- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benyo0210
csendes tag
Szintén pécsett voltam hasonló problémákkal, annyi hogy nekem már olyat is csinál hogy 1-2 perc beszélgetés után random (tehát nem ugyanazzal az emberrel) eltűnik a másik fél, és nem hallom. A szervízes idióta egy szót nem szólt hátrament rakott bele egy másik akksit és annyit mondott rá hogy így már jó lesz... Nyílván nem lett jobb, de nem érdekelt különösebben nem is vártam többet ezektől + kövi héten mentem pestre úgyis, gondoltam akkor majd ott normálisak lesznek. Westendben voltam, rögtön mondták hogy csere de várjak 2 hetet amíg rendelnek másikat... Na ez a két hét épp ma telt le én már ugyan hazajöttem de fennhagytam a testvéremnél a telefont azt mondták nem gáz hogyha nem én viszem vissza. Őt elküldték annyival hogy még nem érkezett cseredarab és másra meg nem cserélik esetleg hagyja benn javításra!
Ennyire hülyének nézik a vásárlókat... Hozzá teszem platina kártyás vagyok! Köszönöm T- mobile!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gamepad
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Update 10.10. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest