- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Samsung S5610 Primo - prima primissima
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy a szilikon tok kérdése már korábban ki lett tárgyalva, de én most gondolkozok abban hogy vegyek-e rá, és szeretném megkérdezni az azóta gyűjtött tapasztalataitokat.
Én nem szoktam használni szilikon tokot, és alapjáraton a GXI-re sem akartam venni részben amit itt a fórumon is olvastam, hogy tokban porosodik a telefon, + ha bekerül a tok és a a telefon közé valami akkor össze is karcolja...
Viszont az előző két telefonom is elszenvedett már sajnos 1-2 esést derékmagasságból betonra részben az övtok hibájából,ezért gondoltam venni egy a telefont körbeölelő típusú szilikon tokot, [pl ilyet] de nem tudom hogy a fentiektől mennyire kell tartani, mert ha így porosodik akkor inkább jobban próbálok ügyelni rá, mert volt már beporosodott kijelzőjű telefonom és nagyon zavart, viszont egy esetleges esés az meg drága mulatság lenne mert nem Gorilla üvegje van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Fogyjunk le!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest