Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • heidricha

    senior tag

    válasz atillaahun #6772 üzenetére

    Mázlista...

    Nekem közepesen szar a GPS, annyira jó, hogy ne lehessen azt mondani "nem működik", de van, hogy fél órán át nincs Fix a szabad ég alatt. Tenger holdat "lát", de valamiért nem áll össze a kép. Beltérben is láttam már tőle hihetetlen vételt (8 hódból 5 használva) - mindezt akkor, mikor rájöttem, hogy a pontos idő menyire fontos - de nem ez a jellemző.

    Az már kiderült, hogy valamiért nálam az óra viszonylag kicsi (pár mp.) eltérése a pontostól is extrém béna GPS viselkedést hoz elő - mivel pedig az óra nem egy atomóra, ez pár óra alatt elő is áll.

    A vibra szerintem elfogadható - ez nyilván ízlés/szokás kérdése.

    Érintő - ZTE betegség. A Blade is kellemetlenül érzéketlen volt, annak is vannak jelei, hogy inkább az érzékelő csillapítása a gond, mint az érzékenysége, mert húzásra tökéletes, az egy hely megérintése inkább a gond. Sokszor rezgőnek érzékeli, van alkalmazás, ami mutatja is, hogy jobbra-balra rángatózik. Ha ez így van, szoftveresen csillapítható kell legyen.

    A SIP-pel mi is a gond? Épp most próbáltam... mondjuk engem hallani nem lehetett, de ez inkább router gond szokott lenni. CSIPSimple...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák