácsonyra, illetve a ZTE Kis Plus, hány "fényévvel" lenne jobb választás nála ajándékként? Mert szerintem az "ÁjszKrémSzendics"-es okoskák még sokára lesznek 20ezer alatt.
    Ha valaki próbálta ezeket a típusokat mi volt a meglátása, melyik volt megnyerőbb? ( Esetleg Samsung Galaxy Mini 15300.- ért, de az sok tulajdonságában elmarad mellettük...)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés